• Hóbagoly játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A hóbagoly leginkább Szibériában honos, de északon még több területen is fellelhető, jelenleg nem fenyegetett faj. Gyönyörű hófehér tollazatáról azonnal fel lehet ismerni, megjelenése nagyban eltér a közönséges baglyokétól. Az erdei baglyokhoz hasonlóan a hóbagoly is körbe tudja forgatni a fejét a teste körül, tökéletes látásának köszönhetően könnyedén kiszúrja a zsákmányát. Szerezd be ezt a csodálatos madárfigurát, amelynek káros anyag mentes anyagát kézzel festették, így rendkívül magas minőségben kidolgozott figurával bővülhet a gyűjteményed. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Gímszarvas játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Gímszarvasok Magyarország erdeiben is fellelhetőek, általában nagyobb erdős területeken és tisztásokon figyelhetőek meg egy kis szerencsével és jókora türelemmel. Tökéletes hallása és szaglása hozzájárul ahhoz, hogy már jó messziről érzékelje az emberi jelenlétet éppen ezért nagyon nehéz természetes környezetében megfigyelni őket. Szerezz be egy gímszarvas figurát az erdei állat gyűjteményedbe, hogy teljes lehessen a kollekciód. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 11,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Őzbak játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Az európai őz Magyarországon nem védett faj, általában a nagyobb erdőkben fordulnak elő, legfőbb táplálékuk közé tartoznak a magvak levelek és különböző fűfélék. Az erdei állat gyűjteményedből neked sem hiányozhat egy precízen kidolgozott, kézzel festett őzbak amelynek 8cm-es magassága tökéletesen beleillik az erdei összképbe. Rendezz be egy igazi erdei élővilágot játékbirodalmadban és szerezd meg a további erdei állatokat is játékfigura formájában. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Őzgida játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Őzgidának hívjük az őzök kicsinyét mindaddig, amíg el nem érik a biológiailag teljesen kifejlett kort. Az őzgidák Magyarországon sokfelé előfordulnak, általában a nagyobb erdőkben és tisztásokon lehet találkozni velük, azonban a tökéletes hallásuknak köszönhetően azonnal tudomást szereznek a jelenlétről és pillanatok alatt elrejtőznek a kíváncsi szemek elől. Szerezz be te is erdei állat gyűjteményedbe egy 5cm méretű őzgidát, hogy értékes taggal bővíthesd a kollekciód. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Nyúl játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Ha egy igazán aranyos állat figurát szeretnél, akkor ez a nyuszi nagyon szuper választás, hiszen a kis tapsifüles pont olyan mint az igazi. A kisebb méretű felek alapján feltehetőleg egy nagyon fiatal példány lehet. A vadonélő kis nyuszik nagyon félénk állatok, éppen ezért ritkán lehet őket alaposan megfigyelni, de ezt a figurát akár a kezedben is tarthatod, hogy jól szemügyre vegyed. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vándorsólyom játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A vándorsólyom főleg a sebessége miatt ismert, mivel zsákmányszerzéskor az irányított zuhanórepülés közben képes elérni a 322 km/h-t, és ezzel a Föld leggyorsabb állataként tartják számon. Hazánkban is fellelhető, de fokozottan védett fajnak minősül. Szerezz be egy részletgazdagon kidolgozott vándorsólyom figurát a gyűjteményedbe, amelynek kézzel festett anyaga 100%-ban biztonságos, PVC mentesen készült. Tekintsd meg játékfigura kínálatunkban a további madarakat is, hogy értékes egyedekkel bővülhessen a gyűjteményed. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Mormota játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A mormota a mókusok családjába tartozó rágcsáló állat amellyel főképpen az Alpokban és a Kárpátokban találkozhatunk. A mormoták igazán félénk és nagyon nehezen lehet őket szemügyre venni, mert kilométerekről megérzi a jelenlétet. Legfőképpen nappal keresi táplálékát, éjszaka a vackába bújik. Szerezz be játékgyűjteményedbe egy 5cm magas mormota játékfigurát amelynek részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett teste 100%-ban káros anyag mentesen készült. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vaddisznó kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Egy igazán cuki vaddisznó kölyökkel bővítheted erdei állat gyűjteményed, aki az anyja közelében érzi a legjobban magát. A világos színű bundája sötétebb barna csíkokkal díszített amelyről azonnal megkülönböztethetjük a felnőtt vaddisznóktól. Szerezz be egy hihetetlenül aranyos vaddisznó kölyköt erdei állat gyűjteményedbe, hogy egy különleges állattal gazdagíthasd kollekciód. Szerezd meg a vaddisznó kölyök szüleit is, hogy teljes lehessen a család. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Egerészölyv játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Az egerészölyv Európában és Ázsiában a hegyvidékeken szép számban előforduló gyakori ragadozó madár. Főként kistestű rágcsálókat zsákmányol de nem veti meg a rovarokat és gilisztákat sem. A közepes termetű ragadozómadarat ezúttal egy részletgazdagon kidolgozott játékfigura formájában kaparinthatod meg és gazdagíthatod vele gyűjteményed. Anyaga rugalmas, káros anyag mentes, felülete kézzel festett. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Mókus játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A mókusok erdőlakó rágcsálók, kedvenc eleségük a különböző magvak, de a gyümölcsöket és a rovarokat is szeretettel fogyasztják. Szerezz be egy részletgazdagon kidolgozott mókus játékfigurát a gyűjteményedbe, amely 100%ban káros anyag mentesen, kézzel festve készült. Mérete 3,5cm magas így tökéletesen megfelel egy erdei környezet élővilágának részeként. A rugalmas anyagának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy egy esetleges leejtés következtében nem törik le sem a füle, sem a farka a figurának. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 3,5cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Barna mezei nyúl játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Abarna mezei nyúllal leginkább erdőkben és tisztásokon találkozhatunk, háziasítása nem igazán elterjedt hazánkban. Ez az igazán fürge és szemfüles nyuszi egy szempillantás alatt képes észrevenni a fenyegetést és azonnal nyúlcipőt húz, ha veszélyben érzi magát ezért is olyan nehéz megfigyelni a természetes élőhelyén. Szerezd meg gyűjteményedbe ezt a különleges játékfigurát amely 100%-ban káros anyag mentes és kézzel festett annak érdekében, hogy a legmagasabb játékélményben lehessen részed a társaságában. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bölény játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Egy részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett bölénnyel bővítheted ki állatfigura gyűjteményed, amelyet akár a kollekciód értékes darabjaként, akár a játékbirodalmad tagjaként hasznosítasz, a rugalmas és káros anyag mentes anyagának köszönhetően biztosan megállja a helyét. A bölény mérete 13cm, színe és testfelépítése a megszólalásig hasonlít az igazihoz. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 13cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Nőstény szarvas játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A nőstény szarvasoknak a nevükkel ellentétben nincs a fejük tetején hatalmas agancs, azzal csak a hímek rendelkeznek. Szerezd be az eredei állat gyűjteményedbe ezt a 9cm-es állatot amely Magyarország nagyobb erdős területein és a tisztásokon is gyakran előfordul. Az őzök és szarvasok a vaddisznókkal osztoznak élőhelyükön, megtanultak együtt élni. A játékfigura precízen kidolgozott, kézzel festett és 100%-ban káros anyag mentesen készült. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Gímszarvas borjú játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A gímszarvas borjúk szüleik közelében töltik fiatalkoruk jelentős részét, hiszen csak az anyja mellett érzi biztonságban magát. Természetes élőhelye Magyarországon is fellelhető a nagyobb erdei területeken és tisztásokon. A gímszarvas borjú szüleit is megtalálhatod játékfigura kínálatunkban, gyűjtsd össze az egész kollekciót, hogy teljes lehessen erdei állatfigura gyűjteményed. A figura részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett 100%-ban káros anyag mentesen készült. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Éticsiga játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Az éticsiga Magyarországon őshonos faj, általában erdőkben és tisztásokon fordul elő, de gyakran találkozhatunk vele saját kertünkben is. Különösen szereti a nedves időt, általában eső után jelenik meg a szemünk előtt. Szerezd be a méretpontos mását figuraként és bővítsd ki állatgyűjteményed. Az éticsiga figura 100%-ban káros anyag mentes és kézzel festett, így biztosan kollekciód ékes darabjaként szolgálhat. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 4,3cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Mezei nyúl játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A fehér színű bundázaton fekete foltos mezei nyulat már biztosan ismered, hiszen számos mese szól a kedves és fürge nyuszikról. Szerezd meg gyűjteményedbe ezt a különleges játékfigurát amely 100%-ban káros anyag mentes és kézzel festett annak érdekében, hogy a legmagasabb játékélményben lehessen részed a társaságában. Használd akár a farm állataid bővítéseként, akár a vitrined gyűjteményének ékes darabjaként a rugalmas anyagból készült mezei nyúl figura biztosan megállja a helyét. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 4,3cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hiúz játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A hiúz egy nagy méretű macskaféle ragadozóállat, legfőképpen Európa északi felén elterjedt. Gyönyörű foltos bundájáról könnyedén felismerhető, hatalmas karmaival egy szempillantás alatt ejti el a zsákmányát, akár három métert is képes lesből ugrani. Szerezz be egy 6cm-es hiúz figurát az állatgyűjteményedbe, amely 100%-ban káros anyag mentesen, kézzel festve készült. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hód játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A hódok közül kétféle fajt különböztetünk meg, az Európai hódot és a Kanadai hódot. Különleges jellemzőjük, hogy nagy gonddal és lelkesedéssel építenek gátakat a folyókra fából és különböző növényekből, így sokszor meggátolják a víz folyását és áradásokat idéznek elő. Szerezz be te is egy három és fél centiméter magas hódfigurát, hogy különleges élőlénnyel bővíthesd erdei állat gyűjteményed. A hód részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett teste 100%-ban káros anyag mentesen készült. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 3,6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Borz játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A borzok igazán különleges erdei állatok, a menyétfélék családjába tartozó fajként tartják számon. Jellegzetes bundája ezüst színű, a fején kétoldalt fekete csíkkal. Gyakran emlegetik bűzös borzként is, hiszen ha fenyegetve érzi magát a bűzmirigyei segítségévelegy roppant szúrós szagú gázt enged ki magából amely elrettenti a támadóját. Szerezd be erdei állat gyűjteményedbe ezt a különleges állatot, hogy értékes taggal bővülhessen a kollekciód. A kézzel festett teste 100%-ban káros anyag mentesen készült, így biztonságosan használhatod a játékok során. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vidra játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A vidrák a menyétfélék családjába tartoznak. A vidrákon látszik, hogy nagyon jól alkalmazkodtak a vízi életmódhoz, az úszóhártyás lábuk is ezt mutatja. Legfőbb táplálékuk a halak, rákok és kagylók. Szerezz be egy 5cm magassággal rendelkező vidra játékfigurát, hogy egy különleges élőlénnyel gazdagodhasson erdei állat gyűjteményed. A vidra teste kézzel festett, 100%-ban káros anyag mentesen készült a biztonságos játék érdekében. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vaddisznó játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A Vaddisznókkal Magyarországon is gyakran találkozhatunk, hiszen a nagyobb erdőkben és tisztásokon egy kis megfigyelés és nagy adag szerencsével fellelhetőek. Nem könnyű szemügyre venni, hiszen az embertől sokkal jobban félnek mint mi tőlük, ezért amint megérzik a jelenlétet azonnal elbújnak. Szerezz be egy precízen kidolgozott vaddisznó játékfigurát amely a megszólalásig hasonlít az eredetire. Kínálatunkban a vaddisznó kölykét is megtalálhatod, bővítsd ki erdei állat gyűjteményed és vedd hasznát a játékok során. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Jávorszarvas játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A jávorszarvasok Lapföldön, Norvégiában, Kanadában és Svédországban a leg elterjedtebbek, Magyar országon nem találkozhatunk velük természetes környezetben. Különleges jellemzője a hatalmas agancs a feje tetején, amelyet minden ősszel elhullajtanak és újat növesztenek. Szerezz be egy precízen kidolgozott jávorszarvas játékfigurát amely a megszólalásig hasonlít az eredetire. Kínálatunkban a jávorszarvas párját és kölykét is megtalálhatod, bővítsd ki erdei állat gyűjteményed és vedd hasznát a játékok során. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 14,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Róka játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Magyarországon csak vörös rókaként ismerjük azt a leginkább a kutyákhoz hasonló állatot, amely az erdőkben és tisztásokon lakik. Vörös színéről és hosszú, dús farkáról ismerhetjük meg, leginkább apróbb rágcsálókkal, nyulakkal táplálkozik. Szerezz be erdei állat gyűjteményedbe egy precízen kidolgozott, kézzel festett vörös rókát amely tökéletes tagja lehet kollekciódnak. Anyaga rugalmas, 100%-ban káros anyag mentesen készült így biztonságosan játszhatsz vele akár már három éves kortól. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 7,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fiatal denevér játékfigura - Bullyland

  1 151 Ft
  Szerezz magadnak egy igazán különleges állatot a gyűjteményedbe. Ez a fiatal denevér figura a Virginiai nagyfülű denevérre hasonlít a leginkább. De az összes denevérre igaz, hogy ők az egyetlen emlés állat, amelyik hosszútávon képes repülni, ráadásul a tájékozódáshoz ultrahangot használ, így a teljes sütétségben is kiválóan képes navigálni, és elkapni a főként rovarokból álló prédáját. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 14 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Erdei fülesbagoly játékfigura - Bullyland

  1 590 Ft
  Egy rendkívül látványos és hasznos madár kicsinyített mását szerezheted be a játékhoz, melynek eredeti példánya akár 30-40cm-es is lehet. Az Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában is őshonos erdei fülesbagoly akár egy méteres szárnyfesztávolsággal is rendelkezhet, a levegőben repülve figyeli ki zsákmányát. A barnás színű bagoly tökéletes mása a műanyag játékfigura, mely most a Te gyűjteményedbe is bekerülhet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: kb. 12,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron