• 101 kiskutya Pufi játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A 101 kiskutya mesefilmben Rogernek és Anitának van két dalmata kutyusa Pongó és Perdita, ám egy alkalommal Perdita tizenöt kis dalmata kölyköt hoz világra, alaposan felkavarva ezzel a család megszokott hétköznapjait. Az egyik kiskutya különösen éhes, és a sok evés hatására dagibb is lesz a többieknél, így ő a Pufi nevet kapta. Ez a Bullyland figura a mese alapján rendkívüli részletességgel formázza meg Pufit, és a kézi festésnek köszönhetően egy igazán egyedi figurával elevenítheted fel a mese történetét. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 4,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • 101 kiskutya Perdita játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Ki ne ismerné a 101 kiskutya remek történetét, amit ráadásul egy nagyon aranyos Disney mese formájában is végig izgulhatunk? A történet főszereplői természetesen a kiskutyák, akiket Szörnyella de Frász el akar lopni, de a kiskutyáknak van egy anyukája is, aki nem más mit Perdita a dalmata szuka kutyus, aki egy alkalommal nem kevesebb mint tizenöt kis kutyának ad életet. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figurái lehetőséget adnak a gyerekeknek, hogy kézzelfoghatóvá váljanak a kedvenc mesefiguráik. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • 101 kiskutya Kuksi játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Bármennyire is hihetetlen a 101 kiskutya című mesefilmet több mint ötven évvel ezelőtt készítette Walt Disney, azonban a mai napig a gyerekek kedvencének számít a dalmata kutyusok kalandos története. A mese főszereplői két dalmata kutyus, akik kilencvenkilenc kölyköt mentenek ki Szörnyella de Fársz karmai közül, aki szőrmebundát szeretne készíteni a kicsikből. Pongó és Perdita tizenöt saját kölyke között a legcukibb Lucky vagyis Kuksi, akinek a hátán egy patkó formában helyezkednek el a fekete foltok, akárcsak ezen a kézzel festett részletgazdag játékfigurán. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • 101 kiskutya Paca játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Walt Disney 1961-ben készítette a 101 kiskutya mesefilmet, azonban a népszerűsége még így több évtized elteltével is megkérdőjelezetlen, amit első sorban az aranyos dalmata kölyköknek köszönhet. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figurákkal teszi a gyerekek számára kézzelfogható a mese legnépszerűbb szereplőit. Természetesen Paca a foltos szemű kölyök sem hiányozhat a figurák közül, hiszen Agyar nagy rajongójának számító kutyus a gyerek kedvencei között szerepel. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 4 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • 101 kiskutya Szörnyella de Frász játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A 101 kiskutya mesefilmet több mint ötven éve készítette Walt Disney de a mai napig a gyerekek kedvencének számít a kis dalmaták kalandjait feldolgozó mese. A főgonoszt megformáló Szörnyella de Frász az egész történet kulcsfigurája, hiszen divattervezőként azt gondolja, hogy a dalmatakölykök puha bundájából megfelelő szőrmét lehetne készíteni, így elrabol 99 kiskutyát, akik kalandos úton megmenekülnek meg. A Bullyland kézzel festett és aprólékos kidolgozású figurái remek lehetőséget kínálnak a történet felelevenítésére. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 10 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron