• Hörcsögfalva: Házikó játékszett

  5 190 Ft
  Egy igazi kis otthont adhatsz a színes hörcsögödnek, mely tökéletes hely lesz számára a játékhoz és a pihenéshez is. A kis házikedvencedet kanyargós úton vezetheted a házikóba, mely utat felhasználhatsz a már meglévő Hörcsögfalva játékszettjeiddel való összekapcsolásra is. Neked melyik házikó tetszik a legjobban? A házikó játékszett a Hörcsögfalva többi játékszettjével összeépíthető! A szett tartalma: - Hörcsögfalva Ház játékelem - 1db Hörcsög - 3db Kanyar pályaelem Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • -72%
  Rondik: Rondi kutya otthon - r/o/Rondik-Kutya-otthon.jpg

  Rondik: Rondi kutya otthon

  1 990 Ft 6 990 Ft
  Egy igazán remek lakhely az összes Rondi kisállatnak és kutyusnak! Ez a fantasztikus szett 2db kutyaházat és egy tetőt, valamint alapot tartalmaz, melyekre még több házikót építhetsz rá. A csomagban egy exkluzív Rondi figurát is találsz. A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - 2db Rondi Kutyaház - 1db Rondi exkluzív figura - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Kutyaházak mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • Háziállat figurák zacskóban 6db-os

  1 248 Ft
  A játékfigurák között ezek azok, melyeknek igenis helye van a gyermek játékos polcán, hiszen minden gyermeknek meg kell ismernie a leggyakoribb háziállatot. A figurák igen részletgazdagok, így kiválóak arra, hogy a gyermek minden apró részletet megfigylejen rajtuk. A zacskóban hat háziállat található meg: a birka, a tehén, a szamár, a juhászkutya, a ló és a malac. Webáruházunk oldalán a háziállatok mellett megtalálhatók a vadállatok és dinok is. A csomag tartalma: 6db háziállat Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Barna tyúk játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A háziállatok esetében alighanem a tyúkok a legelterjedtebbek, hiszen a tojásuk miatt épp olyan jó szolgálatot tesznek, mint egy finom tyúkhúsleves vagy rántott csirke esetében. A baromfiudvar mindig hangos a kotkodácsolásuktól, de nem árt figyelni mert az olyan ragadozók, mint a rókák vagy a nyestek, erőszeretettel választják maguknak zsákmányként a finom tyúkokat. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Háziállatos figuraszett 5db-os

  1 650 Ft
  Válaszd ki kedvenc állataidat és máris kezdődhet a játék! ezeket az állatokat a legtöbb gyermek ismeri, hiszen olyan háziállatokat tartalmaz a csomag, melyek gyakran kerülnek előtérbe mesékben vagy akár a mindennapi életben is. A kicsik így saját maguk találhatnak ki mesés történeteket az állatokkal, ezzel is fejlesztve készségeiket. A szett tartalma: - 5db háziállat figura Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • -88%
  Rondik: Rondi Kutyaház Labradorral - u/g/UGGLY-Rondik-Rondi-Kutyahaz-Labradorral.jpg

  Rondik: Rondi Kutyaház Labradorral

  490 Ft 3 990 Ft
  Azt mondják, hogy a labradorok a legokosabb kutyák közé tartoznak. Na, Lapratojra ez biztosan nem igaz, hiszen se nem okos, se nem ügyes. Egyvalamihez viszont nagyon ért, és ez a kakilás. Folyamatosan képes kakilni, ezért mindig van nála WC papír, amivel a gazdi feltörölheti a kutyapiszkot... A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - Rondi Labrador - Rondi Kutyaház - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Kutyaház mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • -88%
  Rondik: Rondi Madárház Papagájjal - u/g/UGGLY-Rondik-Rondi-Kalitka-papagajjal.jpg

  Rondik: Rondi Madárház Papagájjal

  490 Ft 3 990 Ft
  Kakagáj egy igazán rusnya kis jószág, aki egy menhelyen lakik, miután előző gazdája kidobta. Valószínűleg nem nézte jó szemmel, hogy az undi kis madár egész nap csak kakihegyeket rak a kalitkájába, ami érthető. Sebaj, Kakagáj nagyon jól kijön a Rondi kutyákkal, akik családtagjukként kezelik őt. A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - Rondi Papagáj - Rondi Kalitka - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Cicaház mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • -25%
  Hörcsögfalva: Hörcsög autóval vagy tiarával - h/o/horcsogfalva-horcsog-autoval-vagy-tiaraval.jpg

  Hörcsögfalva: Hörcsög autóval vagy tiarával

  2 990 Ft 3 990 Ft
  Most létrehozhatod saját hörcsögbirodalmadat! A Hörcsögfalva rágcsálókkal izgalmas játék veheti kezdetét, hiszen az apró állatok könnyedén haladnak a rezgő funkciójuknak köszönhetően. A hörcsögöket beszerezheted autó vagy tükör kiegészítővel is, melyek még élvezetesebbé teszik a játékot. Hörcsögfalvát Te magad építheted, és teheted még szórakoztatóbbá a játékot! A Hörcsög játékszett a Hörcsögfalva többi játékszettjével kompatibilis! A szett tartalma: - 1db Hörcsög - 1db Autó vagy szépségszett Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Óriás farm szett

  5 050 Ft
  Hozd létre a saját farmodat a szettben található figurákkal és játékelemekkel, valamint a szuper traktorral, melyhez természetesen egy pótkocsit is csatlakoztathatsz. A játékszett remek élményt garantál a kicsiknek, melyet használhatnak a homokozóban vagy akár a szobában is. Tereld az állatokat a karám mögé mialatt a traktorral elhaladsz mellettük, így biztosan nem éri őket baleset. Kemény munka a földművelés és az állattartás, de nagyszerű olyan állatokkal amelyeket szeretsz. Jellemzők: - Óriás farm szett - Traktor utánfutóval - Állatok - Épületek - Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • -88%
  Rondik: Rondi Akvárium Aranyhallal - u/g/UGGLY-Rondik-Rondi-Akvarium-Aranyhallal.jpg

  Rondik: Rondi Akvárium Aranyhallal

  490 Ft 3 990 Ft
  Ha mindig is egy Rondi háziállatra vágytál, akkor keresve sem találhatnál alkalmasabb jelöltet ennél az undi aranyhalnál, akihez ráadásul most egy Rondi akváriumot is kapsz ajándékba. A kis, piszkos aranyhal elbűvölően rondi, táskás szemeivel, algás testével és a szájából folyó bályos zöld trutyival garantáltan mindenkinek belopja magát a szívébbe. A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - Rondi Aranyhal - Rondi akvárium - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Akvárium mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • Farm állatok zacskóban 8db

  1 190 Ft
  A nyolc különböző fajtájú farmon élő állat között báránnyal, malaccal, tehénnel és még öt különbözőféle jószággal találkozhatsz. Bővítsd ki játékfarmod értékes példányokkal és gondozd őket profi farmerhez illően. A csomagban található állatok tartós műanyagból készültek részletes kidolgozással, így akár díszként is felhasználhatod a szobádban. Jellemzők: - Farm állatok zacskóban - 8db állat - Anyaga: Műanyag
  Raktáron
 • -88%
  Rondik: Rondi Kutyaház Csivavával - u/g/UGGLY-Rondik-Rondi-Kutyahaz-Csivavaval.jpg

  Rondik: Rondi Kutyaház Csivavával

  490 Ft 3 990 Ft
  Dzsuvava, a Rondi Csivava ideje nagy részét a kutyaháza környékén élők rémisztgetésével tölti. Nem csoda, hiszen amilyen kicsi, olyan rondi szegény. Persze ez őt egy cseppet sem zavarja, sőt, büszke is rá. Úgy tartják őt számon, mint a leghosszabb pukkantó, hiszen állandóan mexikói csilisbabot eszik, ami kellő hajtóanyaggal látja el egy hatalmas szellentéshez. A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - Rondi Csivava - Rondi Kutyaház - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Kutyaház mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • Bingo a Dalmata kutya játékfigura

  1 990 Ft
  Fehér alapon apró fekete foltjaival feltűnő jelenség a dalmata kutya, melynek népszerűségéhez kétségtelenül hozzájárult a 101 kiskutya Disney mesében látható főszerepük. A történet is bemutatja a dalmata kutyák hűségét és odaadását, mely tökéletesen megállja a helyét a valóságban is. A játékos kutyust a gyerekek most figura formájában szerezhetik be, amivel így megeleveníthetnek különböző mókás történeteket. A dalmata kutyád Bingo névre hallgat, találj ki hát közös kalandokat! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -88%
  Rondik: Rondi Cicaház Macskával - u/g/UGGLY-Rondik-Rondi-Cicahaz-Macskaval.jpg

  Rondik: Rondi Cicaház Macskával

  490 Ft 3 990 Ft
  Mocska noha egy macska, remekül érzi magát a Rondi kutyák társaságában, akik teljesen befogadták őt maguk közé. Nem csoda, hiszen Mocska is legalább annyira undi, mint a többi Rondi kutya. Már messziről megismerni őt, hiszen elviselhetetlenül büdi, de nagyon szereti megajándékozni társait különböző ruhadarabokkal, amiket a saját szőrcsomóiból köt. Biztosan neked is készít egyet, ha szereted a büdi és szúrós ruhákat... A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - Rondi Macska - Rondi Cicaház - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Cicaház mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • Sertés malac játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A sertések hazánkban is a legnépszerűbb haszonállatok közé tartoznak. Azt kevesen tudják, hogy a sertés egy igen intelligens állat, melyet sokan házi kedvencként is tartanak. A hagyomány szerint a malac szerencsét hoz. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a valódi sertésnek, így nem hiányozhat a Te gyűjteményedből sem. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,2cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -88%
  Rondik: Rondi Kutyaház Buldoggal - u/g/UGGLY-Rondik-Rondi-Kutyahaz-Buldoggal.jpg

  Rondik: Rondi Kutyaház Buldoggal

  490 Ft 3 990 Ft
  Undog egy nagyon szomorú buldog, aki gyakran sír, mert nagy mérete miatt senki sem akar vele játszani. Természetesen nem csak emiatt, hiszen olyan büdi, hogy még saját maga is könnyezik a szagától... Legalább így senki nem akarja elvenni tőle a csontját. A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - Rondi Buldog - Rondi Kutyaház - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Kutyaház mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • Amy az ír szetter kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Rendkívül ragaszkodó jellemmel bír az ír szetter, melynek kitenyésztésében nagy szerepe van az ír vízi-spánielnek is. A mozgékony kutyafajta vörösesbarna szőrrel rendelkezik, mozgása kecses. A gyerekek az ír szettert most játékfiguraként beszerezhetik az otthoni játékhoz, így Amy, az igazi kutya tökéletes mása lehet az övék. A kutyával megannyi kalandos történetet játszhatnak el, hiszen a kutya mindig társ lesz a játékban. Neked is az ír szetter a kedvenced? Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fiona a Rottweiler kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Kifejezetten barátságos és békés kutyafajta a rottweiler, ám megjelenése alapján nem éppen erre következtetnénk. Az erős és magabiztos kutyafajta a család ideális társa lehet, akinek hűsége megkérdőjelezhetetlen. A barna színű kutyust most egy élethű játékfigura formájában szerezhetik be a kicsik a játékhoz, melynek vonásai tökéletesen megegyeznek az igazi rottweiler kutya jellemvonásaival. A kutya figura fekvő pozícióban érkezik hozzád, így polcodra is kihelyezheted dekorációként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Liesel a fekete foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tehenek a legkedveltebb haszonállatok közé tartoznak, kiknek többek közt a táplálékunk fontos részét képező tejet is köszönhetjük. Ez a látványosan tarka, fekete foltokkal díszített tehén rendkívül részletgazdag kidolgozást kapott, melyet kézi festéssel koronázott meg a gyártó. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Liesel a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Max a házimacska játékfigura

  1 490 Ft
  Egy bájos házimácskával lehet még teljesebb a gyűjteményed, mely vörös színével azonnal kitűnik a többiek közül. A nyújtózkodó macska természetesen minden macskatartó számára ismerős lehet, hiszen a cicák egy kellemes alvás után gyakran teszik meg így első lépéseiket. Szerezd be Te is a saját kiscicád, aki Max névre hallgat és minden játékban benne lesz! A figura igényesen festett, minőségi anyagok felhasználásával készült így a remek játékélmény garantált. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Moritz a házimacska játékfigura

  1 490 Ft
  Igazán sokféle színt hordoz magán ez a kedves kiscica, hiszen Moritz bundája nem csak fehér, de szürke, fekete és vörös foltokat is tartalmaz. A látványos cica figura a kicsik kedvence lehet, hiszen a jól ismert házimacskával ők is sokszor találkozhatnak mindennapjaik során. A kiscica most a játék főszereplője lehet, hiszen megannyi történetet játszhatnak el Moritz-cal a gyerekek, amihez a minőségi anyagokból készült és kiválóan festett macska játékfigura megfelelő társ lesz. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kakas játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A kakasok a baromfiudvar régi lakói, számtalan mese és gyerektörtének főszereplője, illetve kedvelt rajzfilmfigura is, hiszen jellegzetes megjelenése, színes faroktollai nagyszerű lehetőséget nyújtanak a rajzolóknak, hogy egy szerethető és egyedi karaktert alkossanak. Akár csak ennek a figurának az esetében, ahol igen jól sikerül kiemelni a legjellegzetesebb színeket. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 5,4 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Házimacska játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A házi macska az egyik legkedveltebb háziállat világszerte. A macskák nem csak ügyesek, de rendkívül intelligensek is és egy kis neveléssel rendkívül hálás családtagokká válhatnak. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott játékfigurája remekül mintázza ezen kedves teremtményeket, amihez még az is hozzátesz, hogy minden figurát kézzel készített festés borít. A Házimacska figura, akárcsak a gyártó összes többi terméke egyedi, saját fejlesztésű műanyagból készül, mely PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt ideális ajándék. A Bullyland Házimacska figura a Te gyűjteményednek is csodás tagja lehet! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ben a Bernáthegyi kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Kifejezetten nagy termetű kutya a bernáthegyi, mely élvezi a hidegebb időjárást, ám marcona külseje ellenére igen érzékeny az indulatos szavakra és az őt körülvevő légkörre. A kitartó és erős testfelépítésű kutyát jellemvonásai tökéletesen alkalmassá teszik a hegyi mentésre is, ebben a szerepkörében találkozhatnak vele a gyerekek is leggyakrabban mesékben vagy filmekben. most a saját bernáthegyi kutyusodat szerezheted be játékfigura formájában, hogy Te is eljátszhass vele különböző történeteket! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hörcsög játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Egy tündérien aranyos hörcsögfigurával bővítheted ki a háziállat gyűjteményed, amely szinte a megszólalásig hasonlít az igazira. Rugalmas, PVC mentes anyagának köszönhetően igazán strapabíró és biztonságos játékot nyújt hosszútávon is. A precíz kidolgozottságát a kézzel festett bunda teszi még különlegesebbé. Szerezd be ezt az elragadó aranyhörcsögöt háziállat kollekciódba, vagy helyezd ki dísznek a vitrined ékes darabjaként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 3cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Francis az Amerikai rövidszőrű macska játékfigura

  1 490 Ft
  Vörös színe miatt hamar felkelti az ember figyelmét ez a bájos kiscica, aki a Francis névre hallgat. Az amerikai rövidszőrű macska igen játékos jellemű, igényli a törődést, így gazdájának minden nap foglalkoznia kell vele egy kicsit, máskülönben kedvetlen háziállat lesz. A gyerekek most játékfigura formájában szerezhetik be kedvenc cicájukat, amely igényes festéssel készült kifogástalan minőségű anyagok felhasználásával. Kalandozz Francis cicával és elevenítsd meg a saját történeteidet játék közben! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bárány játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A birkák a gazdaságok nélkülözhetetlenül fontos állatai közé tartoznak hiszen vastag bundájuk adja a gyapjú fő alapanyagát. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézi festéssel készülő borjú figura tökéletesen mintázza meg a kis birkát, mellyel hazánkban is sok gazdaságban találkozhatsz. Egy farm játékszettbe is tökéletes választás, de önmagában is remekül mutat az élethű figura. A Bullyland olyan saját fejlesztésű műanyagból készíti figuráit, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is tökéletesen alkalmas. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,4cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Benni az alpesi tehén borjú játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Ez a tündéri kis alpesi borjú remek választás, ha a farmjáték szettedet szeretnéd egy látványos új taggal bővíteni. Benni, a borjú részletgazdag kidolgozással és kézi festéssel készül, így gyűjteményekbe is remek választás. A Bullyland minden terméke a gyár saját fejlesztésű műanyag alapanyagából készül, ami PVC és ftalátmentes, így kisebbek és nagyobbak számára egyaránt ideális. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Koca malac játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A koca, vagyis a malacmama hazánkban is kedvelt haszonállatnak számít. A disznók rendkívül intelligensek és a hagyomány szerint szerencsét is hoznak. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett koca figura a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet és nem hiányozhat egy farmjáték szettből sem. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Darina az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Az alpesi hegyek csúcsán lévő gazdaságokban rengetegszer találkozhatunk tehenekkel, kiknek a teje a tiszta hegyi levegőnek köszönhetően kimagasló minőségű. Darina, a tehén is egy alpesi gazdaságban él, ahol időközönként feldíszítik őt virágokkal, valamint egy jókora kolomppal. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett tehén játékfigura tökéletes választás, ha gyűjteményünket szeretnénk bővíteni, vagy farmjátékainkhoz egy újabb kiegészítőt szerezni. A Bullyland termékei PVC és ftalátmentesek, így kisebb és nagyobb gyermekek számára is egyaránt tökéletesen ideálisak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Liesel az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Bullyland Liesel figurája egy, az alpesi hegységekben élő tehenet mintáz meg rendkívül élethűen, részletgazdag kidolgozással. A gyár kézi festéssel dekorált figurái egytől egyig egyedi műanyagból készülnek, mely PVC és ftalátmentes. Ez a tehén játékfigura tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak gyűjteménybe, vagy bármely farm játékszetthez. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Jenny a Labrador kutya játékfigura

  1 690 Ft
  A zsemleszínű kutyát mindenki ismeri, hiszen rendkívül népszerű kutyafajta a családok körében. Remek társ és hűséges házőrző, aki Újfulandról származik. Kezdetben a halászok mellett dolgozott és a jeges vízben fogott halakat, majd később Angliába is átkerült a kutyafajta, ahol vadászkutyaként is használták. A labrador rendkívül intelligens kutyafajta, akit most Te is beszerezhetsz a játékhoz játékfigura formájában. A labrador kutya figura Jenny névre hallgat, vidd hát magaddal a kalandok során! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,1cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron