A Szépség és a Szörnyeteg játékfigurák webáruház A Szépség és a Szörnyeteg játékfigurák játékbolt
 • A Szépség és a Szörnyeteg Kanna mama játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Walt Disney egyik legsikeresebb és legemlékezetesebb meséje A Szépség és a Szörnyeteg, mely egy elvarázsolt kastélyba kalauzolja el a nézőket. Itt lakik Kanna mama is, aki egy igazán elbűvölő karakter. Amikor épp nem az uralkodó szolgálatában áll, kisfiát, Csészit neveli és Belle-t, a kastély foglyát próbálja meg felvidítani. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott karaktere kézzel festett és tökéletes mása a mesében látható Kanna mamának. Ez a csodálatos figura igazán különleges tagja lehet a Te gyűjteményednek is. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Szépség és a Szörnyeteg: Szörnyeteg játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A Szépség és a Szörnyeteg meséből már biztosan jól ismered a Szörnyeteg karaktert, aki egy nagyképű és irigy herceg. Ezen tulajdonságai miatt jól megérdemelten szörnyeteggé változtatja egy tündér, és az átkot csak úgy lehet megtörni, ha a herceg eléri, hogy ilyen ábrázattal valaki belé szeressen. Szerezd meg ezt a 10cm méretű, rugalmas anyagból készült játékfigurát amely részletgazdagon kidolgozva, kézzel készítve kerülhet be gyűjteményedbe. A Szépség és a Szörnyeteg című mese további figuráit is megtalálhatod kínálatunkban. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Szépség és a Szörnyeteg: Belle játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Szerezd meg kedvenc Disney meséd Hercegnőjét ezúttal egy 10cm-es figura formájában, amely kézzel festve készült így garantált a legmagasabb minőség. Belle a Szépség és a Szörnyeteg című mesében tűnt fel a Disney világában és mára már alig akad olyan kislány, aki nem ismerné a történetét. Anyaga rugalmas, 100%-ban káros anyag és PVC mentes így teljes biztonsággal használhatod a játékok során. Aprólékos kidolgozottságának köszönhetően akár a kollekciód ékes darabjaként is kihelyezheted. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Szépség és a Szörnyeteg: Tik-Tak úr játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Szépség és a Szörnyeteg mesefilm egy csodaszép lányról szól, aki egy elhagyatott kastélyba téved, ahol különleges elvarázsolt tárgyakat talál. A megelevenedett tárgyak között gyertyatartót, csészét, teáskannát és egy régi órát talál. Ahogy a meséből kiderül minden tárgy az egykori udvartartás egy-egy tagja, és a kastély hercege is egy szörny formájában éli átkozott napjait. Elevenítsd fel a mesét Tik-Tak úr segítségével. A Bullyland mesefigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a mesében láthattuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron