• Kid Cars 3D Kisváros 6,3m-es pályahosszal - Wader

  7 750 Ft
  Itt a lehetőség egy saját kisváros felépítésének. Ebben a készletben egy komplett vasútpálya, és egy autópálya van összekombinálva. A színes pályaelemek tovább borzolják a kedélyeket. A pályaszett 2 híd elemet is tartalmaz mely alatt a Kid-Cars kisautók kényelmesen átférnek. Ebben a készletben már nem kell félni az illesztési hibáktól, valamint az összes Kid-Cars készlettel összeépíthetők. Jellemzői: - anyaga erős műanyag - 4 ajándék Kid-cars kisautóval - pályahossz: 6,3m - gyártási hely: EU
  Raktáron
 • -29%
  Kid Cars 3D Autópálya építés szett - Wader - k/i/Kid-Cars-3D-Autopalya-epites-szett-Wader.jpg

  Kid Cars 3D Autópálya építés szett - Wader

  4 990 Ft 6 990 Ft
  Ezzel a készlettel most gyermeke részt vehet egy valódi építkezésen, amit maga vezethet le. Ha elég ügyes akár az építkezési területet is maga rakhatja össze. A teljes színvilág is úgy lett kialakítva hogy egy vérbeli építkezésnek nézzen ki. A készlet tartalmaz 3 munkagépet, egy markolót, egy darut, és egy dömpert is. A pálya tetszőlegesen is összeállítható a standard összeillesztésnek köszönhetően, és tetszőlegesen összekombinálható a többi készlettel! Jellemzők: - híd elem + korlátok - Egyszerű és könnyen összeállítható - Többféleképpen is összeállítható - Biztonságos a használata - mérete: 65 x 118cm
  Raktáron
 • Kid Cars 3D Vasútpálya híddal 4,1m-es pályahosszal - Wader

  5 390 Ft
  Ismerkedjen meg gyermeke a vasúti közlekedés rejtelmeivel! Ezzel a készlettel most megépítheti saját kis terepasztalát, végigvezetheti kedvenc kis vonatát a pályán. A pálya egy híd eleme is kapott ami alatt a vonat kényelmesen át tud haladni. A pályához tartozó dekorációt a dobozról kell kivágni, és felállítani. Ebben a készletben már nem kell félni az illesztési hibáktól, valamint az összes Kid-Cars készlettel összeépíthetők. Jellemzői: - anyaga erős műanyag - 3 Kid-cars kisautóval - pályahossz: 4,1m
  Raktáron
 • Harvey, a kombájn

  9 699 Ft
  Eljött az aratás ideje. Ezzel a nagyszerű kombájnnal pedig szinte gyerekjáték lesz a gabona betakarítása. Harvey a mosolygós kombájn készségesen áll rendelkezésedre a földeken való munka során. Lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerel, automata bálázóval rendelkezik. Indulj el vele, és figyeld meg, hogyan forgatja az arató a gabonát. A kész bálákat dobáld a bálázóba és figyeld, ahogyan azok a járgány hátulján kipotyognak. Szerezd be minél hamarabb és indulj Phillel a szántóföldre! A játék kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készült! A csomag tartalma: - Harvey, a kombájn - Phil, a farmer figura - 3db bála Mérete: 35cm x 24,7cm x 17,5cm Súlya: 2kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Casey a lakóautó

  9 699 Ft
  Rengeteg izgalmas kaland részesei lehetnek a lakóautó utazói, hiszen Casey nem csak hogy messzi tájakra kalauzolja el őket, de számos funkciójával teszi még érdekesebbé az utazást. A lehajtható ugróiskola, felnyitható szélvédő, valamint a hátsó ajtó mind megkönnyítik az utazást, így Casey rendkívül hasznos járgány lesz. A lakóautó figuráit kedved szerint használhatod, a volán mögé ültetheted vagy ugróiskolázhatsz velük! A csomag tartalma: - Casey a lakóautó - 1db Lány figura - 1db Fiú figura - 1db Kutya állatfigura - 2db Csomag - Kutya pihenőhely - Székek asztallal A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Pippa hercegnő hintója

  7 290 Ft
  Segíts Pippa hercegnőnek felkészülni a varázslatos bálra! A stílusos érkezésről a mesebeli hintó gondoskodik, melynek hangját is hallhatod miközben tologatod a talajon. A tündér nagymamának elég csak suhintania egyet a varázspálcájával, és máris átalakul a hintó kabinja. Vajon ha Pippa hercegnő megcsókolja Francis békát, az herceggé változik? Derítsd ki Te magad! A csomag tartalma: - Átalakítható hintó - Pippa hercegnő figura - Tündér figura A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Fred, a szelektív szemetesautó

  10 698 Ft
  Fred segítségével a szemét összegyűjtése is igazán mókás feladat lesz. A zöld testű jármű ugyanis játékosan tanítja meg velünk a szelektív hulladék gyűjtés fontosságát, így már egészen apró kortól kezdve oda tudunk figyelni környezetünk megóvására. A lendkerekekkel felszerelt Fred emelő lapátjával szedi össze és borítja a megfelelő helyre a szemetet, ahol az automata megsemmisítő segíti elvégezni a munka nagy részét. Amint minden hulladékot összegyűjtöttél nyisd fel a járgány ajtaját majd ürítsd ki. A munka elvégzéséhez két segítséged is lesz Lucy és George személyében. Jellemzői: - Valóságos motorhang és lendkerekek - Futószalagos, mozgó szemétmegsemmisítő - Felhúzható oldalajtó - Szemét kiválogató és kiadó, a teher autó hátulján - Emelőlapát - A csomag tartalma: - Fred, a szemetesautó - Lucy és George a szemetes figura - 3db szemeteskuka Mérete: 44cm x 24,7cm x 18,5cm Súlya: 1,8kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • -25%
  Fisher-Price: Mókás szörnyecske színes labdákkal - f/i/fisher-price-mokas-szornyecske-szines-labdakkal.jpg

  Fisher-Price: Mókás szörnyecske színes labdákkal

  11 990 Ft 15 991 Ft
  Szörnyen jó kis játszópajtásra tehetsz szert ezzel az új Fisher-Price játékkal, ami szó szerint egy szörnyecskét varázsol a szobádba. Azonban ettől a szörnytől nem kell félned egy kicsit sem, hiszen nem csak, hogy nagyon mókás, de meglehetőse barátságos is. Az élénk színekkel díszített szörnyecske kerekeken gurul, így szabadon tologathatod a szobában, és szépen össze tudod bele szedni a játék részét képező színes kis labdákat. ha nem félsz a szörny szájába nyúlni, akkor onnan is kiveheted a labdákat. Jellemzők: - Mókás szörnyecske - Kerekeken gurul - Színes kislabdákkal
  Raktáron
 • Penny, a rózsaszín Jeep

  5 149 Ft
  Roxyval és gazdájával Chloeval tölthetsz el egy felejthetetlen napot. Csak üljetek be nagyszerű rózsaszín jeepjébe és már szelhetitek is az utakat. Legyen szó egy bevásárló körútról vagy egy kirándulásról Pennyvel garantáltan időben odaértek bárhová. A lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerelt járgány belseje remekül kialakított, ezért még egy kutyakosárnak is akad hely. Szerezd be máris ezeket a kiváló minőségű és törhetetlen műanyagból készült játékokat, és indulhat is a kocsikázás. A csomag tartalma: - Penny, a Jeep - Chloe, a kislány figura - Roxy, a kutya - kutyakosár Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Ronnie, a rakéta

  6 650 Ft
  Ronnie a színes rakéta felszállásra készen áll! Még egy gyors ellenőrzés, öv bekapcsolás, és már indulhat is a kilövés. Tom őrnagy képviseli a földi legénységet ezalatt az izgalmas űrkutatás során, akit egyszerűen behelyezhetsz a kabinba, hiszen egy gomb megnyomásával kinyílik a rakéta teteje. A fogantyú meghúzása után pedig motorzúgásra hasonlító hangot hallhatunk, sőt Ronnie még vibrálni is elkezd. Amint a visszaszámlálás elindul azt az űrhajó hasán nyomon tudjuk követni. A csomag tartalma: - Ronnie, a rakéta - Tom, az őrnagy Mérete: 24cm x 15cm x 24cm Súlya: 0,72kg A termék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Bernie, a traktor

  6 690 Ft
  Irány a szántóföld! Bernie a zöld színű kis traktor már alig várja, hogy veled együtt dolgozhasson. A lendkerekes járgánynak nem okoz problémát az sem, ha nehezített terepen kell közlekednie, így bátran vágj neki a frissen felszántott területnek is. Jethro a földműves szívesen körbe visz a birtokon, és útközben még a farmon élő állatokat is megcsodálhatod. Sőt,át is szállíthatod őket egyik helyről a másikra, hiszen Bernie-hez egy mágneses utánfutó is tartozik, amibe az állatkákat helyezheted. Szerezd be minél hamarabb ezeket a kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készült játékokat, és láss is neki a földművelős mókának! A csomag tartalma: - Bernie, a traktor - Jethro, a földműves figura - Patch, a malac - Shona, a bárány - 2db kerítés - 1db mágnessel kapcsolódó utánfutó Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 12,5cm Súlya: 0,8kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerelt!
  Raktáron
 • Robin, a mentőautó

  10 639 Ft
  Huppanj bele Robin kényelmes ülésébe, kapcsold be a vészvillogót na meg a szirénát és máris szabad utat kapsz, hogy mielőbb a baleset helyszínére érj. Robin ugyanis, egy mindenre elszánt mentőautó, aki minden bajba jutott emberen készségesen segít. Az autó belsejében röntgengép, kerekesszék, és egy hordágy is található, melyekkel az elsősegély nyújtás gördülékenye megy majd. Nina a rohammentős pedig kellő szakképzettséggel uralja még a kritikus helyzeteket is. Jellemzők: - Lendkerekes autó, valósághű motorhanggal - Gombnyomásra nyíló hátsó rámpa és kiguruló kerekesszék - Könnyen nyíló oldalajtó - Tolható hordágy - Lenyomásra működő röntgengép A csomag tartalma: - Robin, a mentőautó - Nina, a mentős - Pearl és Sandy, a betegek - hordágy, és kerekesszék Mérete:44cm x 24,7cm x 16,5cm Súlya: 1,5kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Tündérmese játékszett hintóval

  10 298 Ft
  Üdvözöllek a csodálatos Tündérmesében, melyben átélheted, milyen tökhintóban utazni, sárkánnyal harci szekeret húzni, vagy a királynő ünnepi fogatát hajtani. A tökhintó fedelének felnyitásakor betekinthetünk a hercegnő öltözőjébe és táncparkettjére. Az öltöző közepén egy varázstükör található, aminek a képe követi a királykisasszony mozgását forgás közben. A varázslatos paripa egy mozdulattal kipattintható a szekérből. Csak le kell nyomnod a kis kart, és sárkány húzta kőhajítóval kilőheted a hógolyót az ellenségre. A királylány fenséges hintója gurulás közben patahangot ad. Jellemzők: - tolható, lendkerekes hintó - felnyitható tetejű tökhintó - forgatható tükör - kivehető figurák - működő kőhajító - lovagolható sárkány - cserélhető figurák - csörgő hógolyó A készlet tartalma: - 1 tökhintó - 1 kőhajító - 1 királynői fogat - 2 ló - 1 sárkány - 4 figura - 1 csörgő hógolyó Méret:50 x 31 x 12.5 cm A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Rendőr őrjárat

  3 390 Ft
  Küldd ki Mickeyt és Jonht terepre! A két rendőr örömmel teljesíti majd járőrözéssel a szolgálatukat. Mind a kettőjük sajátos eszközöket kapott az örstől, amin a munkájukat végezhetik. Egyikőjük egy szuper menő motorral büszkélkedhet, míg a másik Ellát a barna rendőr lovat tudhatja magáénak. Akár együtt, akár külön külön is nagyon hatékonyak. Szerzed be őket minél hamarabb, és éld át a rendőrök izgalmas életét játék közben! A csomag tartalma: - Rendőrmotor - Ella, a rendőr ló - John és Mickey a rendőrök Mérete: 17,5cm x 12,3cm x 8cm A termék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Bébi 2,7 m autópálya alap színekben - Wader

  3 490 Ft
  Már a legkisebbek is élvezhetik az autópálya építés örömeit köszönhetően ennek a kifejezetten kicsik számára fejlesztett autópályának. A pálya alkotóelemei élén színüknek köszönhetően könnyen felkeltik a gyermek érdeklődését, és az összeillesztésük is igen egyszerű. A több mint két és fél méteres pályához két kisautó is jár, amivel a gyerekek megkezdhetik a pálya bejárását. A kiváló minőségű és strapabíró műanyagnak köszönhetően a játék rendkívül tartós, és így hosszú időn keresztül szolgálja a gyerekek szórakozását. A játék és az építés közben a gyerekeknek fejlődnek a mozgással kapcsolatos készségei. Tartalma: - 2,7 méter hosszú összeállítható pálya - 2 db kisautó - Táblák
  Raktáron
 • Mary szabadnapja

  3 390 Ft
  Segíts Mary-nek a dolgos nap végén hazahajtani a szekeret, hogy megetethesse Lolát, a bárányt és Hollyt, a lovat. Útközben hallhatod, ahogy a tolható szekér patahangot ad. A játék figurái kompatibilisek más WOW készletekkel! Jellemzők: - patahangot imitáló szekér - kivehető figurák - lovagolható ló A készlet tartalma: - 1 szekér - 1 ló - 1 bárány - 1 figura Méret:23.5 x 14 x 10 cm A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Ace a versenyautó

  2 050 Ft
  Ace-szel, a versenyautóval és barátjával most nagyszerű kalandokat élhettek át együtt, miközben úgy fejlődik a képzelőerőtök, hogy remekül szórakoztok. A szuper járgányba beültetheted a figurát, így a sofőrrel a helyén már kezdődhet is a száguldás! Jellemzők: - könnyen tolható - gumikerekek - élénk színek A készlet tartalma: - 1 versenyautó - 1 figura Méret: 14 x 12 x 8 cm A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Sidney, az iskolabusz

  4 690 Ft
  Olyan készségfejlesztő játékot keresel gyermeked számára, amivel garantáltan örömmel fog játszani? Akkor ez a citromsárga iskolabusz, Sidney tökéletes választás lesz, hiszen a műanyag busz vidám színű ezért a gyermek vizuális készségének fejlődését nagyban elősegíti. A tetején található formaberakók segítségével pedig a logikus gondolkodásuk, kézügyességük, és problémamegoldó készségük is egyaránt fejlődik. A játékhoz 6 darab különböző színű és formájú elemet is biztosítunk, melyek helyének a megtalálása a busz tetején biztosan mosolyt csal majd az arcára. Az termék lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerelt, ezért az autóvezetés örömeit is bátran átélhetik. Szélvédője, és hátsó ajtaja nyitható, ahonnan a bedobált formák ki is vehetők. Kiváló minőségű törésmentes műanyagból készült. A csomag tartalma: - 1db színes formaberakó iskolabusz - 6db forma - 1db műanyag emberke Mérete: 28,5cm x 11,5cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Playgo: Bébi autós spirálpálya

  3 390 Ft
  Akár már egy éves kortól használatba veheted az első autós spirálpályád amely egy parkológarázshoz hasonlít. A csomagban egy hozzá tartozó autót is találhatsz amely egy szempillantás alatt képes leszáguldozni a spirálpálya tetejéről és a lendületét felhasználva továbbgurul játékbirodalmad felé. A spirálpálya legalsó szintjén egy külön kialakított parkolóterületet is találhatsz a biztonságos parkoltatás érdekében. A pályát egy szempillantás alatt összeillesztheted dobozban található útmutatót követve és már kezdődhet is a játék! Jellemzők: - Első parkológarázsom spirálpálya - 1db autóval - Anyaga: Műanyag
  Raktáron
 • Mike, a betonkeverő

  7 299 Ft
  Építkezésbe kezdtetek? Már kiástátok az alapokat, és mindent szépen előkészítettetek, csak a betonozás van hátra? Akkor hívjátok Mikeot, ezt a kedves kis betonkeverő autót, aki készséggel áll rendelkezésetekre, legyen szó bármilyen felület elkészítéséről. Ricky a szakképzett építésvezető pedig garantálja, hogy a munkálatok során minden a lehető legnagyobb rendben történjen, kihelyezi a kordont, és üzemelteti Mikeot. A csomag tartalma: - Mike, a betonkeverő - Ricky, az építésvezető - kordon Mérete: 15cm x 21cm x 11cm A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készült!
  Raktáron
 • Freddie az állatszállító

  7 249 Ft
  Segíts Freddie-nek, az állatszállítónak és sofőrjének, Josh-nak összegyűjteni az állatokat, majd helyezd Josh-t a platóra, hogy megszámolhassa mind. Ha Belle tehén, Smudge malac, Dolly bárány és Paddy ló is megvan, ültesd a sofőrt a vezetőfülkébe és indulhattok is haza a lendkerekes teherautóval! Jellemzők: - lendkerekes, motorhangot adó teherautó - kivehető figurák - remek szerepjáték A készlet tartalma: - 1 teherautó - 1 ló - 1 tehén - 1 bárány - 1 malac - 1 figura Méret: 32 x 18.5 x 15.5 A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Daisy, a rózsaszín sportautó

  3 399 Ft
  Charlotte a pöttyös ruhás szőkeség, egy igazán menő autóval büszkélkedhet. Ez a rózsaszínben pompázó sportjárgány aki Daisy névre hallgat ugyanis rendkívül csajosra sikeredett: lila kerekei vannak, motorházteteje virágokkal díszített valamint szemmel és szempillával is ellátták. Ennél vagányabb autót elképzelni sem lehetne egy bevásároló körútra. Csak szerezd be a játékot, ültesd Charlotteot a volán mögé és már indulhattok is. A játék lendkerekekkel felszerelt és kiváló minőségű törhetetlen műanyagból készült. A csomag tartalma: - Daisy, a rózsaszín kis autó - Charlotte, a kislány figura Mérete: 20,5cm x 12,3cm x 8,7cm Súlya: 0,35kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • A nagy rendőrségi szett

  8 499 Ft
  A rendőrség teljes gárdáját felvonultathatod egy-egy izgalmas akció esetén, hiszen rendőrautóval, rendőrségi repülővel,és két rendőrrel is büszkélkedhetsz, ha beszerzed ezt a nagyszerű szettet. Két külön is megkapható játékot helyeztünk Neked egy dobozba, így Charlie és Pete a rendőrautó és a repülő bármikor bevetésre készen állnak együtt, legyen szó csak szimpla járőrözésről, vagy akár egy bankrablás ravasz elkövetőinek elkapásáról, ők ketten mindig a legjobb formájukat hozzák. A csomag tartalma: - Charlie, a rendőrautó (rendőrautó,őrmester,rendőrkutya) - Pete, a rendőrségi repülő (repülő,rendőrtiszt,rendőrkutya) Mérete: 50cm x 12cm x 31cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Henry a kőszállító

  6 590 Ft
  Nincs olyan kőtömb amit Henry ne tudna megmozgatni! A kis buldózer a kőbányában dolgozik nap mint nap, ami rendkívül izgalmas kihívásokat tartogat számára! A sárga kis kőszállítónak hatalmas sziklák állnak most is az útjában, amihez a Te segítségedre is szüksége lesz. Csak pakold fel a köveket az utánfutójára, majd szállítsd el őket a megfelelő helyre. A tolólapos munkagép a gyerekek nagy kedvence lesz, melybe akár sofőrt is ültethetnek! A szett tartalma: - Henry a buldózer - Utánfutó (csatlakoztatható) - Sofőr figura - Kőtömbök Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Ernie, a tűzoltóautó

  7 249 Ft
  Riasztás érkezett a központba, sietni kell, mert a szomszéd városban tűz van! Ernie a bátor és vakmerő tűzoltóautó pillantok alatt a helyszínre érkezik és már kezdhetitek is a munkát. Mássz fel forgatható létra tetején található tűzoltó kosárba és láss neki a tűzoltásnak. Ameddig Jack a tűzzel harcol addig Karen előveszi a kocsiból az elkerítő kordonokat és lezárja a területet. Szerezd be minél hamarabb a csomagot, hiszen garantáltan felejthetetlen pillanatokat töltesz majd el vele játék közben. Jellemzők: - Kinyitható vezető kabin - Forgatható létra - Tűzoltó kosár - Gombnyomásra nyíló hátsó tároló ajtó - Lendkerekes autó, valósághű motorhanggal - A játékok kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készültek A csomag tartalma: - Ernie, a tűzoltóautó - Karen és Jack, a tűzoltók - 2db citromsárga kordon Mérete: 32,5cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Riley, az úthenger

  5 190 Ft
  Most lehetőséged nyílik bele pillantani az utakon dolgozó munkások kemény vilgába. Riley az úthenger és megbízható sofőrje Kev, viszont ezt a nehéz munkát is szinte gyerekjátékként fogja fel és játszi könnyedséggel végzi el. Csak helyezd ki a jelzőtáblát, majd láss is neki aszfalt egyengetésének segítségükkel. Munka közben pedig figyeld meg, hogyan változik Riley arca, és milyen hangokat ad ki a munkagép. Jellemzők: - lendkerekes úthenger, valósághű motorhanggal - forgatható két részből álló henger, mely csörög is A csomag tartalma: - Riley, az úthenger - Kev, a sofőr - 1db közlekedési jelzőtábla Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 13,5cm Súlya: 1kg A termék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Vidám bébijármű golyókkal

  1 149 Ft
  Rendkívül színes és vidám hangulatú kis bébijárművekkel lehet még izgalmasabb a játék, hiszen ezek a kis járgányok nem csak látványosak hanem hangokkal is felkeltik a gyerekek érdeklődését. A golyókkal megtöltött járgányok mozgatás közben csörgő hangot adnak, ezáltal lekötik a kicsik figyelmét. Válaszd a neked tetsző színt és máris kezdődhet a játék! Mérete: 9cm Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • ABC Nyomd és megy kisautó 2 változatban - Simba Toys

  1 850 Ft
  Remek kis járgány, amivel a gyerekek is kiválóan játszhatnak. A legkisebbek imádni fogják az autót, hiszen a sofőr bábu fejét lenyomva azonnal útnak indíthatják őket. A rendőr és tűzoltó figura fejét teljesen be kell nyomni, majd amikor elengedik, az autó rögtön elindul. A járgányok hátsó kereke gumi borítással ellátott, így minden terepen használható. A Nyomd és megy kisautót rendőr- és tűzoltóautó változatban szállíthatjuk. Az ár 1db terméket jelent!
  Raktáron
 • Benny, a farmer quad

  3 090 Ft
  Egy igazi farmon való dolgozás bizony néha nem egyszerű feladat, ezért nagyon jól jön ha magadénak tudhatsz egy járgányt amivel nehezített terepen való közlekedés sem lesz probléma. Benny, a citromsárga és zöld színben pompázó quad pont ilyen. A strapabíró és különleges felfüggesztésének köszönhetően Benny nem ismer akadályt, bármivel megbirkózik legyen szó sáros dimbes-dombos útról, vagy egy göröngyös frissen szántott területről. Szerezd be minél hamarabb ezt a kiváló minőségű törésmentes műanyagból készült játékot, amely mellé ráadásul egy farmer legényt és juhászkutyáját is biztosítjuk számodra, így a feladatok elvégzésében ők is segítségedre lesznek. A csomag tartalma: - Benny a quad - Clark a farmer figura - Shep a juhászkutya Mérete: 23,5cm x 9,8cm x 14,1cm Súlya: 0,62kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Blaze a tűzoltóautó

  1 999 Ft
  Ha tűz üt ki a városban, Blaze azonnal a helyszínre siet hogy segítsen a bajban! Blaze-zel, a tűzoltóautóval és barátjával most nagyszerű kalandokat élhettek át együtt, miközben úgy fejlődik a képzelőerőtök, hogy remekül szórakoztok. Jellemzők: - könnyen tolható - gumikerekek - élénk színek A készlet tartalma: - 1 versenyautó - 1 figura Méret: 14 x 12 x 8 cm A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Húzható mászkáló teknősbéka - D-Toys

  2 198 Ft
  Mókás húzható kis teknősbéka, mely mozgatja a lábait mozgatás közben. Méret: 30x20x18
  Raktáron
 • Fisher-Price: Poppity Elefánt jármű - Mattel

  1 890 Ft
  A Poppity Elefánt jármű a tökéletes választás ahhoz, hogy a kicsiknek felkeltsük a mozgás iránti affinitását. A kis elefánt játék közben mókás hangokat ad és a benne lévő labdákat pattogtatja, mely figyelemfelkeltő és szórakoztató a gyerekek számára. A jármű úgy van kialakítva, hogy a kis kezek is kényelmesen tudják fogni és élénk színei azonnal felkeltik a figyelmet. A Poppity Elefánt 6 hónapos kortól ideális, és remek szórakozás lesz a mászásban! Jellemzők: - Figyelemfelkeltő, élénk színek - Kényelmes fogás a gyerekek számára - Pattogtatja a labdákat - Vicces hangok játék közben - Ösztönzi a kicsiket a mászásra és mozgásra
  Raktáron