• Az Oroszlán őrség: Ono játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Ono egy pásztorgém és természetesen Kion egyik barátai és a legélesebb szemmel ő rendelkezik az őrség tagjai közül, és ő az egyetlen madár a csapatban. Ő a csoport legkönnyebb tagja, barátságos és igazi csapatjátékos. Arra törekszik, hogy időt töltsön más állatok körül, és örömmel csatlakozik az Oroszlán Őrséghez. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 5,2 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Az Oroszlán őrség: Beshte játékfigura - Bullyland

  2 891 Ft
  Beshte egy víziló, Kion egyik barátja és az Oroszlán-őrség legerősebb tagja. Beshte kedves és a barátsága mindenkire kiterjed, hiszen nagy testvérként viselkedik a csapat többi tagja felé. Büszke rá, hogy a földjének védelmezője. Beshte nem csak a legerősebb, hanem a csapatból neki van a legnagyobb szíve is. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Az Oroszlán őrség: Kion játékfigura - Bullyland

  1 789 Ft
  Kion a Oroszlánkirály Simba és Nala gyermeke, és természetesen ő az Oroszlán őrség vezetője. Kion erős felelőség tudattal rendelkezik, ami kiváló vezetőt varázsol belőle, és ehhez bátorság is párosul, így társaival együtt képesek rendet tartani a szavannán. Találj ki új kalandot az Oroszlán őrség számára. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 5,4 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Oroszlánkirály: Simba játékfigura

  2 390 Ft
  Az egyik legismertebb Disney mese, az Oroszlánkirály egyik főszereplője Simba, aki apja elvesztése után megörökli a trónt. Ám ellenségei nem szívesen látnák a trónon, így hát meg is kell küzdenie azért! A lebilincselő történetet most a gyerekek maguk eleveníthetik fel a szobájukban, melyhez nagy segítség lesz ez a színes játékfigura. A Simba oroszlánfigura tökéletesen megegyezik a mesében látott karakterrel, így a legkisebbek is azonnal felismerik azt. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Oroszlánkirály: Timon játékfigura

  1 690 Ft
  Rendkívül eszes, ugyanakkor nagyon vicces szereplője is a mesének Timon, akit a gyerekek már jól ismerhetnek az oroszlánkirály című Disney történetből. A szurikáta sokszor nagyon elmésen cselezi ki ellenfeleit, ezáltal segítségére van Simbának is, valamint hűséges jóbarátja, Pumba is okosabban él vele. Az oroszlánkirály mesét most könnyedén felelevenítheted a szobádban, azonban ehhez nélkülözhetetlen karakter lesz Timon, aki a csapat igazi motorja! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,4x3,2x6,4cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Oroszlánkirály: Kölyök Simba játékfigura

  1 789 Ft
  Csodálatos történet főszereplője Simba, melyet a legkisebbek ois azonnal megértenek és megkedvelnek. Az Oroszlánkirály című Disney alkotásban a Simba kölyökként veszíti el apját, az uralkodót, majd Zordon cselszövése nyomán kénytelen elmenekülni a birodalomból. A vadonban azonban két jóbarátra lel, Timonra és Pumbára, akik vidámságot visznek a kis oroszlán életébe. Elevenítsd fel a történetet és játszd el azt az élethű játékfigurával, majd egészítsd ki gyűjteményed a többi szereplővel is! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6x3x4cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Oroszlánkirály: Pumba játékfigura

  1 690 Ft
  A világ talán legismertebb varacskos disznója Pumba, akit a gyerekek az Oroszlánkirály című mesében ismerhettek meg legjobb barátjával, Timonnal együtt. A két mókás figura a kölyök Simbával találkoznak a kietlen tájon, majd később elválaszthatatlan barátok lesznek. A sokszor vicces Pumba most játékfiguraként lehet a tiéd, akivel aztán felelevenítheted a Disney mese legemlékezetesebb pillanatait. Nevetésben nem lesz hiány! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,2x7,8x5,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Az Oroszlánkirály Rafiki a kölyök Simbával játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Bemutatása óta Az Oroszlánkirály máig az egyik legismertebb és legkedveltebb Walt Disney mesefilm. A történetben megelevenedik előttünk a szavannák izgalmas élővilága, élükön az oroszlánokkal. A legifjabb trónörökös Simba, kit a sámánként bemutatott pávián, Rafiki fog először a kezébe és ő az, aki megmutatja az állatok sokaságának leendő királyukat. Ezt a csodálatos jelenetet örökíti meg ez a különleges játékfigura, mely Rafikit mintázza, aki éppen a magasba emeli Simbát. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott karakterei kézzel festettek és tökéletes másai a mesében látható szereplőknek. Ez a csodálatos figura igazán különleges tagja lehet a Te gyűjteményednek is. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron