Bébijárművek webáruház Bébijárművek játékbolt
 • Poppy, a lószállító autó

  7 249 Ft
  Popcorn a fehér színű paripa és lovasa Sally egy díjugartó versenyre készülnek, ezért Poppy segítségét kérik, hogy időben megérkezzenek a megmérettetésre. A Rózsaszín és lila színben pompázó lószállító járgányhoz ugyanis egy utánfutó is kapcsolható, melyben a lovacska kényelmesen utazhat. Amiatt sem kell aggódnod, hogy a hosszú úton megéhezne kedvenc állatod, hiszen egy széna bála is tartozik a készlethez, amiből bármikor falatozhat útközben. Jellemzők: - Mágnessel összekapcsolható lószállító, és utánfutó - Gombnyomásra nyíló hátsó ajtó - Kinyitható vezetőkabin - Lendkerekes autó, valósághű motorzajjal - A játékok kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készültek A csomag tartalma: - Poppy, a lószállító autó - Sally, a kislány figura - Popcorn, a ló - 1 kivehető ugrató - 1 kivehető széna bála - 1 mágnessel kapcsolódó utánfutó a lovak számára Mérete: 36cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 1,1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Farmer szekér

  3 090 Ft
  Egy saját farmot működtetsz? Akkor tökéletes választás ez a lovas szekér, mely költség hatékony mégis remekül megállja a helyét a birtokon való közlekedésre, ráadásul a mágneses csatlakoztatható utánfutón még háziállataid is szállíthatod. A kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készült játékok közül a szekér használat közben klip-klop hangot ad ki. Szerezd be minél hamarabb és ugorj fejest a farmerek izgalmas világába! A csomag tartalma: - Jim, a farmer - Dusty, a ló - Clarissa, a tehén - farmer szekér Mérete: 17,5cm x 12,3cm x 9,7cm Súlya: 0,3kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • -29%
  Kid Cars 3D Autópálya építés szett - Wader - k/i/Kid-Cars-3D-Autopalya-epites-szett-Wader.jpg

  Kid Cars 3D Autópálya építés szett - Wader

  4 990 Ft 6 990 Ft
  Ezzel a készlettel most gyermeke részt vehet egy valódi építkezésen, amit maga vezethet le. Ha elég ügyes akár az építkezési területet is maga rakhatja össze. A teljes színvilág is úgy lett kialakítva hogy egy vérbeli építkezésnek nézzen ki. A készlet tartalmaz 3 munkagépet, egy markolót, egy darut, és egy dömpert is. A pálya tetszőlegesen is összeállítható a standard összeillesztésnek köszönhetően, és tetszőlegesen összekombinálható a többi készlettel! Jellemzők: - híd elem + korlátok - Egyszerű és könnyen összeállítható - Többféleképpen is összeállítható - Biztonságos a használata - mérete: 65 x 118cm
  Raktáron
 • Bernie, a traktor

  6 690 Ft
  Irány a szántóföld! Bernie a zöld színű kis traktor már alig várja, hogy veled együtt dolgozhasson. A lendkerekes járgánynak nem okoz problémát az sem, ha nehezített terepen kell közlekednie, így bátran vágj neki a frissen felszántott területnek is. Jethro a földműves szívesen körbe visz a birtokon, és útközben még a farmon élő állatokat is megcsodálhatod. Sőt,át is szállíthatod őket egyik helyről a másikra, hiszen Bernie-hez egy mágneses utánfutó is tartozik, amibe az állatkákat helyezheted. Szerezd be minél hamarabb ezeket a kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készült játékokat, és láss is neki a földművelős mókának! A csomag tartalma: - Bernie, a traktor - Jethro, a földműves figura - Patch, a malac - Shona, a bárány - 2db kerítés - 1db mágnessel kapcsolódó utánfutó Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 12,5cm Súlya: 0,8kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerelt!
  Raktáron
 • Harvey, a kombájn

  9 699 Ft
  Eljött az aratás ideje. Ezzel a nagyszerű kombájnnal pedig szinte gyerekjáték lesz a gabona betakarítása. Harvey a mosolygós kombájn készségesen áll rendelkezésedre a földeken való munka során. Lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerel, automata bálázóval rendelkezik. Indulj el vele, és figyeld meg, hogyan forgatja az arató a gabonát. A kész bálákat dobáld a bálázóba és figyeld, ahogyan azok a járgány hátulján kipotyognak. Szerezd be minél hamarabb és indulj Phillel a szántóföldre! A játék kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készült! A csomag tartalma: - Harvey, a kombájn - Phil, a farmer figura - 3db bála Mérete: 35cm x 24,7cm x 17,5cm Súlya: 2kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Toot-toot kisautók: kisautó - Vtech

  3 350 Ft
  A Toot-toot személyautó sárga színe és interaktív jellemzői azonnal felkeltik a kicsik figyelmét és a tanulásra ösztönzi őket akár már egy éves kortól. A kisautó 3 dallal, 6 dallammal és különböző forgalomban is észrevehető hangeffektekkel ingerli a kicsik hallását, a gördülékeny kerekeinek köszönhetően a motorikus készséget is fejleszti. Nyomd meg az autó szélvédőjén található világító gombot és énekeld el a dallamokat. A kisautó kommunikál a SmartPoint helyekkel így a szett kibővítésével még több tanulásban és hatalmas szórakozásokban lehet részed. A kisautó különböző kifejezésekkel kommunikál a többi Toot-toot kisautó játékszettel amelyeknél SmartPoint helyek vannak. Jellemzők: - Toot-toot kisautók: kisautó - 3 dal és 6 dallam - Mókás kifejezések - Valósághű hangeffektek - Tanítja az éneklést és a képzeletbeli játékot - Fejleszti a motorikus képességeket és a képzelőerőt
  Raktáron
 • Frankie, a tűzgolyó

  3 090 Ft
  Száguldásra fel! Frankie a villámgyors sportautó rendkívüli sebességgel képes szelni az utakat. Vagány sofőrjével Tobyval együtt pedig bármilyen autóversenyt képesek megnyerni. A tűzgolyó jelzőt külseje miatt igazán találónak is számít. Szerezd be minél hamarabb, és már láss is neki a száguldozós kalandnak. A lendkerekekkel és valóságos motorhanggal felszerelt játék kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készült. A csomag tartalma: - Frankie, a sportautó - Toby, a sofőr figura Mérete: 20,5cm x 12,3cm x 8,7cm Súlya: 0,35kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Ralph, a quad

  3 090 Ft
  Igazi terepre készült quaddal büszkélkedhetsz, ha beszerzed ezt a nagyszerű citromsárga és kék színű járgányt, aki Ralph nevére hallgat. A járgány rugós felfüggesztéssel és tuningolt terepgumikkal felszerelt, ezért a szafari rögös útját is játszi könnyedséggel veszi majd. Sam a tapasztalt sofőr pedig a legizgalmasabb helyekre vihet el téged. Fogjátok meg Elvist a jópofa kis elefántot helyezzétek a quad hátuljára és már indulhattok is egy izgalmas utazásra. A csomag tartalma: - Ralph, a quad - Sam, a szafari vezető - Elvis, az elefánt Mérete: 8cm x 12cm x 8cm A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Fisher-Price: Mókás szörnyecske színes labdákkal

  14 190 Ft
  Szörnyen jó kis játszópajtásra tehetsz szert ezzel az új Fisher-Price játékkal, ami szó szerint egy szörnyecskét varázsol a szobádba. Azonban ettől a szörnytől nem kell félned egy kicsit sem, hiszen nem csak, hogy nagyon mókás, de meglehetőse barátságos is. Az élénk színekkel díszített szörnyecske kerekeken gurul, így szabadon tologathatod a szobában, és szépen össze tudod bele szedni a játék részét képező színes kis labdákat. ha nem félsz a szörny szájába nyúlni, akkor onnan is kiveheted a labdákat. Jellemzők: - Mókás szörnyecske - Kerekeken gurul - Színes kislabdákkal
  Raktáron
 • A nagy rendőrségi szett

  7 790 Ft
  A rendőrség teljes gárdáját felvonultathatod egy-egy izgalmas akció esetén, hiszen rendőrautóval, rendőrségi repülővel,és két rendőrrel is büszkélkedhetsz, ha beszerzed ezt a nagyszerű szettet. Két külön is megkapható játékot helyeztünk Neked egy dobozba, így Charlie és Pete a rendőrautó és a repülő bármikor bevetésre készen állnak együtt, legyen szó csak szimpla járőrözésről, vagy akár egy bankrablás ravasz elkövetőinek elkapásáról, ők ketten mindig a legjobb formájukat hozzák. A csomag tartalma: - Charlie, a rendőrautó (rendőrautó,őrmester,rendőrkutya) - Pete, a rendőrségi repülő (repülő,rendőrtiszt,rendőrkutya) Mérete: 50cm x 12cm x 31cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készültek!
  Raktáron
 • A nagy építkezés készlet

  7 790 Ft
  Itt az idő, hogy végre te magad irányíthasd a munkálatokat. Ennek a nagyszerű készletnek a segítségével ugyanis az egész építkezést egy kézben tarthatod. Két fantasztikus szettet gyúrtunk Neked össze, így Luke és Riley végre együtt is munkába állhatnak. Luke, a markoló pillanatok alatt elhordja az útból a nehezebb darabokat, legyen szó akár egy nagyobb szikláról, neki az sem jelent majd problémát. Riley az úthenger pedig elegyengeti utána a terepet. Csak oszd ki a feladatokat munkásaidnak, és élvezd az építőipar szépségeit. A csomag tartalma: - Luke,a markolóautó (munkagép,Tyler,szikla) - Riley, az úthenger (munkagép,Kev,jelzőtábla) Mérete: 50cm x 12cm x 31cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készültek! A munkagépek lendkerékkel és valósághű motorhanggal felszereltek!
  Raktáron
 • Blaze a tűzoltóautó

  1 999 Ft
  Ha tűz üt ki a városban, Blaze azonnal a helyszínre siet hogy segítsen a bajban! Blaze-zel, a tűzoltóautóval és barátjával most nagyszerű kalandokat élhettek át együtt, miközben úgy fejlődik a képzelőerőtök, hogy remekül szórakoztok. Jellemzők: - könnyen tolható - gumikerekek - élénk színek A készlet tartalma: - 1 versenyautó - 1 figura Méret: 14 x 12 x 8 cm A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Benny, a farmer quad

  3 090 Ft
  Egy igazi farmon való dolgozás bizony néha nem egyszerű feladat, ezért nagyon jól jön ha magadénak tudhatsz egy járgányt amivel nehezített terepen való közlekedés sem lesz probléma. Benny, a citromsárga és zöld színben pompázó quad pont ilyen. A strapabíró és különleges felfüggesztésének köszönhetően Benny nem ismer akadályt, bármivel megbirkózik legyen szó sáros dimbes-dombos útról, vagy egy göröngyös frissen szántott területről. Szerezd be minél hamarabb ezt a kiváló minőségű törésmentes műanyagból készült játékot, amely mellé ráadásul egy farmer legényt és juhászkutyáját is biztosítjuk számodra, így a feladatok elvégzésében ők is segítségedre lesznek. A csomag tartalma: - Benny a quad - Clark a farmer figura - Shep a juhászkutya Mérete: 23,5cm x 9,8cm x 14,1cm Súlya: 0,62kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Johnny, az állati repülő

  4 690 Ft
  Öveket bekapcsolni, mert hamarosan kezdjük a felszállást! Johnny a citromsárga színű teherszállító repülő izgalmas kalandokra invitál téged, és már alig várja, hogy együtt játszhassatok. A repülőgép testében három titkos rekeszt helyeztek el, amikbe bátran pakolhatod a szállítani kívánt árut. Johnnyt saját pilótájával Montyval és tigrisével: Trishával együtt szállítjuk Neked akik garantálják, hogy izgalmas perceket fogtok eltölteni játék közben. A kiváló minőségű és törhetetlen műanyagból készült játék lendkerekekkel és forgó propellerrel felszerelt. A csomag tartalma: - Johnny, az állati repülő - Monty, a pilóta figura - Trisha, a tigris figura Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 12,5cm Súlya: 0,65kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Penny, a rózsaszín Jeep

  4 690 Ft
  Roxyval és gazdájával Chloeval tölthetsz el egy felejthetetlen napot. Csak üljetek be nagyszerű rózsaszín jeepjébe és már szelhetitek is az utakat. Legyen szó egy bevásárló körútról vagy egy kirándulásról Pennyvel garantáltan időben odaértek bárhová. A lendkerekekkel és valósághű motorhanggal felszerelt járgány belseje remekül kialakított, ezért még egy kutyakosárnak is akad hely. Szerezd be máris ezeket a kiváló minőségű és törhetetlen műanyagból készült játékokat, és indulhat is a kocsikázás. A csomag tartalma: - Penny, a Jeep - Chloe, a kislány figura - Roxy, a kutya - kutyakosár Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Robin, a mentőautó

  10 639 Ft
  Huppanj bele Robin kényelmes ülésébe, kapcsold be a vészvillogót na meg a szirénát és máris szabad utat kapsz, hogy mielőbb a baleset helyszínére érj. Robin ugyanis, egy mindenre elszánt mentőautó, aki minden bajba jutott emberen készségesen segít. Az autó belsejében röntgengép, kerekesszék, és egy hordágy is található, melyekkel az elsősegély nyújtás gördülékenye megy majd. Nina a rohammentős pedig kellő szakképzettséggel uralja még a kritikus helyzeteket is. Jellemzők: - Lendkerekes autó, valósághű motorhanggal - Gombnyomásra nyíló hátsó rámpa és kiguruló kerekesszék - Könnyen nyíló oldalajtó - Tolható hordágy - Lenyomásra működő röntgengép A csomag tartalma: - Robin, a mentőautó - Nina, a mentős - Pearl és Sandy, a betegek - hordágy, és kerekesszék Mérete:44cm x 24,7cm x 16,5cm Súlya: 1,5kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • -42%
  Playskool: Én kicsi pónim Rainbow Dash barátság busz - Hasbro - p/l/playskool-baratok-en-kicsi-ponim-rainbow-dash-baratsag-busz.jpg

  Playskool: Én kicsi pónim Rainbow Dash barátság busz - Hasbro

  3 490 Ft 5 991 Ft
  Végre a legkisebbek is átélhetik az Én kicsi pónim termékek által nyújtott fantasztikus játékélményt! Ez a különleges „Barátság busz” a Playskool márkanév alatt kimondottan a 18 hónapos kort meghaladott babáknak készül. Mind kialakításában mind anyagválasztásában megfelel a gyermekek igényeinek. Teljesen biztonságos és remekül fejleszti a finom-motoros mozgásokat, hiszen számos olyan funkcióval bír, melyek felkeltik a kicsik figyelmét és játékra sarkallják őket. Az érdekes gombok, a pörgettyű és a nyitható ajtó is elkápráztatja majd a kicsiket, hát még a gyönyörű Rainbow Dash figura, akit a buszba ültethetnek. A buszba összesen 3 figura kaphat helyet, így ha már rendelkezel Playskool Én kicsi pónim figurákkal, akkor őket is elviheted. Jellemzők: - Playskool Én kicsi pónim busz - 1 db Rainbow Dash figura - 1 db busz funkciókkal - Gombra nyíló ajtó - Pörgettyű - 3 hely a figuráknak Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Ronnie, a rakéta

  6 650 Ft
  Ronnie a színes rakéta felszállásra készen áll! Még egy gyors ellenőrzés, öv bekapcsolás, és már indulhat is a kilövés. Tom őrnagy képviseli a földi legénységet ezalatt az izgalmas űrkutatás során, akit egyszerűen behelyezhetsz a kabinba, hiszen egy gomb megnyomásával kinyílik a rakéta teteje. A fogantyú meghúzása után pedig motorzúgásra hasonlító hangot hallhatunk, sőt Ronnie még vibrálni is elkezd. Amint a visszaszámlálás elindul azt az űrhajó hasán nyomon tudjuk követni. A csomag tartalma: - Ronnie, a rakéta - Tom, az őrnagy Mérete: 24cm x 15cm x 24cm Súlya: 0,72kg A termék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Toot-toot kisautók: Kisbusz - Vtech

  3 390 Ft
  Egy zöld színű kisbusszal bővítheted ki toot-toot játéktered és újabb kifejezéseket és szavakat tanulhatsz meg segítségével. A Toot-toot kisautók a nagyszerű játékélmény mellett hozzájárulnak a kicsik készségeinek fejlődéséhez akár már 1 éves kortól. A kisbusz különböző hangeffektekkel és dallamokkal tanítja a gyermekeket és a biztonságos használat mellett nagyszerű játékélményt biztosít. Az autó kommunikál a SmartPoint helyekkel így a szett kibővítésével még több tanulásban és hatalmas szórakozásokban lehet részed. A Toot-toot kisautók járművei kommunikálnak a SmartPoint helyekkel, melyek külön kaphatók. Jellemzők: - Toot-toot kisautók: Kisbusz - 3 dal és 6 dallam - Mókás kifejezések - Valósághű hangeffektek - Tanítja az éneklést és a képzeletbeli játékot - Fejleszti a motorikus képességeket és a képzelőerőt
  Raktáron
 • Max, az oldalkocsis motorkerékpár

  4 750 Ft
  Max a tűzpiros oldalkocsis motorkerékpár egy pihentető kikapcsolódásra viszi a kis családot, és mi mindent biztosítunk számukra ami egy igazán jó kis kiránduláshoz szükséges lehet. Az apuka, anyuka figura valamint kis kedvencük egyszerűen belehelyezhető és kivehető a motorból, így amint megérkeztetek a célhoz könnyen kiszállhatnak, meg ebédelhetnek a piknik kosár bőséges tartalmából, majd indulás előtt ugyanilyen könnyen vissza is szállhatnak. Szerezd be minél hamarabb ezt a kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készült játékot, és már kezdődhet is a móka! A csomag tartalma: - Max, az oldalkocsis motor - Gus, az apa figura - Annnie, az anya figura ölében Tilly-vel - Wiggles, a kutya figura - kivehető piknik kosár Mérete: 29cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 0,6kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Ernie, a tűzoltóautó

  6 690 Ft
  Riasztás érkezett a központba, sietni kell, mert a szomszéd városban tűz van! Ernie a bátor és vakmerő tűzoltóautó pillantok alatt a helyszínre érkezik és már kezdhetitek is a munkát. Mássz fel forgatható létra tetején található tűzoltó kosárba és láss neki a tűzoltásnak. Ameddig Jack a tűzzel harcol addig Karen előveszi a kocsiból az elkerítő kordonokat és lezárja a területet. Szerezd be minél hamarabb a csomagot, hiszen garantáltan felejthetetlen pillanatokat töltesz majd el vele játék közben. Jellemzők: - Kinyitható vezető kabin - Forgatható létra - Tűzoltó kosár - Gombnyomásra nyíló hátsó tároló ajtó - Lendkerekes autó, valósághű motorhanggal - A játékok kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból készültek A csomag tartalma: - Ernie, a tűzoltóautó - Karen és Jack, a tűzoltók - 2db citromsárga kordon Mérete: 32,5cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Vidám bébijármű golyókkal

  1 090 Ft
  Rendkívül színes és vidám hangulatú kis bébijárművekkel lehet még izgalmasabb a játék, hiszen ezek a kis járgányok nem csak látványosak hanem hangokkal is felkeltik a gyerekek érdeklődését. A golyókkal megtöltött járgányok mozgatás közben csörgő hangot adnak, ezáltal lekötik a kicsik figyelmét. Válaszd a neked tetsző színt és máris kezdődhet a játék! Mérete: 9cm Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Luke, a kis markolóautó

  4 690 Ft
  Nagy munkába kezdtél, és már kézzel nem bírod a nehéz elemeket arrébb helyezni? Akkor neked bizony, Luke-ra a kis markolóra van szükséged, aki pillanatok alatt viszi arrébb az óriási szikladarabokat is. A markoló használatát ügyes sofőrje Tyler végzi, így biztos lehetsz benne, hogy minden szakszerűen a legnagyobb rendben fog történni. A lapát mozgatásához csak tekerned kell a piros kart és máris cipelhető vele bármi ami az utadba kerül. A játék kiváló minőségű, törhetetlen műanyagból, lendkerekekkel és valósághű motorhanggal készült. A csomag tartalma: - Luke, a munkagép - Tyler, a sofőr figura - szikla Mérete: 28,5cm x 12,5cm x 18,5cm Súlya: 0,8kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Amy, az oldalkocsis motorkerékpár

  5 159 Ft
  Amy a rózsaszín oldalkocsis motorkerékpár izgalmasabbnál izgalmasabb utakra csábít el téged. Ezekre a nagyszerű kiruccanásokra veletek tarthat még Anabelle és kis mackója Ted is, így garantáltan egy cseppet sem lesz unalmas az Amy társaságban töltött idő. A praktikus járgányba ráadásul elrejtettek nektek egy virágcsokrot, és egy kosárkát is, amiben egy cicuska pihen. Bátran szedj össze minden szükséges holmit és vágj neki akár egy bevásárló körútnak akár egy kalandos kirándulásnak. A csomag tartalma: - Anabelle, a kislány figura - Ted, a játékmackó - Amy, az oldalkocsis motorkerékpár - virágcsokor - kosár, cicával Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 11,5cm Súlya: 0,62kg A termék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Bébi 4,3 m pálya alap színekben - Wader

  4 690 Ft
  Építsd meg a legkülönlegesebb nyomvonalú autópályát a készletben található két darab kisautó számára. Szabadon kombinálhatod a kanyarokat, az egyeneseket és az elágazásokat, hogy a legviccesebb pálya legyen a végeredmény. A több mint négy méter hosszúságú pályához két kisautó is jár, amivel szabadon csalinkázhatsz a kiépített útvonalakat használva. A kiváló minőségű és strapabíró műanyagnak köszönhetően a játék rendkívül tartós, és így hosszú időn keresztül szolgálja a gyerekek szórakozását. A játék és az építés közben a gyerekeknek fejlődnek a mozgással kapcsolatos készségei. Tartalma: - 4,3 méter hosszú összeállítható pálya - 2 db kisautó - Táblák
  Raktáron
 • Clay a betonkeverő

  1 999 Ft
  Egy igazi építkezésről sem hiányozhat Clay, a narancssárga betonkeverő, aki a szükséges építőanyagot szállítja! Clay-jel, a betonkeverővel és barátjával most nagyszerű kalandokat élhettek át együtt, miközben úgy fejlődik a képzelőerőtök, hogy remekül szórakoztok. Jellemzők: - könnyen tolható - gumikerekek - élénk színek A készlet tartalma: - 1 versenyautó - 1 figura Méret: 14 x 12 x 8 cm A termékcsalád darabjai kompatibilisek egymással és összegyűjtve egy egész világot alkotnak!
  Raktáron
 • Mega Bloks tűzoltóautó - Fisher-Price

  8 350 Ft
  Akár már egy éves kortól felfedezheted a tűzoltók izgalmas és nem ritkán veszélyes munkáját, akik tűz esetén a bajbajutottak segítségére sietnek és kimentik az égő épületből. Az építő szettben egy hatalmas tűzoltó autót találsz amely mozgatható létrával lett ellátva, így könnyedén hozzáférhetsz a legmagasabb épület ablakaihoz is. A csomag egy összeépíthető tűzoltó bázist is tartalmaz ahová visszatérhetsz miután a katasztrófát elhárítottad. A Mega Bloks készségfejlesztő játékai nagyban hozzájárulnak a gyermekek motorikus készségeinek fejlődéséhez. Jellemzők: - Piros tűzoltóautó és könnyen építhető tűzoltóállomás - A 10 db-os készlet tartalmazza a tűzoltóautót, tűzoltó figurát és az összeépíthető tűzoltó állomást. - Mozgatható létra az autó tetején - Készségfejlesztő játék - Ajánlott: 1-5 éves korig - Kompatibilis más Mega Bloks játékokkal
  Raktáron
 • Pete, a rendőrségi repülő

  4 750 Ft
  Segíts Pete-nek felügyelni a rendre, hiszen a város felett repkedve garantáltan a minden lakó biztonságban lesz majd. A kék-fehér rendőrségi járgány sárga, forgó propellerekkel, valamint egy titkos ajtóval is felszerelt, ami mögött meglepetéseket rejtettek el. A helikopter külön sofőrjére Foley-ra a kiváló rendőrtisztre mindig számíthatsz, ugyanis készségesen segíteni fog a rend fenntartásában, sőt hűséges kutyája Buddy is elkíséri őt az izgalmas repülések során, így rendkívül jó társaságban telhet a munka. Szerezd be minél hamarabb ezeket a kiváló minőségű és törhetetlen anyagból készült játékokat, és már indulhat is a repülős kaland. A csomag tartalma: - Pete, a rendőrségi repülő - Foley, a rendőrtiszt - Buddy, a rendőrkutya Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 12,5cm Súlya: 1kg A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot!
  Raktáron
 • Riley, az úthenger

  5 190 Ft
  Most lehetőséged nyílik bele pillantani az utakon dolgozó munkások kemény vilgába. Riley az úthenger és megbízható sofőrje Kev, viszont ezt a nehéz munkát is szinte gyerekjátékként fogja fel és játszi könnyedséggel végzi el. Csak helyezd ki a jelzőtáblát, majd láss is neki aszfalt egyengetésének segítségükkel. Munka közben pedig figyeld meg, hogyan változik Riley arca, és milyen hangokat ad ki a munkagép. Jellemzők: - lendkerekes úthenger, valósághű motorhanggal - forgatható két részből álló henger, mely csörög is A csomag tartalma: - Riley, az úthenger - Kev, a sofőr - 1db közlekedési jelzőtábla Mérete: 28,5cm x 18,5cm x 13,5cm Súlya: 1kg A termék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! A játékok kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készültek!
  Raktáron
 • Bébi parkológarázs 4,3 m-es pályahossz - Wader

  5 790 Ft
  Bébi parkológarázs gyerekeknek 4,3 m-es pályahosszal. A készlet tartalmaz két játékautót, a garázst, táblákat és matricákat. A pálya tetszőlegesen is összeállítható a standard összeillesztésnek köszönhetően. Kombináld össze a többi készlettel! Jellemzők: - Egyszerű és könnyen összeállítható - Lágy pasztell színekkel - Többféleképpen összeállítható - Biztonságos a használata
  Raktáron
 • Mike, a betonkeverő

  7 299 Ft
  Építkezésbe kezdtetek? Már kiástátok az alapokat, és mindent szépen előkészítettetek, csak a betonozás van hátra? Akkor hívjátok Mikeot, ezt a kedves kis betonkeverő autót, aki készséggel áll rendelkezésetekre, legyen szó bármilyen felület elkészítéséről. Ricky a szakképzett építésvezető pedig garantálja, hogy a munkálatok során minden a lehető legnagyobb rendben történjen, kihelyezi a kordont, és üzemelteti Mikeot. A csomag tartalma: - Mike, a betonkeverő - Ricky, az építésvezető - kordon Mérete: 15cm x 21cm x 11cm A játék mechanikusan működik, nem igényel elem használatot! Kiváló minőségű, törésmentes műanyagból készült!
  Raktáron
 • Smoby: Formarakosgató kisautó játéktelefonnal - Simba Toys

  5 751 Ft
  A Smoby Cotoons formarakosgató kisautó a tökéletes játék a babák számára, mely garantáltan leköti őket és segít fejleszteni a gondolkodásukat és a finom-motorikus képességeiket. A játék egy autó, melyet a kicsik tudnak húzni, de van benne formarakosgató is, amivel a gondolkodásukat és logikai érzéküket fejleszthetik. A formarakosgató formái egymásba is fűzhetősek és akár a kocsira is köthetőek. A játék hátulján egy játéktelefon található, mely még több izgalomra ad majd okot. A Cotoons játékok a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek és kiváló játékélményt nyújtanak a babáknak. Jellemzők: - Húzható kisautó - Formarakosgató - Egymásba fűzhető formák - Játéktelefon - A terméket zöld és rózsaszín változatban szállítjuk Az ár egy változatra vonatkozik! Mérete: 20 x 24 x 15 cm
  Raktáron