• Aladdin játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Aladdint már biztosan ismered a Disney mesékből, aki egy arany színű lá,pást talált és gyökeresen megváltozott az élete. A lámpásból ugyanis egy kék színű, kedved dzsinn bukkant elő aki teljesítette Aladdin három kívánságát. Szerezd meg ezt a 10cm-es figurát amely részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett, így akár a gyűjteményed darabjaként is kiválóan megállja a helyét. A figura különlegesen kemény, de ugyanakkor rugalmas anyagból készült amely tökéletesen alkalmas a hosszú játékokra, nem törik és 100%-ban káros anyag mentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Jázmin játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Jázmin hercegnőt az Aladdin című Disney meséből ismerheted, a Disney egyik leggyönyörűbb hercegnőjeként tartják számon. A káprázatos szépséggel ezúttal egy 6,5cm-es figura formájában találkozhatsz, aki épp egy kis madárkát tart a kezében. Az Aladdin című mese további szereplői is megtalálhatóak kínálatunkban, szerezd meg a rajzfilm összes karakterét, hogy feleleveníthesd kedvenc jeleneteid. A kézzel festett, gondosan kidolgozott figura akár a gyűjteményedben is kiválóan megállja a helyét. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aladdin: Dzsinn játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Az Aladdin című Disney meséből jós ismert Dzsinn karakter ezúttal egy gondosan kidolgozott játékfigura formájában jelenhet meg játékbirodalmadban és segítségével könnyedén átélheted kedvenc meséd legizgalmasabb jeleneteit. Dzsinn mellett a lámpása is megtalálható, amelyből Aladdin segítségével szabadult ki és teljesítenie kell három kívánságát. A figura különlegesen kemény, de ugyanakkor rugalmas anyagból készült amely tökéletesen alkalmas a hosszú játékokra, nem törik és 100%-ban káros anyag mentes. Bővítsd Disney karakter gyűjteményed Dzsinn figurával. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 7,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron