A hercegnő és a béka játékfigurák webáruház A hercegnő és a béka játékfigurák játékbolt
 • Hercegnő és a béka Tiana hercegnő játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Tiana az egyik legkalandosabb sorsú Disney hercegnő, hiszen ő valójában nem nemesi családba született, és csak a jóságos és tiszta szívének köszönheti, hogy még úgy is volt összeházasodni a szerelmével, hogy az épp egy gonosz varázslat miatt béka formájában élte az életét. Azonban az igaz szerelemnek semmi sem szabhat határt, és az első csók megtörte az átkot, így a béka daliás herceggé változott, Tiana pedig a világ legboldogabb hercegnője lett. Ez a részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figura biztos felidézi benned a mese legromantikusabb részeit. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 10 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hercegnő és a béka Naveen herceg játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Tégy egy varázslatos utazást az 1900 évek elején járó Amerikába, hiszen a Hercegnő és a béka című mesefilm ebben a korszakban, New Orleans-ban játszódik, és a békává változtatott királyfiról szól. A kalandos mesében természetesen minden van ami egy izgalmas kalandhoz szükséges, az ármánykodástól, a szerelemig. Idézd fel ezt a fantasztikus mesefilmet Naveen herceg részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figurájával, vagy akár új még izgalmasabb, vagy még romantikusabb történeteket is kitalálhatsz a számára. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hercegnő és a béka Tiana hercegnő békával játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A gonosz varázslattal békává változtatott herceg történetét meséli el A hercegnő és a béka című Disney mesefilm, ami a legtöbb történettel ellentétben nem a középkorba, hanem az 1900-as évek elején járó Amerikában játszódik, azonban ez mit sem változtat azon, hogy a szörnyű átkot csakis a szerelmes csók törheti meg. A békává változtatott herceg és a tisztaszívű Tiana kalandjait idézheted fel ezzel a gyönyörű, részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett játékfigurával, ami Tiana hercegnőt és a békát ábrázolja, aki valójában Naveen herceg. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 10 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron