• -38%
  Disney Tündérek: Csingiling és Szivárványlány 2db-os figura szett - Bullyland - d/i/disney-tunderek-csingiling-es-szivarvanylany-figura-szett.jpg

  Disney Tündérek: Csingiling és Szivárványlány 2db-os figura szett - Bullyland

  2 490 Ft 3 990 Ft
  A Pán Péter című Disney mesefilmben megismerhettük Sohaországot, és Csingilinget a kis tündért, aki olyan népszerű lett, hogy egy másik mesefilm is készült, ami csak a tündérekről szólt. Most pedig az apró Csingiling és Szivárványlány figuráknak köszönhetően te magad is úgy érezheted, hogy egy izgalmas kalandba csöppentél Sohaország varázslatos szigetén. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figurája olyan, mintha épp az imént lépett volna elő a meséből, így könnyedén felidézheted velük a mesesorozat legjobb részeit. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling: Periwinkle téltündér játékfigura

  1 990 Ft
  A tündérkaland most téli változatban elevenedik meg előtted! Csingiling és barátnői, így természetesen Periwinkle is megjelenik a havas kalandok során, melyeket most Te is megeleveníthetsz az otthoni játék során. A hatalmas tündérszárnyakkal rendelkező Periwinkle ide-oda képes cikázni a levegőben, majd egy hatalmas hópelyhen pihen meg. A minőségi, rugalmas anyagból készült játékfigura gyönyörűen festett, megformálása éppen olyan mint az eredeti Disney karakternek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7x8x6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling téltündér játékfigura

  1 990 Ft
  A mesebeli kalandot most Te magad jelenítheted meg a színes játékfigurával, mely pontosan olyan mint az eredeti, mesében látott Csingiling karakter! A Téltündér Csingiling figura tökéletesen alkalmas a legkisebbek számára is az izgalmas játékhoz, hiszen az minden káros anyagtól mentes, így garantált a biztonságos játék. A tündér látványos szárnyakkal és jellegzetes zöld színű ruhájában érkezik hozzád, talapzataként pedig egy hatalmas hópehely szolgál. Állítsd ki szobádban akár díszként is! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6x7x10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Csingilinggel már biztosan találkoztál a Disney Tündárek közül, hiszen a Csingiling és a Pán Péter című mesében is megjelenik. Szerezd be Csingilink karakterét egy nagyszerű játékfigura formájában a Pán Péter meséből és elevenítsd fel kedvenc rajzfilmed legizgalmasabb jeleneteit. A figura rugalmas és 100%-ban káros anyag mentes így garantálva a kiváló játékélményt, felülete kézzel festett. Használd akár a szobád díszeként, akár a játékbirodalmad szereplőjeként, a hatalmas szárnyakkal ellátott Csingiling figura remek választásnak bizonyul. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete:10,4cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling játékfigura

  1 690 Ft
  A Disney Tündérek közül talán Csingiling a leginkább ismert, zöld színű ruhájáról, szőke felkontyolt hajáról és hatalmas kék szárnyairól biztosan felismered. Szerezd be ezt a nagyszerű, rugalmas alapanyagú Csingilig karakter figurát amely kézzel festve, 100%-ban káros anyag mentesen készült. A figura a részletgazdag és precíz kialakításának köszönhetően a megszólalásig hasonlít a mesében látott karakterhez, így nagyszerű játékélményt biztosíthat és tökéletesen mutathat a kollekciódban. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -38%
  Disney Tündérek: Rozetta és Ezüstcsepp 2db-os figura szett - Bullyland - d/i/disney-tunderek-rozetta-es-ezustcsepp-figara-szett.jpg

  Disney Tündérek: Rozetta és Ezüstcsepp 2db-os figura szett - Bullyland

  2 490 Ft 3 990 Ft
  A Disney mesefilmek tündérei épp olyan bájosak, mint amilyen a hercegnők, és most nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy a játékfigura gyűjteményedet ezekkel a varázslatos és szárnyas kis lényekkel gyarapítsd. Rozetta és Ezüstcsepp olyan aprók, ahogy azt elképzeled, így remekül eljátszhatsz vele mindenféle izgalmas kalandot. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figurája olyan, mintha épp az imént lépett volna elő a meséből, így könnyedén felidézheted velük a mesesorozat legjobb részeit. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling: Ezüstcsepp játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  A Csingiling című Disney mese csodálatos tündérekről szól, amelyben a mellékszereplők között Ezüstcsepp, a játékos víztündér is feltűnik. A különleges tündérrel ezúttal saját játékbirodalmadban is találkozhatsz egy 8cm-es figura formájában. Ezüstcsepp gyönyörű kék ruháját kézzel festették ugyan úgy, mint a figura többi részét. Anyaga 100%-ban káros anyag mentes így biztos lehetsz benne, hogy biztonságos játékban lehet részed. Szerezd be Csingiling gyűjteményedbe a többi szereplőt is és éld át a mese legizgalmasabb jeleneteit újra és újra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling játékfigura 8cm - Bullyland

  2 390 Ft
  Csingiling igazán híres tündér a Disney világában, biztosan te is hallottál már a rendkívül kíváncsi barkácstündérről aki egy életre szóló kalandra indult barátaival karöltve. Csingilinggel ezúttal egy 8cm méretű játékfigura keretein belül találkozhatsz amely részletgazdagon kidolgozott, így a megszólalásig hasonlít a filmben látott karakterre. Anyaga 100%-ban káros anyag mentes így biztos lehetsz benne, hogy biztonságos játékban lehet részed. Szerezd be Csingiling gyűjteményedbe a többi szereplőt is és éld át a mese legizgalmasabb jeleneteit újra és újra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling: Vidia játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Vidia könnyedén felismerhető akár ezer tündér közül is, hiszen gyönyörű hosszú haja copfba fogott, barna ruhája pedig egyedi mind közül. Vidiával, az öntudatos széltündérrel ezúttal egy részletgazdagon kidolgozott figura formájában találkozhatsz és jelenlétével gazdagíthatod Disney tündérek gyűjteményed. Anyaga strapabíró, de ugyanakkor rugalmas, kézzel festve készült, 100%-ban káros anyag mentes így biztonságban játszhatsz vele és nem kell tartanod attól, hogy leesés következtében összetörik. Szerezd be Csingiling gyűjteményedbe a többi szereplőt is és éld át a mese legizgalmasabb jeleneteit újra és újra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling: Szivárványlány játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  A Csingiling című Disney tündérmesében már biztosan találkoztál a Szivárványlánnyal, aki egy különösen félős fénytündér. A Figura az aprólékos kidolgozottságnak köszönhetően a megtévesztésig hasonlít a mesében szereplő karakterre amelynek köszönhetően nagyszerű játékélményben lehet részed társaságában. Anyaga tartós, ugyanakkor rugalmas és 100%-ban káros anyag mentes, hogy a lehető legnagyobb biztonságban használhasd a játékok során. Szerezd be Csingiling gyűjteményedbe a többi szereplőt is és éld át a mese legizgalmasabb jeleneteit újra és újra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling: Rozetta játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Rozettával a Csingiling című Disney tündérmesében találkozhattál, aki egy éles eszű kerttündérként mutatkozott be a mesében. Rozetta ezúttal egy gyönyörű játékfigura formájában érkezhet hozzád és jelenlétével gyarapíthatod a tündérfigura gyűjteményed. Anyaga gondosan kidolgozott, kézzel festett és 100%-ban káros anyag mentes annak érdekében, hogy a legnagyobb biztonságban élvezhesd a játékot. Szerezd be Csingiling gyűjteményedbe a többi szereplőt is és éld át a mese legizgalmasabb jeleneteit újra és újra. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csingiling: Gida játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Biztosan felismered a Csingiling című Disney mese kedves karakterét, Gidát aki ezúttal egy precízen kidolgozott játékfigura formájában érkezhet hozzád és jelenlétével bővítheted tündér gyűjteményed. A figura strapabíró, de ugyanakkor rugalmas és 100%-ban káros anyag mentesen készült, így teljes biztonságban használhatod és nem kell tartanod attól, hogy a leejtés következtében megsérül. Használd a figurát akár egy játék során, akár a kollekciód ékes darabjaként és gyűjtsd össze a további Csingiling figurákat is. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron