• A dzsungel könyve Balu játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Ki gondolná, hogy A dzsungel könyve regény alapján készült Disney mesefilm már több mint ötven éve készült, hiszen ez a klasszikus a mai napig a gyerekek kedvencének számít. A farkasok által felnevelt embergyerek története olyan karaktereket szült, mint Balu a medve, aki később egy önálló mesesorozat főszereplője is lett. Balu a medve Maugli egyik legjobb barátja, akivel nagyon jól megértik egymást. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott figurája kézzel festett részletességgel teszi kézzelfoghatóvá a rajzfilm egyik legnépszerűbb figuráját. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • A dzsungel könyve Shanti játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Maugli a dzsungel gyermeke, akit a farkasok neveltek és soha nem találkotzott emberekkel egy nap találkozik Shatnival az ember kislánnyal, és azonnal elkezd érdeklődni a közelben található emberi telepulés után, ami rendkívüli kalandokat és persze tanulságokat tartogat a számára, hiszen a dzsungel törvényei nem működnek az emberi világban. A Bullyland a népszerű Walt Disney mesefilm alapján elkészítette a legkedveltebb szereplők figuráit, amelyeket részletgazdag kidolgozás és kézi festés jellemez. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,5 cm
  Raktáron
 • A dzsungel könyve Lajcsi király játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Dzsungel könyve mesefilmet már több mint ötven évvel ezelőtt készítette Watd Disney, azonban a csodaszép kézzel rajzolt és klasszikussá vált figuráknak köszönhetően a mai napig a gyerekek kedvencei közé tartozik. Lajcsi király a hatalmas orángután épp úgy a legnépszerűbb figurák közé tartozik, ahogy Balu vagy Bagira. A Bullyland kézzel festett és részletgazdagon kidolgozott figurái lehetővé teszik, hogy összegyűjtsd a mese főszereplőit, és Lajcsi király minden kétséget kizáróan az egyik legikonikusabb figura. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8,8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • A dzsungel könyve Maugli játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A dzsungel könyve című regényből több mint ötven évvel ezelőtt Walt Disney egy elképesztő rajzfilmet készített. A mesefilm azóta is rendkívül népszerű a gyerekek körében, amit első sorban az olyan egyedi hangulatú figuráknak köszönhet, mint Maugli, Balu a medve vagy Bagira a fekete párduc. A Bullyland rendkívül részletgazdag kidolgozású és kézzel festett játékfigurákat készített a mese alapján, így a gyerekek könnyedén összegyűjthetik a kedvenc szereplőiket, és eljátszhatják velük a mese legizgalmasabb jeleneteit vagy új kalandokat találhatnak ki számukra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • A dzsungel könyve Sir Kán játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A dzsungel könyve mesefilmben Sir Kán egy kegyetlen tigris, aki mindent elkövet, hogy elkapja a farkasok által nevelt Mauglit, és végezzen vele. A kalandos regényből készült Disney mesefilm olyan népszerű figurákat eredményezett, mint Balu a medve, Lajcsi a majomkirály és persze Sir Kán a tigris. Ez a csodaszép részletgazdagon kidolgozott figura kézzel lett festve, így igazán egyedi megjelenésű, és pont olyan mintha csak az imént lépett volna elő a mesefilmből, így könnyedén felidézheted vele a legizgalmasabb részeket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 9,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • A dzsungel könyve Bagira játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Ki ne ismerné A dzsungel könyve izgalmas történetét, ami Maugliról az elveszett kisfiúról szól, akit a dzsungel mélyén a farkasok neveltek fel. maugli egyik legkedvesebb és legbölcsebb barátja pedig nem más mint Bagira a fekete párduc, akire mindig lehet számítani, ha baj van. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott figuráit kézzel festették, így pont olyanok, mint ahogy a mesében is láthattad őket. Idézd fel a dzsungel legizgalmasabb kalandjait Bagirával és a mese többi szereplőivel. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8,8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • A dzsungel könyve Ká játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A dzsungel könyve című Disney mesében nyomon követhetjük Maugli történetét, akit az erdőben egy csapat farkas nevelt fel. Kalandjai során olyan barátokra lel, mint a mókás Balu a medve vagy a bölcs Bagira a fekete párduc, de akadnak olyanok is akik kevésbé barátságosak, mint például Sir Kán a tigris vagy Ká az óriáskígyó, aki képes hipnotizálni az áldozatait. A Bullylandnek köszönhetően a legnépszerűbb mesefigurák kézzelfoghatóvá is válnak, hiszen részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett játékfigurák képében megszerezheted őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 12,5 cm
  Raktáron