• Aranyhaj hajkefével játékfigura

  2 790 Ft
  Az egyik legismertebb Disney hercegnő Aranyhaj, akit nem csak varázslatos hajfürtjei, hanem izgalmas története is hamar a gyerekek kedvencévé tett. A lila ruhás, hosszú szőke hajú lány a mesében hihetetlen izgalmak közepette találja meg igazi szüleit, ám mosolygós egyénisége mindenkit azonnal elvarázsol. A játékfigura épp a fésülködés pillanatait idézi fel, mely nem lehet könnyű ilyen hosszú, varázslatos hajjal. Elevenítsd meg a mese jeleneteit vagy használd otthonod díszeként az Aranyhaj figurát! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9x10x11cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Flynn Rider játékfigura

  1 990 Ft
  Flynn Rider, vagy eredeti nevén Nyálas Eugén egy dörzsölt tolvaj, aki az igazságszolgáltatás, na meg saját társai elől menekülve botlik bele a varázslatos Aranyhajba. A kezdeti nehézségek után szerelem szövődik közöttük, valamint segít megtalálni Aranyhajnak az igazi családját is. A részletesen kidolgozott figura teljesen megegyezik a mesében látott karakterrel, így a gyerekek is azonnal felismerik. Az Aranyhaj mese egyik főszereplője most gyűjteményed része lehet! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4x6x10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj: Maximus játékfigura

  2 790 Ft
  A bandita Flynn Ridert üldözi kopóként a történet szerint Maximus, azonban a kalandok során mégis barátságot kötnek. A fehér paripa a Disney Aranyhaj mese egyik szereplője, eredetileg a főpalotaőr lova akik mindenkinek a nyomára bukkannak. Aranyhaj és a bandita Nyálas Eugén azonban kifognak rajtuk, miközben Maximus jobban megismeri őket és végül a társuk lesz. A mesét most Te is megelevenítheted a játékfigurával, mely pontosan olyan mint a mesében is látható karakter. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj és Pascal játékfigura

  2 390 Ft
  Egy rendkívül különleges Disney mese főszereplője Aranyhaj, akit varázserővel bíró haja kever bajba. A gonosz boszorka fiatalságát biztosítja a különleges hajzuhatag, ám egy napon megszökik az otthonát jelentő toronyból. Az úton természetesen végig kíséri Pascal, a kaméleon is, aki Aranyhaj igazi társa. Játszd el az izgalmas kalandot a színes játékfiguráiddal, melyekhez most egy újat szerezhetsz be. Aranyhaj és Pascal nélkülözhetetlen szereplője lesz az eseményeknek! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10,5x5,5x7,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj: Pascal játékfigura

  1 789 Ft
  Aranyhaj leghűségesebb kis társa a kalandjai során Pascal a kaméleon, aki már a kezdetektől vele tart a mesében. A Disney történetben hihetetlen történések követik egymást, azonban Pascal végig a varázslatos szőke hajú lány mellett marad és amikor csak tud, segít is neki. A szeretetreméltó kis kaméleont most Te is bevonhatod a játékba, és segítségével megelevenítheted az Aranyhaj mese legizgalmasabb jeleneteit. Pascal már kalandra készen várja a közös játékot! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj: Nyanyabanya játékfigura

  1 990 Ft
  Aranyhaj titokzatos erejét használja Nyanyabanya saját fiatalságának megőrzésére, melyhez elrabolta a kislányt egészen kis korában. A gonosz boszorkány Aranyhaj anyjának adja ki magát, és egy toronyba zárva őrzi a féltve őrzött fiatalságának biztosítóját. A kalandos Disney mese egyik főszereplőjét most játékfigura formájában szerezheted be, mely tökéletesen megegyezik a mesében látott karakterrel. Meséld el barátaidnak vagy szüleidnek is Aranyhaj történetét úgy, hogy közben a játékfigurákkal illusztrálod azt! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj palettával játékfigura

  2 390 Ft
  Egy rendkívül izgalmas és lebilincselő történetet ismerhetnek meg a gyerekek Aranyhaj főszereplésével, aki nem csak hogy varázserejű hajjal rendelkezik, de igazán szeretetreméltó személyiség is. A toronyban raboskodó lányt azonban hajtja kíváncsisága, így egy szép napon kiszökik a toronyból és megismeri valódi történetét. A gyönyörű történet sok gyermek kedvence, így azt örömmel elevenítik majd fel a játékfigura használata közben is. Neked melyik volt a kedvenc jeleneted az Aranyhaj Disney meséből? Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj és zöld Pascal játékfigura ajándék szett - Bullyland

  4 500 Ft
  Aranyhaj mindenkitől messze valójában Banyanyanya fogságában nevelkedik, aki a lány varázslatos haját használja fel arra, hogy mindig fiatal maradjon. Azonban a varázserő elvész, ha a hajat levágják, így Aranyhaj elképesztően hosszú hajjal és persze Pascallal egy szép dobozban lehet a tiéd. Idézd fel a mesefilm legszebb jeleneteit ezzel a szuper figurával. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj és piros Pascal játékfigura ajándék szett - Bullyland

  4 500 Ft
  Aranyhaj a hosszú aranyhajú, zöld szemű hercegnő, aki mágikus erejű haja segítségével gyógyítja a sebeket. Pascal a kis kaméleon aranyhaj szinte egyetlen barátja. Most a mese mind a két szereplőjét kézzelfogható figura formájában kaphatod meg, egy szép ajándékdobozban. Idézd fel a mesefilm legszebb jeleneteit ezzel a szuper figurával. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aranyhaj rövid hajjal és Pascal játékfigura ajándék szett - Bullyland

  4 500 Ft
  Aranyhaj különleges és varázslatos hajjal születettet, az arany színű haja gyógyító erővel bír, ám a mese végén végül levágta a haját, ami ekkor elveszítette gyógyerejét, és a színe is barnára változott. A csomag Aranyhaj cuki kaméleon barátját Pascalt is tartalmazza. Idézd fel a mesefilm legszebb jeleneteit ezzel a szuper figurával. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron