• Disney hercegnők 3db-os figura szett - Bullyland

  6 990 Ft
  Ebben a csomagban a három legszebb és talán legnépszerűbb Disney hercegnőt találod csodaszép báli ruházatukban. Belle a Szépség és a szörnyeteg mesefilm szép hercegnője, jellegzetes sárga ruhájában. Arielt a kis hableányt aligha kell bárkinek is bemutatni, ahogy Hamupipőke figuráját és történetét is mindenki ismeri már. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett figurája olyan, mintha épp az imént lépett volna elő a meséből, így könnyedén felidézheted velük a mesefilm legjobb részeit. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 8-10 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Csöppenj bele a Disney Hercegnők világába és bővítsd ki gyűjteményed egy gondosan kidolgozott Hamupipőke figurával. Kedvenc hercegnőd ezúttal egy 10,5cm-es, kézzel festett játékfigura formájában érkezhet játékbirodalmadba, hogy jelenlétével felhőtlen játékokban lehessen részed. Akár a játékok során használod, akár a kollekciód ékes darabjaként fog díszelegni, a rugalmas és 100%-ban káros anyag mentes anyagból készült figura biztosan megállja majd a helyét. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke hercege játékfigura

  1 990 Ft
  Egy igazán jól ismert karaktert szerezhetnek be a kislányok a játékhoz, hiszen a Hamupipőke Disney mesében már találkozhattak a jóképű herceggel, aki mindent megtesz azért hogy rátaláljon Hamupipőkére. A mesebeli történetet most Te is megelevenítheted otthon, hiszen a játékfigura tökéletesen alkalmas erre. A mese alapján elkészített herceg játékfigura kézzel festett, így tökéletes a megjelenése egy királyi bálhoz is. Keltsd életre Hamupipőke varázslatos történetét! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5x5,6x11cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke ülő játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Kedvenc Disney Hercegnőd, Hamupipőke ezúttal ülő változatban érkezhet hozzád és jelenlétében egy különleges karakterrel bővítheted a mesefigura gyűjteményed. A figura különlegesen kemény, de ugyanakkor rugalmas anyagból készült amely tökéletesen alkalmas a hosszú játékokra, nem törik és 100%-ban káros anyag mentes. Gyönyörű, kék színű csillogós ruhája kézzel festett, így garantált a legmagasabb minőség. Szerezd be Hamupipőke ülő figuráját és helyezd el a kollekciód értékes darabjaként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 7,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke 2db-os játékfigura szett - Bullyland

  3 990 Ft
  Hamupipőke a bölcs király halála után teljesen ki lett szolgáltatva a mostoha anyjának, és a mostoha testvéreinek, akik elmehettek a herceg báljába, de neki előrre még temérdek házimunkát el kellett végeznie, de szerencsére a jó tündér és persze az egerek megsegítették, és végül sikerült eljutni a bálba, és még a herceg szívét is meghódította. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - A figura mérete kb 10 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke üvegcipellővel játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Hamupipőke ezúttal egy nagyszerű játékfigura formájában érkezhet játékbirodalmadba és üvegcipellőjét a kezében tartva várja, hogy felhőtlen játékokkal töltött időben lehessen része. Kedvenc Disney Hercegnőd gondosan kidolgozott, kézzel festett és 100%-ban káros anyag mentesen készült törekedve arra, hogy minél inkább hasonlítson az igazihoz. Szerezd meg kollekciódba kedvenc hercegnőd, bővítsd ki a többi szereplővel és már indulhat is a játék! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke: Jackie és Guszti játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Hamupipőke rajzfilmből már biztosan ismered Jackie-et és Gusztit, a két egeret akiknek fontos szerepük lesz még a mese folyamán. Jackie a narancssárga kabátos, az egerek vezetője míg Guszti a sárga ruhás kövér egér, aki Jackie-nek segít. Szerezd meg kedvenc Disney meséd egérke szereplőit és éld át a rajzfilm legizgalmasabb jeleneteit otthonodban. A figura különlegesen kemény, de ugyanakkor rugalmas anyagból készült amely tökéletesen alkalmas a hosszú játékokra, nem törik és 100%-ban káros anyag mentesen készült. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 4cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke: Gonosz mostoha játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Hamupipőke című Disney meséből biztosan ismered Anasztázia és Drizella anyját, a gonosz mostohát aki rabszolgaként tartja Hamupipőkét és nem engedi el a bálba. A mostoha ezúttal egy 10cm magas játékfigura formájában érkezhet játékbirodalmadba és jelenlétével eljátszhatod kedvenc meséd legizgalmasabb jeleneteit. A figura különlegesen kemény, de ugyanakkor rugalmas anyagból készült amely tökéletesen alkalmas a hosszú játékokra, nem törik és 100%-ban káros anyag mentes. Szerezd meg a Hamupipőke című mese további szereplőit is, hogy teljes legyen a kollekciód! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hamupipőke: Tündér keresztanya játékfigura

  1 690 Ft
  Hamupipőke történetét szinte mindenki ismeri, melyben fontos szerepe van a magát koldusnak álcázó Tündér keresztanyának is. Az ő segítségével jut el a bálba ugyan a gyönyörű Hamupipőke, miután hintót és szépséges ruhát varázsol neki. A Disney mesefigurát most Te is beszerezheted a gyűjteményedbe, így egy tökéletesen ábrázolt figurával játszhatod el a Hamupipőke jeleneteit. Neked melyik a kedvenc jeleneted a Tündérkeresztanyával? Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4x5,5x10,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron