• Liesel az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Bullyland Liesel figurája egy, az alpesi hegységekben élő tehenet mintáz meg rendkívül élethűen, részletgazdag kidolgozással. A gyár kézi festéssel dekorált figurái egytől egyig egyedi műanyagból készülnek, mely PVC és ftalátmentes. Ez a tehén játékfigura tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak gyűjteménybe, vagy bármely farm játékszetthez. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Háziállat figurák zacskóban 6db-os

  1 248 Ft
  A játékfigurák között ezek azok, melyeknek igenis helye van a gyermek játékos polcán, hiszen minden gyermeknek meg kell ismernie a leggyakoribb háziállatot. A figurák igen részletgazdagok, így kiválóak arra, hogy a gyermek minden apró részletet megfigylejen rajtuk. A zacskóban hat háziállat található meg: a birka, a tehén, a szamár, a juhászkutya, a ló és a malac. Webáruházunk oldalán a háziállatok mellett megtalálhatók a vadállatok és dinok is. A csomag tartalma: 6db háziállat Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • -25%
  Hörcsögfalva: Hörcsög autóval vagy tiarával - h/o/horcsogfalva-horcsog-autoval-vagy-tiaraval.jpg

  Hörcsögfalva: Hörcsög autóval vagy tiarával

  2 990 Ft 3 990 Ft
  Most létrehozhatod saját hörcsögbirodalmadat! A Hörcsögfalva rágcsálókkal izgalmas játék veheti kezdetét, hiszen az apró állatok könnyedén haladnak a rezgő funkciójuknak köszönhetően. A hörcsögöket beszerezheted autó vagy tükör kiegészítővel is, melyek még élvezetesebbé teszik a játékot. Hörcsögfalvát Te magad építheted, és teheted még szórakoztatóbbá a játékot! A Hörcsög játékszett a Hörcsögfalva többi játékszettjével kompatibilis! A szett tartalma: - 1db Hörcsög - 1db Autó vagy szépségszett Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Barna tyúk játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A háziállatok esetében alighanem a tyúkok a legelterjedtebbek, hiszen a tojásuk miatt épp olyan jó szolgálatot tesznek, mint egy finom tyúkhúsleves vagy rántott csirke esetében. A baromfiudvar mindig hangos a kotkodácsolásuktól, de nem árt figyelni mert az olyan ragadozók, mint a rókák vagy a nyestek, erőszeretettel választják maguknak zsákmányként a finom tyúkokat. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bingo a Dalmata kutya játékfigura

  1 990 Ft
  Fehér alapon apró fekete foltjaival feltűnő jelenség a dalmata kutya, melynek népszerűségéhez kétségtelenül hozzájárult a 101 kiskutya Disney mesében látható főszerepük. A történet is bemutatja a dalmata kutyák hűségét és odaadását, mely tökéletesen megállja a helyét a valóságban is. A játékos kutyust a gyerekek most figura formájában szerezhetik be, amivel így megeleveníthetnek különböző mókás történeteket. A dalmata kutyád Bingo névre hallgat, találj ki hát közös kalandokat! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Háziállatos figuraszett 5db-os

  1 749 Ft
  Válaszd ki kedvenc állataidat és máris kezdődhet a játék! ezeket az állatokat a legtöbb gyermek ismeri, hiszen olyan háziállatokat tartalmaz a csomag, melyek gyakran kerülnek előtérbe mesékben vagy akár a mindennapi életben is. A kicsik így saját maguk találhatnak ki mesés történeteket az állatokkal, ezzel is fejlesztve készségeiket. A szett tartalma: - 5db háziállat figura Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Bongo a Bernáthegyi kölyök kutya játékfigura

  1 090 Ft
  Kiváló társ a mindennapokban a bernáthegyi kutya, azonban hatalmas termete miatt okozhat meglepetéseket gazdájának. Kifejezetten élvezi a hidegebb időjárást, szaglása pedig tökéletes. A bernáthegyi kutyát a gyerekek is ismerhetik, hiszen számtalan mesében tűnik fel mint a hegyekben segítő mentőkutya. A kutyust most kölyök változatban szerezhetik be a játékhoz, mely fekvő pozícióban érkezik hozzájuk. Élj át kalandokat a bájos Bongóval! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Percy a mopsz kutya játékfigura

  1 490 Ft
  Egy kis termetű, zömök kutyafajtát ismerhetsz meg Percy személyében, mellyel mopsz vagy pug néven is találkozhattál már. A kínai eredetű kutyafajta szereti a hasát, ezért jutalomfalatokkal kiválóan nevelhető. A külseje ellenére vidám természetű, érzékeny és szeretetreméltó kutyát most Te is beszerezheted a játékhoz, hiszen a játékfigura tökéletes mása az igazi mopsz kutyának. Játssz el vele izgalmas kalandokat és használd közben a már meglévő állatfiguráidat is! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Amy az ír szetter kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Rendkívül ragaszkodó jellemmel bír az ír szetter, melynek kitenyésztésében nagy szerepe van az ír vízi-spánielnek is. A mozgékony kutyafajta vörösesbarna szőrrel rendelkezik, mozgása kecses. A gyerekek az ír szettert most játékfiguraként beszerezhetik az otthoni játékhoz, így Amy, az igazi kutya tökéletes mása lehet az övék. A kutyával megannyi kalandos történetet játszhatnak el, hiszen a kutya mindig társ lesz a játékban. Neked is az ír szetter a kedvenced? Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Sertés malac játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A sertések hazánkban is a legnépszerűbb haszonállatok közé tartoznak. Azt kevesen tudják, hogy a sertés egy igen intelligens állat, melyet sokan házi kedvencként is tartanak. A hagyomány szerint a malac szerencsét hoz. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a valódi sertésnek, így nem hiányozhat a Te gyűjteményedből sem. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,2cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Liesel a barna foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett tehén figura remek választás, ha farm játékszettedet szeretnéd bővíteni, vagy csak egy látványos tagot szeretnél a gyűjteményedbe. A tehenek hazánkban is a legfontosabb haszonállatok közé tartoznak, akiknek többek közt a mindennapi élethez elengedhetetlen tejet köszönhetjük. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Liesel a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bianca a bernipásztor kutya kölyök játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Ha egy igazi barátra vágysz, akkor a kutyákban sosem fogsz csalódni, hiszen ő mindig örülni fog neked, és minden percnek amit vele töltesz. Bianca a bernipásztor nyugodt és békés, és nagyon jól megfér a többi háziállattal. A bernipásztor kutyák jellegzetes fekete bundájába barna és fehért színeket is tartalmaz akárcsak ennek a játékfigurának. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hörcsög játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Egy tündérien aranyos hörcsögfigurával bővítheted ki a háziállat gyűjteményed, amely szinte a megszólalásig hasonlít az igazira. Rugalmas, PVC mentes anyagának köszönhetően igazán strapabíró és biztonságos játékot nyújt hosszútávon is. A precíz kidolgozottságát a kézzel festett bunda teszi még különlegesebbé. Szerezd be ezt az elragadó aranyhörcsögöt háziállat kollekciódba, vagy helyezd ki dísznek a vitrined ékes darabjaként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 3cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Peter a fekete foltos bika játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Peter, a fekete foltos bika remek választás, ha a figuragyűjteményedet szeretnéd gazdagítani, vagy csak a farmjáték szettedhez keresel még kiegészítőket. A Bullyland részletgazdagon kidolgozott, kézi festéssel készített figurája a gyár saját fejlesztésű műanyag alapanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes, így kisebbek és nagyobbak számára egyaránt tökéletes. Böngéssz kedvedre a Bullyland csodás figuráinak széles választékából további játékokért. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Koca malac játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A koca, vagyis a malacmama hazánkban is kedvelt haszonállatnak számít. A disznók rendkívül intelligensek és a hagyomány szerint szerencsét is hoznak. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett koca figura a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet és nem hiányozhat egy farmjáték szettből sem. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Joy a bernipásztor kutya kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Joy a bernipásztor kiskutya nagyon aranyos, és imád játszani, így nagyon örülne neki, ha veled tehetné mindezt. A bernipásztor kutyák nagyon nyugodtak, kiegyensúlyozottak, vidámák és barátságosak. Noha kifejezetten éber, gazdáját, családját és otthonát megvédi minden rossz szándékú behatolótól, általában békésen viselkedik. Mély hangú ugatását csak akkor hallatja, ha komoly baj van. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 4 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Moritz a házimacska játékfigura

  1 490 Ft
  Igazán sokféle színt hordoz magán ez a kedves kiscica, hiszen Moritz bundája nem csak fehér, de szürke, fekete és vörös foltokat is tartalmaz. A látványos cica figura a kicsik kedvence lehet, hiszen a jól ismert házimacskával ők is sokszor találkozhatnak mindennapjaik során. A kiscica most a játék főszereplője lehet, hiszen megannyi történetet játszhatnak el Moritz-cal a gyerekek, amihez a minőségi anyagokból készült és kiválóan festett macska játékfigura megfelelő társ lesz. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Francis az Amerikai rövidszőrű macska játékfigura

  1 490 Ft
  Vörös színe miatt hamar felkelti az ember figyelmét ez a bájos kiscica, aki a Francis névre hallgat. Az amerikai rövidszőrű macska igen játékos jellemű, igényli a törődést, így gazdájának minden nap foglalkoznia kell vele egy kicsit, máskülönben kedvetlen háziállat lesz. A gyerekek most játékfigura formájában szerezhetik be kedvenc cicájukat, amely igényes festéssel készült kifogástalan minőségű anyagok felhasználásával. Kalandozz Francis cicával és elevenítsd meg a saját történeteidet játék közben! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Malac játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A malac hazánkban is igen kedvelt haszonállat, mely a gyermekek körében is igen népszerű. Az okos kis jószágok a hagyomány szerint szerencsét hoznak, ezért kabalaként is sokan tartanak maguknál malac figurát és az újév első napján rendszerint ilyen kabalákkal lepik meg egymást az emberek. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura kabalaként és játékként is remek választás. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,4cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bakkecske játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Számtalan gazdaságban és állattenyésztésben találhatóak meg a kecskék, akik a gyerekek nagy kedvencei közé tartoznak. A kecske rendkívül mozgékony, ügyes állat a természetben. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett bakkecske remek választás, ha szeretnénk bővíteni farm játékszettjeinket. A Bullyland minden terméke a cég saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes, így kisebbek számára is remek választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,7cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Sammy a francia buldog kutya játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A francia buldog intelligens, kedves, gyengéd és hízelkedő. Igénytelen, és mindig kész megosztani gazdájával annak örömét-bánatát. Szelíd, barátságos, és nagyon szereti a gyerekeket. Szeret sétálni, de nem kimondottan szaladgálós kedvű, mindezek ellenére igen játékos. Sammy a kis francia bulldog kutyus egész biztos a játékfigura gyűjteményed egyik legszerethetőbb darabja lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 4 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Maggie a bokszer kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Különleges jellemű a bokszer kutyafajta, hiszen egyrészt szeret heverni és lustálkodni, azonban ha komolyra fordul a helyzet máris aktivizálja magát, és megmutatja szigorú és erős arcát. Igényli a napi mozgást és azt, hogy pontosan tudja hol a helye a rangsorban. Legyél Te is következetes gazdája Maggie-nek a bájos bokszernek, akit most játékfigura formájában szerezhetsz be. Az élethű kutya figura remekül mutatja be a bokszer fő jellemvonásait, így tökéletes karakter lesz a gyerekeknek a kutyás játékhoz. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ben a Bernáthegyi kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Kifejezetten nagy termetű kutya a bernáthegyi, mely élvezi a hidegebb időjárást, ám marcona külseje ellenére igen érzékeny az indulatos szavakra és az őt körülvevő légkörre. A kitartó és erős testfelépítésű kutyát jellemvonásai tökéletesen alkalmassá teszik a hegyi mentésre is, ebben a szerepkörében találkozhatnak vele a gyerekek is leggyakrabban mesékben vagy filmekben. most a saját bernáthegyi kutyusodat szerezheted be játékfigura formájában, hogy Te is eljátszhass vele különböző történeteket! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Birka játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A birkák igen fontos haszonállatok, hiszen vastag bundájuk képzi a gyapjú alapanyagát, mely elengedhetetlenül fontos kelléke a ruháknak. Birkákkal gyakorta találkozhatunk a különböző farmokon, hazánkban is előszeretettel tartják őket a gazdák. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézi festéssel készülő birka figura a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb darabja lehet és tökéletes kelléke egy farmos játékszettnek. A Bullyland terméke a cég saját fejlesztésű alapanyagából készülnek, PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fanny a barna foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tehenek olyan állatok, melyek szinte minden mezőgazdaságban és állattenyésztésben megtalálhatóak, hiszen többek közt a mindennapi élethez nélkülözhetetlen tejet is ők szolgáltatják. A tehenek méretük ellenére igen nyugodtak és napjaik legnagyobb részét békés legelgetéssel töltik el. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Fanny tehén tökéletes mása az igazi állatnak, így a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. A Bullyland minden játéka a gyár saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,7cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Lara az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A tehenek elengedhetetlenül fontos állatai a gazdaságoknak, hiszen az ember számára nélkülözhetetlen tej jelentős részét ők szolgáltatják. Lara, az alpesi tehén figura egy olyan jószágot formáz meg, aki az alpesi hegységekben él. A tehén még egy díszes mintával ellátott nyakörvet is kapott, melynek köszönhetően még látványosabb tagja lesz a gyűjteményednek. A részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura a Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Manolo a bika játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Manolo egy igazán impozáns fekete bikát formáz meg, melyekkel a mezőgazdaságokban és állattenyésztésekben hazánkban is találkozhatsz. Ez a pompás játékfigura részletgazdag kidolgozásával és kézzel készült festésével remek választás bármely gyűjteménybe vagy farm játékszetthez. A Bullyland minden terméke a gyár saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,4cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fiona a Rottweiler kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Kifejezetten barátságos és békés kutyafajta a rottweiler, ám megjelenése alapján nem éppen erre következtetnénk. Az erős és magabiztos kutyafajta a család ideális társa lehet, akinek hűsége megkérdőjelezhetetlen. A barna színű kutyust most egy élethű játékfigura formájában szerezhetik be a kicsik a játékhoz, melynek vonásai tökéletesen megegyeznek az igazi rottweiler kutya jellemvonásaival. A kutya figura fekvő pozícióban érkezik hozzád, így polcodra is kihelyezheted dekorációként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Karthauzi macska játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A Karthauzi az egyik legősibb háziasított macskafaj, mely kedvelt fajtája a különböző versenyeknek és macskabemutatóknak. A zömök testalkatú, intelligens állatok gyönyörű bundával rendelkeznek, melyet remekül mintáz ez az élethűen mintázott, kézzel festett játékfigura. A Bullyland minden figurája saját fejlesztésű, biztonságos PVC és ftalátmentes műanyagból készül, így kicsik és nagyok számára egyaránt remek választás. A Karthauzi macska gyönyörű tagja lehet a Te figura gyűjteményednek is! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Princess a perzsa macska játékfigura

  1 490 Ft
  Az átlagosnál nagyobb bundával rendelkező perzsa macskák nem csak hogy szeretik a kényeztetést, gyakran el is várják azt akár az igazi uralkodók. A perzsa cicád neve így természetesen nem is lehetne más mint Princess, azaz hercegnő, aki alig várja hogy foglalkozzanak vele. Most Te lehetsz az új gazdája, és a közös játék során rengeteg kalandot átélhettek majd. A fehér perzsa cica kék szemei szinte világítanak, bájos megjelenésével mindent képes elérni az állatbarátoknál. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Henry a Beagle kutya játékfigura

  1 490 Ft
  Az egyik legősibb vadászkutyának tartják a Beagle kutyafajtát, melyet évszázadok óta tenyésztenek Angliában. A kiváló szaglására építve ma már nem csak a vadászat céljából fontos, hanem rendvédelmi szerveknél is gyakran alkalmazzák őt. A saját beagle kutyádat most Te is beszerezheted a játékhoz, így a Henry névre keresztelt kutya máris a gyűjteményed része lehet. Játssz el vele közösen izgalmas bevetéseket! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Liesel a fekete foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tehenek a legkedveltebb haszonállatok közé tartoznak, kiknek többek közt a táplálékunk fontos részét képező tejet is köszönhetjük. Ez a látványosan tarka, fekete foltokkal díszített tehén rendkívül részletgazdag kidolgozást kapott, melyet kézi festéssel koronázott meg a gyártó. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Liesel a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron