• Ariel rózsaszín ruhás hercegnő játékfigura

  2 390 Ft
  Csodaszép rózsaszín ruhát öltött magára Ariel, aki így máris készen áll a bálra. A ruha színe és Ariel vörös haja tökéletes harmóniában vannak, így megjelenése lélegzetelállító. A játékfigura pontosan megeleveníti a Disney-karaktert így a gyerekek azonnal felismerik majd benne Arielt. A játékfigurával kitalálhatnak új történeteket a gyerekek, de akár a szoba dekorációjaként is használható. Használd a játék során a többi Disney-hercegnővel együtt! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7x5x10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • A kis hableány: Ariel játékfigura szett - Bullyland

  3 990 Ft
  Ariel a kis hableány az egyik legszebb Disnely mesefilm, amiben Arielért a sellőlányért izgulhatunk, hogy sikerül-e neki szerelmes csókot szerezni szíve választottjától Erik hercegtől, mindezt úgy, hogy a hangját a varázslatért cserében a gonosz tengeri boszorkány elvette. Talán Ficánka a kis halacska a segítségére lehet. Idézd fel a mesefilm legszebb jeleneteit ezzel a szuper figurával. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ariel hercegnő játékfigura

  2 189 Ft
  Az egyik legismertebb Disney hercegnő lehet most a tiéd, aki jellegzetes zöld ruhájában és hosszú vörös hajjal érkezik hozzád. Ariel a kis hableány most hercegnő képében mutatja meg magát, és lélegzetelállító megjelenésével bárkit elvarázsol majd. Találj ki egy izgalmas történetet a Disney hercegnővel és elevenítsd is meg azt a játékfigura segítségével. Használd a már meglévő figuráidat és vonj be új karaktereket is a játékba. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7x5x10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ariel: Ursula játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Ursula az Ariel című Disney mese főgonoszát játsza, egy lila színű polip aki elhatározta, hogy megszerzi magának Arielt és ezzel letaszítja trónjáról Triton Királyt. Ursulát ezúttal egy 7,5cm-es rugalmas anyagból készült figura formájában ismerheted meg és bővítheted vele a Disney szereplőid gyűjteményét. Anyaga 100%-ban káros anyag mentes, kézzel festve készült így biztonságosan használhatod a játék során. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 7,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ariel: Erik Herceg játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Erik Herceget az Ariel a kis hableány című Disney meséből ismerheted. Erik egy halász, aki a tengeren pillantja meg Arielt és egy szempillantás alatt beleszeret, azonban a történet csak itt kezdődik.. Szerezd meg ezt a 11,5cm magas játékfigurát és játszd el otthonodban kedvenc meséd legizgalmasabb jeleneteit. A figura precízen kidolgozott, kézzel festve készült amely 100%-ban káros anyag mentes így teljes biztonságban használhatod a játékok során. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 11,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ariel: Erik Herceg játékfigura

  1 789 Ft
  Erik Herceg az Ariel a kis hableány című Disney meséből lehet ismert számodra is, hiszen a történet egyik főszereplőjeként jelenik meg a mesében Ariel mellett. Erik ezúttal egy civil ruhába öltözött figura formájában érkezhet hozzád és jelenlétében átélheted kedvenc meséd legizgalmasabb jeleneteit. A figura rugalmas anyagból és 100%-ban káros anyag mentesen kézzel festve készült annak érdekében, hogy a legmagasabb játékélményt biztosítsa számodra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 11,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron