• -31%
  Unico Plus - Motorizált vasút építőjáték - u/n/unico-plus-motorizalt-vasut-epitojatek.jpg

  Unico Plus - Motorizált vasút építőjáték

  10 991 Ft 15 991 Ft
  Egy valódi és izgalmas vasútpályát építhetsz ebből a készletből, ráadásul a vonatokat egy elem segítségével üzemeltetni is bírod, így az vidáman rója a köröket, amíg összeépíted az állomás váróperonját, ahol az utasok alig várják, hogy felszállhassanak a vidám kis vonatra. Az Unico építőkockák kiválóan fejlesztik a gyerekek kreativitását, és a nagy méretű építőelemeknek köszönhetően már a legkisebbek is megismerkedhetnek ezzel a nagyszerű játékkal. Természetesen az építőelemek kompatibilisek egymással, így a az egyes készletek szabadon kombinálhatók egymással. Jellemzők: - Motorizált vasút építőjáték - Váróperon kiegészítőkkel - Három figura - Vasúti pálya - Elemes mozdony és két kocsi - Matricákkal - Kompatibilis az Unico Plus építőjátékokkal - Építőelemek száma: 68 db
  Raktáron
 • Pequetren: Western személyvonat vasút szett

  19 990 Ft
  Igencsak feszült a légkör a vadnyugati kis városban, hiszen már várják a vonatot, ami általában a leveleket, új városlakókat és a friss híreket szokta hozni, de lehet, hogy banditák vagy indiánok támadták meg a szerelvényt. Azonban szerencsére semmi gond nem történt az öreg gőzös szépen bezakatol az állomásra, és mögötte hangos csikorgással áll meg a két személykocsi, a tehervagon és a szenes kocsi. Amint lepakolták az erődnek szánt ellátmányt, a szerelvény máris tovább pöfög. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 2 db személykocsi - 1 db tehervagon - 1 db szenes vagon - 12 db íves pályadarab - 11 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db város - 1 db erőd - 6 db figura - 1 zsák jelzésekkel és matricákkal - 3 épület - Pályahossz 5,8 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • Pequetren: Transzszibériai vasút szett kiegészítőkkel

  13 750 Ft
  A Transz-Szibériai vasútvonal a világ egyik leghíresebb és egyben leghosszabb vasútvonala, ami szinte egész orosz-országot keresztülszeli. Ebben a készletben te is megtalálsz mindent, amivel egy igazán hosszú vasútvonalat építhetsz a saját szobádban, hiszen az íves és az egyenes szakaszok felhasználásával majdnem öt méternyi egybefüggő pályát tudunk létrehozni. A készletben ráadásul egy alagutat és egy hidat is találunk, amivel még egyedibbé tudjuk alakítani a pályát. Természetesen a dobozban megtaláljuk a legendás útvonal népszerű vonatját is, így a mozdony mögé három személykocsit köthetünk. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 12 db íves pályadarab - 6 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db alagút - 1 db híd - 1 db állomás - 10 db karton figura és jármű talpakkal - Pályahossz 4,9 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • -25%
  Pequetren: Teher és Renfe személyvonat dupla vasút szett - t/e/teher-es-renfe-szemelyvonat-dupla-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Teher és Renfe személyvonat dupla vasút szett

  14 990 Ft 19 990 Ft
  Itt a lehetőség, hogy egyszerűen és könnyedén építs magadnak egy modellvasút pályát. A készletben legalább húsz pályaelemet találsz, amiből egy vasúti nyomvonalat állíthatsz össze, ráadásul egy híddal és egy vasúti átjáróval teheted még érdekesebbé a játékot. Amint elkészült a pálya, csak el kell döntened, hogy a személyvonatot vagy a teher szerelvényt akarod-e inkább útnak indítani. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 3 db tehervagon - 12 db íves pályadarab - 8 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db fénysorompó - 1 db híd - 1 db vasúti kereszteződés sorompókkal - 3 db jármű - Pályahossz 5,5 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • -30%
  Pequetren: Pendular személyvonat vasút szett - p/e/pendular-szemelyvonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Pendular személyvonat vasút szett

  13 990 Ft 19 990 Ft
  A Pendular vonat rendkívül áramvonalas kialakítását vagány piros fehér és zöld szín teszi még egyedibbé. Az utasok nagyon kedvelik ezt a vonatot a nagyméretű ablakok miatt, amelyek kiváló kilátást engednek az elsuhanó tájra. A kisvonat útvonalát te magad építheted ki a több mint hat és fél méternyi pályaelem felhasználásával, amelyeket váltókkal és egy híddal is tarkíthatsz. A váltók beiktatása lehetővé teszi, hogy a vonat két különféle útvonalat járjon be a váltók állásának függvényében. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 2 db személykocsi - 1 db utolsó kocsi - 22 db íves pályadarab - 11 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db fénysorompó - 1 db híd - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - Pályahossz 6,6 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V AA (LR6) ceruzaelemre van szükség.
  Raktáron
 • Pequetren: Renfe személyvonat vasútpálya

  17 990 Ft
  A készletben egy Renfe személyszállító vonatot találhatsz két személykocsival és egy utolsó vagonnal. Természetesen a mozdony motoros meghajtású és menet közben a lámpái is világítanak a magasabb játékélmény érdekében. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony fényeffekttel - 2 db személykocsi - 1 db utolsó kocsi - 16 db íves pályadarab - 4 db kisebb íves pályadarab - 4 db egyenes pályadarab - 2 db jármű - 2 db forgalmi lámpa - 1 db útkereszteződés - Pályahossz 6,2 méter - A játék működéséhez 2 db 1,5V AA (LR6) ceruzaelemre van szükség.
  Raktáron
 • -30%
  Pequetren: Renfe Ave személyvonat vasút szett - r/e/renfe-ave-szemelyvonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Renfe Ave személyvonat vasút szett

  13 990 Ft 19 990 Ft
  Minden készen áll, a szerelvény elindulhat! A Renfe Ave modern áramvonalas gyorsvonat mozdonya beindul és a háta mögött két kocsival felgördül a bevezető pályaszakaszon, és pár pillanattal később már a hat és fél méternyi pályán dübörög végig. A nyomvonalba épített váltó segítségével a rövidebb és a hosszabb útvonal között választhat. A hosszabb útvonal egy alagúton vezet keresztül és elhalad az állomás mellett is, ahol már néhány utas igencsak várja a szerelvény érkezését. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 2 db személykocsi - 1 db utolsó kocsi - 22 db íves pályadarab - 11 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db fénysorompó - 1 db alagút - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - 1 db állomásépület - 10 db karton figura és jármű talpakkal - Pályahossz 6,6 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V AA (LR6) ceruzaelemre van szükség.
  Raktáron
 • -28%
  Pequetren: Altaria személyvonat vasút szett - a/l/altaria-szemelyvonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Altaria személyvonat vasút szett

  12 990 Ft 17 990 Ft
  Az Altaria személyvonat készlettel könnyedén megismerkedhetsz a modellvasútak nyújtotta játékélménnyel, hiszen ebben a készletben több mint hat méternyi pálya összeépítését kell megoldanod. A váltók okos felhasználásával a kisvonat részére egy alternatív útvonalat is kialakíthatsz, a híd közbeiktatásával pedig még érdekesebbé teheted a vonat pályáját. A mozdonyt két baby elem hajtja, és ezek gondoskodnak a világításról is. A készletben még három személy és egy lezáró kocsi, valamint egy állomásépület és néhány karton figura is található. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 1 db utolsó kocsi - 16 db íves pályadarab - 4 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - 1 db fénysorompó - 1 db híd - 1 db állomás épület - 10 db karton figura és jármű talpakkal - Pályahossz 6,1 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • -25%
  Vidéki farm fa vasútszett - v/i/Videki-farm-fa-vasutszett.jpg

  Vidéki farm fa vasútszett

  8 990 Ft 11 990 Ft
  Kísérd útjára ezt a kisvonatot! Most ezzel a vonatszettel elutazhatsz egy vidéki kis farmra, vagy bejárhatod a vidéki tájakat. A kizárólag fa építőelemekből és kiegészítőkből álló készletben különleges váltós utat járhatsz be a kis mozdonnyal és a hozzá mágnesesen csatlakoztatott kocsikkal. Haladj át a hídon, és szállítsd el takarmányt az állatoknak. Izgalmas játék vár a gyerekekre, melyet kiváló minőségben élvezhetnek. A készlet részei az állatok, és növények, és a sorompó is. A fa vonatszett mérete: 100x50 Fa alkotóelemek száma: 45db A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is. -WLKA-
  Raktáron
 • Eichhorn: kereszteződés pályaelem

  1 590 Ft
  Minden Eichorn vasúti pálya remekül kiegészíthető különböző sínszakaszokkal. Ha két szakasz keresztezi egymást, akkor jöhet képbe ez a kereszteződés darab, mely két faelemből tevődik össze. A pályába beépítve már csak arra kell ügyelni, hogy a vonatok ne ütközzenek össze. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az erős bükkfa garantálja hogy, a termék hosszú használat során sem fog amortizálódni, így örömét lelheti benne akár több generáció is. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. Jellemzője: - 1 kereszteződés pályaszakasz - mérete: 12 cm - anyaga: Bükkfa - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • Eichhorn: 2db váltó pályaelem

  2 650 Ft
  Nincs is izgalmasabb kiegészítés egy vasúti pályához mint a váltó szakasz. Ezzel a két pályaelemmel most elágaztatható a meglévő egyenes sín, és újabb csodás részeket lehet a pályához csatolni. A termék maga kétféle szakaszból áll, így akár négyfelé is ágaztatható a meglévő pályaszakaszunk. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az erős bükkfa garantálja hogy, a termék hosszú használat során sem fog amortizálódni, így örömét lelheti benne akár több generáció is. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. A termék a képen látható gyűjtődobozból, mindkét változatú váltó pályaszakaszt jelenti. Jellemzője: - 2 féle váltó pályaszakasz - mérete: 14,5 cm - anyaga: Bükkfa - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • -24%
  Pequetren: Talgo személyvonat vasút szett váltókkal - t/a/talgo-szemelyvonat-vasut-szett-valtoval-pequetren.jpg

  Pequetren: Talgo személyvonat vasút szett váltókkal

  9 889 Ft 12 990 Ft
  A Talgo személyvonat vasútkészletben klasszikus piros-fehér festésű személyvonatot találunk. A villanymozdony meghajtásáról elemek gondoskodnak, ráadásul menet közben a kis mozdony lámpája is világít. A készletben három személykocsit találunk, aminek a vontatásával a mozdony könnyedén megbirkózik. A készlet különlegessége, hogy egy jobbos és egy balos váltót is találunk benne, így egy olyan nyomvonalat építhetünk ki, amely egy alternatív útvonalat is tartalmaz. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 16 db íves pályadarab - 3 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - Pályahossz 4,6 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • -30%
  Eichhorn: váltó pályaelem - e/i/Eichorn-valto-palyaelem.jpg

  Eichhorn: váltó pályaelem

  690 Ft 991 Ft
  Nincs is izgalmasabb kiegészítés egy vasúti pályához mint a váltó szakasz. Ezzel a pályaelemmel most elágaztatható a meglévő egyenes sín, és újabb csodás részeket lehet a pályához csatolni. A szakasz kétféle változatból áll, a vásárlásnál érdemes erre odafigyelni, és a megjegyzés rovatban feltüntetni. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az erős bükkfa garantálja hogy, a termék hosszú használat során sem fog amortizálódni, így örömét lelheti benne akár több generáció is. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. A termék a képen látható gyűjtődobozból, egy darab váltó pályaszakaszt jelent. Jellemzője: - 1 db váltó pályaszakasz, mely kétféle változatban szállítható - mérete: 14,5 cm - anyaga: Bükkfa - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • -32%
  Pequetren: Renfe tehervonat vasút szett - r/e/renfe-tehervonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Renfe tehervonat vasút szett

  14 990 Ft 21 990 Ft
  Egy rendkívül izgalmas vasútpályát építhetsz ennek a készletnek a felhasználásával, hiszen több mint nyolc méternyi pályaelemet variálhatsz kedved szerint. A csomagban található két jobbos és két balos váltó, valamint a kereszteződés lehetővé teszi, hogy a vonat akár nyolcas útvonalon is tudjon haladni. A vasútpálya mellett természetesen egy mozdonyt és hat különféle tehervagont is találsz a készletben, így igazán élethű pályát állíthatsz össze. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 6 db tehervagon - 12 db íves pályadarab - 4 db kis íves pályadarab - 10 db egyenes pályadarab - 1 db kereszt pályarész - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - 1 db fénysorompó - Pályahossz 8,3 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • -47%
  Eichhorn: kanyarodó pályaelem - e/i/Eichorn-kanyarodo-palyaelem.jpg

  Eichhorn: kanyarodó pályaelem

  290 Ft 550 Ft
  Amennyiben a meglévő Eichorn vasútpálya kiegészítésre szorul akkor remek választásnak ígérkezik ez a kanyarodó pályaelem. Építhető belőle egy nagy körpálya, vagy a meglévő egyenes szakaszok végéhez lehet egy kanyarodó szakaszt építeni, vagy kiegészíthető vele a meglévő óriás terepasztal, hogy teljes legyen az élvezet. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. A termék a képen látható gyűjtődobozból, egy darab kanyarodó ívet jelent. Jellemzője: - kanyarodó sínszakasz - mérete: 20,5 cm - anyaga: Bükkfa - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • -31%
  Eichhorn: javító készlet - e/i/Eichorn-javito-keszlet.jpg

  Eichhorn: javító készlet

  1 090 Ft 1 590 Ft
  Bizony a kemény bükkfa alkatrészek is eltörhetnek egy óvatlan pillanatban. Ehhez nyújt segítséget ez a szett, hogy ne kellejen kiselejtezni a kisvonatot, vagy a sínkészletet. Segítségével kicserélhető a kisvonat kereke, vagy a sínpár végé található kerek csatlakozó bütyök. Így készletünk ismét teljes egészében élvezhető. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. Jellemzője: - 8 darab piros vonat kerék, 4 fekete kerék, 10 pályaszakaszvég, és az ezekhez tartozó tengelyek - anyaga: festett, vagy natúr Bükkfa, és fém - A gyár a minőséget 1949 óta garantálja - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • Darus tehervonat fénnyel és hanggal 33cm - Dickie Toys

  9 350 Ft
  Ez a rendkívül élethűen kidolgozott hatalmas, 33cm-es tehervonat rengeteg szórakozást tartogat a számodra! A vonaton egy daru kapott helyet, mely körbeforgatható, kihúzható, valamint emelhetsz és süllyesztetsz vele. A vonat rakodóterére helyezheted a szállítmányt, mely így kész is az indulásra. Gombnyomásra a vonat hangokat ad és fényeffektekkel szórakoztat. A mozdonynak még a teteje is levehető. A mozdony 2db 1.5V-os AA elemmel működik, mely külön kapható! Jellemzők: - Tehervonat - Mozgatható daru - Fény- és hangeffektek - Raklap - Légkalapács - Hegesztő - Levehető tető Mérete: 33cm Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Pequetren: Renfe személyvonat vasút szett

  11 850 Ft
  Építsd össze a csomagban található majdnem négy méternyi nyomvonalat a vonat számára, és helyezd el a sínek mellett az állomás épületét, valamint az embereket és a járműveket. Ha ezzel megvagy, akkor tégy két baby elemet a mozdonyba és kapcsold össze a személyszállító kocsikkal. Ez után már csak be kell kapcsolnod a mozdonyt, és az a bevezető pályaszakasz segítségével máris a sínekre kapaszkodik, és elkezdi róni a köröket. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 12 db íves pályadarab - 3 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db fénysorompó - 1 db állomás épület - 10 db karton figura és jármű talpakkal - Pályahossz 3,9 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • Pequetren: Eurocity személyvonat vasút szett

  12 990 Ft
  Itt a lehetőség, hogy egy igazi Eurocity szerelvény dübörögjön végig a szobád padlóján. Könnyedén összeillesztheted a pályaelemeket, de figyelj, hogy a váltók a megfelelő módon kerüljenek beépítésre, és amit a pálya elkészült, máris indulhat a szerelvény. Amint a kis mozdonyt bekapcsolod, kigyullad a lámpája, és máris húzni kezdi a személykocsikat. A bevezető pályaszakasz könnyedén a sínre illeszti a járművet, és máris vidám zakatolhat körbe-körbe. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 16 db íves pályadarab - 4 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db híd - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - 1 db fénysorompó - Pályahossz 5,9 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • Kid Cars 3D Vasútpálya híddal 4,1m-es pályahosszal - Wader

  5 351 Ft
  Ismerkedjen meg gyermeke a vasúti közlekedés rejtelmeivel! Ezzel a készlettel most megépítheti saját kis terepasztalát, végigvezetheti kedvenc kis vonatát a pályán. A pálya egy híd eleme is kapott ami alatt a vonat kényelmesen át tud haladni. A pályához tartozó dekorációt a dobozról kell kivágni, és felállítani. Ebben a készletben már nem kell félni az illesztési hibáktól, valamint az összes Kid-Cars készlettel összeépíthetők. Jellemzői: - anyaga erős műanyag - 3 ajándék Kid-cars kisautóval - pályahossz: 4,1m
  Raktáron
 • -39%
  Eichhorn: 4db íves pályaelem - e/i/Eichorn-4db-ives-palyaelem.jpg

  Eichhorn: 4db íves pályaelem

  1 389 Ft 2 290 Ft
  emek plusz kiegészítést lehet adni meglévő pályáknak ezekből az íves szakaszokból. Természetesen csak több darabbal érdemes építkezni, valamint egyenes szakaszokkal is ki kell egészíteni, hiszen csak így találhat vissza a mozdony a kezdőponthoz. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az erős bükkfa garantálja hogy, a termék hosszú használat során sem fog amortizálódni, így örömét lelheti benne akár több generáció is. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. A termék a képen látható gyűjtődobozból, 4 darab íves pályaszakaszt jelenti. Jellemzője: - 4db íves pályaszakasz - mérete: 20,5 cm - anyaga: Bükkfa - A gyár a minőséget 1949 óta garantálja - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • Eichhorn: 2db vasúti hídpillér

  3 190 Ft
  Remekül kiegészíthető minden Eichorn vasúti készlet ezekkel a vasúti hídpillérekkel. Az elemeket célszerű úgy elhelyezni, hogy a pályaszakasz alatta is keresztül tudjon haladni, így még nagyobb élvezetet nyújtva a gyermeknek. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. Jellemzője: - 2 db hídpillér - mérete: 41 cm - anyaga: Bükkfa, és műanyag - A gyár a minőséget 1949 óta garantálja - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • -25%
  Pequetren: Renfe Alvia S-130 személyvonat vasút szett - r/e/renfe-alvia-s-130-szemelyvonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Renfe Alvia S-130 személyvonat vasút szett

  14 990 Ft 19 990 Ft
  Építs egy izgalmas vasútpályát az Alvia S-130-as szuper gyorsvonat számára. Ehhez minden megtalálható a ebben a készletben. A 6,6 méternyi pályaelemeket könnyedén összeépítheted, és a két váltó beiktatásával egy alternatív útvonalat is beiktathatsz a pályába. A vasútvonalat egy alagúttal és egy autós vasútátjáróval teheted még különlegesebbé. Az elkészült pályán pedig az áramvonalas Alvia S-130-as szerelvény, düböröghet végig. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 2 db személykocsi - 1 db utolsó kocsi - 22 db íves pályadarab - 11 db egyenes pályadarab - 1 db alagút - 1 db bevezető pályarész - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - 1 db vasúti átjáró - 3 db jármű - Pályahossz 6,6 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V AA (LR6) ceruzaelemre van szükség.
  Raktáron
 • Fa vonatszett 40 elemmel

  9 450 Ft
  Melyik lesz a következő megálló? A kizárólag fa építőelemekből és kiegészítőkből álló készletben egy nyolcas alakú utat járhatsz be a kis mozdonnyal és a hozzá mágnesesen csatlakoztatott kocsikkal. Haladj át a hídon, és szállítsd el az utasokat otthonaikhoz. Izgalmas játék vár a gyerekekre, melyet kiváló minőségben élvezhetnek. A készlet részei a táblák, járművek és épületek is. A fa vonatszett mérete: 43x30x8cm Fa alkotóelemek száma: 40db A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is. -WLKA-
  Raktáron
 • Pequetren: Talgo Pendular 200 személyvonat vasút szett

  12 990 Ft
  A Talgo Pendular 200 szerelvény már alig várja, hogy körbeszaladjon a számára megépített pályán. A mozdony lámpája felgyullad és a kerekek forogni kezdenek, ahogy a szerelvény nekiindul a bevezető pályarésznek, és máris a kiépített nyomvonalon haladva húzza maga után a három személykocsit. Állítsd be a váltót annak megfelelően, hogy a hosszabb úton, vagy a rövidebb körön menjen a kisvonat. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 16 db íves pályadarab - 3 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - Pályahossz 5,8 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • City Train vonat nyitható ajtókkal 45cm - Simba Toys

  5 290 Ft
  Most egy, a Magyarországon is rendszeresített vonatot próbálhatsz ki otthon, hála a Simba-nak! Ez a rendkívül szépen, részletgazdagon kidolgozott mozdony 45cm hosszú és nyitható ajtókkal, valamint tetővel érkezik hozzád. A szabadon futó kerekeknek köszönhetően remekül tudsz majd vele játszani szinte minden felületen, legyen az akár parketta vagy szőnyeg. Utazz Te is a képzelet szárnyán bárhová, ahová az eredeti vonattal is utazhatsz, melyet a Magyar Államvasutak kötelékében nap mint nap láthatsz az állomásokon. Jellemzők: City Train vonat - Nyitható ajtók - Nyitható tető - Szabadon futó kerekek Mérete: 45cm
  Raktáron
 • Fa vonatszett dobozban 170 elemmel

  49 990 Ft
  Ebben a vasúti készletben mindent megtalálsz! A teljes mértékben minőségi fából készült vonatszett mozdonya és a hozzá tartozó szerelvények mágneses csatlakozóval kapcsolhatók össze, így kalandos utazáson vehetsz részt. Hajts ki a depóból, végig a hídon, majd a lejtő után állj meg minden megállónál. A szettet többféleképpen is összeépítheted, az egyes elemek egyszerűen összekapcsolhatók. A fa doboz mérete: 45x30x30cm Fa alkotóelemek száma: 170db A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
  Raktáron
 • Eichhorn: 4db hosszú íves pályaelem

  2 290 Ft
  Amennyiben a meglévő Eichorn vasútpálya kiegészítésre szorul akkor remek választásnak ígérkezik ez a 4 darabból álló kanyarodó pályaelem. Építhető belőle egy nagy körpálya, vagy a meglévő egyenes szakaszok végéhez lehet egy kanyarodó szakaszt építeni, vagy kiegészíthető vele a meglévő óriás terepasztal, hogy teljes legyen az élvezet. Minden Eichorn készlet kompatibilis önmagával, így bármely meglévő készlethez ideális lehet. Az Eichorn készletek mind FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely szerint a termék előállítása során csak erre a célra telepített fát vágtak ki, megkímélve ezzel a meglévő erdőket. A termék a képen látható gyűjtődobozból, négy darab kanyarodó ívet jelent. Jellemzője: - 4 kanyarodó hosszú sínszakasz - mérete: 20,5 cm - anyaga: Bükkfa - A gyár a minőséget 1949 óta garantálja - Környezetbarát módon előállított termék
  Raktáron
 • -33%
  Pequetren: Tehervonat vasút szett - t/e/tehervonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Tehervonat vasút szett

  5 991 Ft 8 990 Ft
  Ismerkedj meg a modellvasutak varázslatos világával ennek a kezdő doboznak a segítségével, amelyben egy színes vagonokból álló tehervonatot találsz és természetesen egy mozdonyt is, ami menet közben világít a lámpájával, így sötétben egész különleges játékélményt kínál. A készletben található tucatnyi pályaelem majdnem három méter hosszú kör alakú pálya kiépítésére ad lehetőséget. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 2 db tehervagon - 12 db íves pályadarab - Pályahossz 2,9 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • Pequetren: Arco személyvonat vasút szett

  13 250 Ft
  Az Arco egy klasszikus hegyi vonat egy igen erős mozdonnyal, és vagány fehér és kék festéssel. A készletben találsz egy mozdonyt, aminek a meghajtásáról és a világításról két Baby elem gondoskodik. A mozdony mögé csatolhatod a dobozban található három személyszállító kocsit is, és máris útjára indíthatod a szerelvényt, ami egy bevezető szakaszon tid felhajtani a majd négy és fél méternyi pályára, amit egy híddal és egy fénysorompóval tudsz kiegészíteni. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 3 db személykocsi - 12 db íves pályadarab - 6 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db fénysorompó - 1 db híd - Pályahossz 4,4 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V Baby (LR14) elemre van szükség.
  Raktáron
 • -26%
  Pequetren: Talgo 350 személyvonat vasút szett - t/a/talgo-350-szemelyvonat-vasut-szett-pequetren.jpg

  Pequetren: Talgo 350 személyvonat vasút szett

  13 990 Ft 18 990 Ft
  A Talgo 350 egy igazán gyors és áramvonalas vonat, amely akár 350 kilométer megtételére is képes óránként, és mott itt a lehetőség, hogy te magad építs egy izgalmas pályát ennek a vonatnak a dobozban található több mint hat és félméternyi pályaelem felhasználásával. Használd ki a váltók adta lehetőséget, és tedd még változatosabbá a vonat útját egy állomás és egy fénysorompó elhelyezésével. A vonat egy mozdonyból, két kocsiból és egy lezáró szerelvényből áll. A Pequetren vonatok részletgazdag kidolgozottsággal és aprólékos festéssel rendelkeznek, így mindenben megegyeznek a valódi vonatokkal. A pályaelemeket könnyen egymásba lehet kapcsolni, így akár a gyerekek is megépíthetik és variálhatják a pálya nyomvonalát. Az elemek a mozdonyba kerülnek, így egyéb áramforrásra nincs szüksége a játéknak. Tartalma: - 1 db mozdony - 2 db személykocsi - 1 db utolsó kocsi - 22 db íves pályadarab - 11 db egyenes pályadarab - 1 db bevezető pályarész - 1 db jobb váltó - 1 db bal váltó - 1 db állomásépület - 10 db karton figura és jármű talpakkal - Pályahossz 6,6 méter A játék működéséhez 2 db 1,5V AA (LR6) ceruzaelemre van szükség.
  Raktáron
 • -25%
  8-as fa vasútpálya szett - 8/-/8-as-fa-vasutpalya-szett.jpg

  8-as fa vasútpálya szett

  8 990 Ft 11 990 Ft
  Építsd magadnak vasútpályát! Ezzel a 40 darabos készlettel most összeállíthatsz egy óriási terepasztalt, ahol kedvenc kisvonatod száguldozhat körbe, s körbe. A faelemek könnyedén összeilleszthetőek, akár másféle kialakítással is összeállítható. Az elemes kisvonat a készlet része, melyhez 2 kisvagon csatlakoztatható. A készlet több kiegészítőt is tartalmaz, mint pl.: díszítő elemek, fák, híd, épületek, oszlopok stb... A pálya 40 féle alkatrészből építhető fel A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
  Raktáron