• -39%
  Muskétás felnőtt jelmez kék színben S méret - m/u/Musketas-felnott-jelmez-S-meret.jpg

  Muskétás felnőtt jelmez kék színben S méret

  5 490 Ft 8 990 Ft
  Ki ne emlékezne a Három testőr történetére melyben Athos, Porthos, Aramis és a később csatlakozó D’Artagnan kalandos úton megvédi a királyt. Az elhíresült egyenruhát most Te is magadra öltheted és közben eljátszhatsz a gondolattal, milyen is lehetett abban a korban igazi testőrnek lenni. Próbáld ki! Tartalmazza a felsőt, és a kék köpenyt. Mérete: felnőtt S méret. Származási hely: Olaszország. A további kiegészítők külön kaphatók.
  Raktáron
 • -47%
  Superman stretch jelmez S méret - s/u/Superman-stretch-jelmez-S-meret.jpg

  Superman stretch jelmez S méret

  7 990 Ft 14 990 Ft
  Második bőrként vieslheted ezt a különleges ruhát, mely az egész testedet lefedi, így kiléted mindvégig titokban maradhat. A jelmez fejre húzhetó részén könynedén átláthatsz, valamint a lélegzetvétel sem okoz nehézségeket a légáteresztő anyagban. Mentsd meg a várost igazi szuperhősként! A Superman jelmez tartalmazza a teljes testet fedő stretch egyberészes ruhát, valamint a fejre húzható légáteresztő anyagot. Mérete: felnőtt S-es méret Származási hely: Németország
  Raktáron
 • -29%
  Arab herceg felnőtt jelmez - S méret - a/r/Arab-herceg-felnott-jelmez-S-meret.jpg

  Arab herceg felnőtt jelmez - S méret

  4 990 Ft 6 990 Ft
  Perzsia hercege szerettél volna lenni? Most itt az alkalom hogy belebújj egy igazán elegáns hercegi jelmezbe! Egészítsd ki a készletet egy valódi perzsa karddal! Jellemzők: - Méret: S - Minőség: I. osztály - Származási hely: Olaszország A képen látható kard nem része a készletnek!
  Raktáron