• Csipkerózsika játékfigura

  2 490 Ft
  Csipkerózsika történetét már biztosan ismered, egy különleges varázslat miatt mély álomba szenderült és csak egy szerelmes csók képes felébreszteni őt az örökké tartó álmából. A Disney csodálatos hercegnője ezúttal egy rugalmas, 10-5cm-es figura formájában érkezhet hozzád, hogy ékes darabja lehessen Disney Hercegnő gyűjteményednek. Anyaga 100%-ban káros anyag mentes, felülete kézzel festett így a megszólalásig hasonlít a mesében látott karakterre. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csipkerózsika: Demona a gonosz tündér játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  Demona a gonosz tündér vérig volt sértve, amikor nem hívták meg az ünnepségre, amikor a királyi párnak kislánya született, ezért elment hát, és megátkozta a gyermeket. A gonosz figurával nagyszerű lehetőséged nyílik, hogy a mese felidézése közben a gonosz karaktereket is meg tudd jeleníteni a játékfiguráid között. A Bullyland mesefigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a mesében láthattuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 10,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csipkerózsika: Fauna jótündér játékfigura

  1 690 Ft
  Az egyik legismertebb Grimm-mese Csipkerózsika történetét dolgozza fel, melyet később a Disney gondozásában rengeteg gyermek kedvelt meg. A történet szerint az elátkozott Csipkerózsikát a három jótündér neveli fel, melyek közül az egyik Fauna. Elevenítsd fel a mesét a mesekönyv vagy a rajzfilm alapján, és játszd el azt a saját fantáziád szerint. Ehhez remek kiegészítő lesz Fauna jótündér, akit élethű formában ábrázol ez a minőségi játékfigura. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4x5x9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csipkerózsika: Flóra jótündér játékfigura

  1 690 Ft
  A három jótündér egyike a Disney mese szerint Flóra, akik felnevelik Csipkerózsikát, hogy őt ne érhesse utol az átok. A rendkívül szórakoztató mesében azonban az átok így is érvényesül, mely azonban szerencsére boldog véget ér Csipkerózsika számára. Most megelevenítheted a Disney mesét akár a szobádban is, hiszen a játékfigura pontos mása a mesebeli karakternek. Használd Flóra jótündért a történetben, ahogy azt a mesében is láttad! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4x5x9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csipkerózsika: Philip Herceg játékfigura - Bullyland

  1 789 Ft
  A Csipkerózsika című Disney meséből már biztosan ismered a hercegnő szerelmét, Philip Herceget, aki ezúttal egy 12cm magas játékfigura formájában bővítheti játékbirodalmad. A figura különlegesen kemény, de ugyanakkor rugalmas anyagból készült amely tökéletesen alkalmas a hosszú játékokra, nem törik és 100%-ban káros anyag mentesen készült. Philip Herceg figurája kézzel festve lett dekorálva amelynek köszönhetően igazán részletgazdaggá vált, így akár a gyűjteményed ékes darabjaként is szolgálhat. Gyűjtsd össze a Csipkerózsika mese összes szereplőjét és rendezd meg kedvenc jeleneteid a meséből. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 12cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csipkerózsika játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Csipkerózsikát már biztosan ismered, hiszen a Disney mesék egyik legcsodálatosabb hercegnője. Kedvenc meséd karaktere ezúttal egy 10,5cm-es figura formájában érkezhet hozzád és a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura értékes darabként gazdagíthatja Disney kollekciód. Csipkerózsika figurája 100%-ban káros anyag mentesen érkezhet hozzád, rugalmas anyagának köszönhetően nem kell félned attól, hogy a játékok során megsérül. Szerezd be Csipkerózsikát és a további szereplőit a mesének, hogy teljes legyen a gyűjteményed. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csipkerózsika: Fiona jótündér játékfigura

  1 690 Ft
  Kedveled a Disney Csipkerózsika mesét? Most Te magad játszhatod el azt a saját játékfiguráiddal! A történet fontos szereplője a három jótündér, akik közül természetesen nem hiányozhat Fiona sem. A történet szerint ők nevelik fel Csipkerózsikát, így megakadályozva a rá rakott átok beteljesülését. A színes, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a mesebeli Fiona jótöndér karakternek, így a gyerekek is azonnal felismerik majd őt. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron