• Liesel az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Bullyland Liesel figurája egy, az alpesi hegységekben élő tehenet mintáz meg rendkívül élethűen, részletgazdag kidolgozással. A gyár kézi festéssel dekorált figurái egytől egyig egyedi műanyagból készülnek, mely PVC és ftalátmentes. Ez a tehén játékfigura tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak gyűjteménybe, vagy bármely farm játékszetthez. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -72%
  Rondik: Rondi kutya otthon - r/o/Rondik-Kutya-otthon.jpg

  Rondik: Rondi kutya otthon

  1 990 Ft 6 990 Ft
  Egy igazán remek lakhely az összes Rondi kisállatnak és kutyusnak! Ez a fantasztikus szett 2db kutyaházat és egy tetőt, valamint alapot tartalmaz, melyekre még több házikót építhetsz rá. A csomagban egy exkluzív Rondi figurát is találsz. A Rondi ház szettek egymással összeépíthetőek, így egy komplett Rondi kisállat lakóparkot hozhatsz létre, melyet a kedved szerint variálhatsz! A házakat lenyomva különböző undi hangokat hallhatsz, mely a lakójára jellemző. Jellemzők: - 2db Rondi Kutyaház - 1db Rondi exkluzív figura - Hangeffektek Kompatibilis a többi Rondi figurával és ház szettel Figura mérete: kb. 3-4cm Kutyaházak mérete: kb. 6-7cm - A termék a demóelemeket tartalmazza (2db AG13 LR44 gombelem)
  Raktáron
 • -25%
  Hörcsögfalva: Hörcsög autóval vagy tiarával - h/o/horcsogfalva-horcsog-autoval-vagy-tiaraval.jpg

  Hörcsögfalva: Hörcsög autóval vagy tiarával

  2 990 Ft 3 990 Ft
  Most létrehozhatod saját hörcsögbirodalmadat! A Hörcsögfalva rágcsálókkal izgalmas játék veheti kezdetét, hiszen az apró állatok könnyedén haladnak a rezgő funkciójuknak köszönhetően. A hörcsögöket beszerezheted autó vagy tükör kiegészítővel is, melyek még élvezetesebbé teszik a játékot. Hörcsögfalvát Te magad építheted, és teheted még szórakoztatóbbá a játékot! A Hörcsög játékszett a Hörcsögfalva többi játékszettjével kompatibilis! A szett tartalma: - 1db Hörcsög - 1db Autó vagy szépségszett Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Hörcsög játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Egy tündérien aranyos hörcsögfigurával bővítheted ki a háziállat gyűjteményed, amely szinte a megszólalásig hasonlít az igazira. Rugalmas, PVC mentes anyagának köszönhetően igazán strapabíró és biztonságos játékot nyújt hosszútávon is. A precíz kidolgozottságát a kézzel festett bunda teszi még különlegesebbé. Szerezd be ezt az elragadó aranyhörcsögöt háziállat kollekciódba, vagy helyezd ki dísznek a vitrined ékes darabjaként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 3cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Sertés malac játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A sertések hazánkban is a legnépszerűbb haszonállatok közé tartoznak. Azt kevesen tudják, hogy a sertés egy igen intelligens állat, melyet sokan házi kedvencként is tartanak. A hagyomány szerint a malac szerencsét hoz. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a valódi sertésnek, így nem hiányozhat a Te gyűjteményedből sem. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,2cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Háziállat figurák zacskóban 6db-os

  1 248 Ft
  A játékfigurák között ezek azok, melyeknek igenis helye van a gyermek játékos polcán, hiszen minden gyermeknek meg kell ismernie a leggyakoribb háziállatot. A figurák igen részletgazdagok, így kiválóak arra, hogy a gyermek minden apró részletet megfigylejen rajtuk. A zacskóban hat háziállat található meg: a birka, a tehén, a szamár, a juhászkutya, a ló és a malac. Webáruházunk oldalán a háziállatok mellett megtalálhatók a vadállatok és dinok is. A csomag tartalma: 6db háziállat Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Amy az ír szetter kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Rendkívül ragaszkodó jellemmel bír az ír szetter, melynek kitenyésztésében nagy szerepe van az ír vízi-spánielnek is. A mozgékony kutyafajta vörösesbarna szőrrel rendelkezik, mozgása kecses. A gyerekek az ír szettert most játékfiguraként beszerezhetik az otthoni játékhoz, így Amy, az igazi kutya tökéletes mása lehet az övék. A kutyával megannyi kalandos történetet játszhatnak el, hiszen a kutya mindig társ lesz a játékban. Neked is az ír szetter a kedvenced? Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bingo a Dalmata kutya játékfigura

  1 990 Ft
  Fehér alapon apró fekete foltjaival feltűnő jelenség a dalmata kutya, melynek népszerűségéhez kétségtelenül hozzájárult a 101 kiskutya Disney mesében látható főszerepük. A történet is bemutatja a dalmata kutyák hűségét és odaadását, mely tökéletesen megállja a helyét a valóságban is. A játékos kutyust a gyerekek most figura formájában szerezhetik be, amivel így megeleveníthetnek különböző mókás történeteket. A dalmata kutyád Bingo névre hallgat, találj ki hát közös kalandokat! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bongo a Bernáthegyi kölyök kutya játékfigura

  1 090 Ft
  Kiváló társ a mindennapokban a bernáthegyi kutya, azonban hatalmas termete miatt okozhat meglepetéseket gazdájának. Kifejezetten élvezi a hidegebb időjárást, szaglása pedig tökéletes. A bernáthegyi kutyát a gyerekek is ismerhetik, hiszen számtalan mesében tűnik fel mint a hegyekben segítő mentőkutya. A kutyust most kölyök változatban szerezhetik be a játékhoz, mely fekvő pozícióban érkezik hozzájuk. Élj át kalandokat a bájos Bongóval! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Liesel a barna foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett tehén figura remek választás, ha farm játékszettedet szeretnéd bővíteni, vagy csak egy látványos tagot szeretnél a gyűjteményedbe. A tehenek hazánkban is a legfontosabb haszonállatok közé tartoznak, akiknek többek közt a mindennapi élethez elengedhetetlen tejet köszönhetjük. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Liesel a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Birka játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A birkák igen fontos haszonállatok, hiszen vastag bundájuk képzi a gyapjú alapanyagát, mely elengedhetetlenül fontos kelléke a ruháknak. Birkákkal gyakorta találkozhatunk a különböző farmokon, hazánkban is előszeretettel tartják őket a gazdák. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézi festéssel készülő birka figura a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb darabja lehet és tökéletes kelléke egy farmos játékszettnek. A Bullyland terméke a cég saját fejlesztésű alapanyagából készülnek, PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Barna tyúk játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A háziállatok esetében alighanem a tyúkok a legelterjedtebbek, hiszen a tojásuk miatt épp olyan jó szolgálatot tesznek, mint egy finom tyúkhúsleves vagy rántott csirke esetében. A baromfiudvar mindig hangos a kotkodácsolásuktól, de nem árt figyelni mert az olyan ragadozók, mint a rókák vagy a nyestek, erőszeretettel választják maguknak zsákmányként a finom tyúkokat. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Malac játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A malac hazánkban is igen kedvelt haszonállat, mely a gyermekek körében is igen népszerű. Az okos kis jószágok a hagyomány szerint szerencsét hoznak, ezért kabalaként is sokan tartanak maguknál malac figurát és az újév első napján rendszerint ilyen kabalákkal lepik meg egymást az emberek. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura kabalaként és játékként is remek választás. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,4cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fanny a barna foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tehenek olyan állatok, melyek szinte minden mezőgazdaságban és állattenyésztésben megtalálhatóak, hiszen többek közt a mindennapi élethez nélkülözhetetlen tejet is ők szolgáltatják. A tehenek méretük ellenére igen nyugodtak és napjaik legnagyobb részét békés legelgetéssel töltik el. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Fanny tehén tökéletes mása az igazi állatnak, így a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. A Bullyland minden játéka a gyár saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,7cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ben a Bernáthegyi kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Kifejezetten nagy termetű kutya a bernáthegyi, mely élvezi a hidegebb időjárást, ám marcona külseje ellenére igen érzékeny az indulatos szavakra és az őt körülvevő légkörre. A kitartó és erős testfelépítésű kutyát jellemvonásai tökéletesen alkalmassá teszik a hegyi mentésre is, ebben a szerepkörében találkozhatnak vele a gyerekek is leggyakrabban mesékben vagy filmekben. most a saját bernáthegyi kutyusodat szerezheted be játékfigura formájában, hogy Te is eljátszhass vele különböző történeteket! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Koca malac játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A koca, vagyis a malacmama hazánkban is kedvelt haszonállatnak számít. A disznók rendkívül intelligensek és a hagyomány szerint szerencsét is hoznak. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett koca figura a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet és nem hiányozhat egy farmjáték szettből sem. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Mona, a boci játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Építs a rengeteg állatfigurádból egy igazi tanyát, és játszd el, hogy te magad üzemelteted a gazdaságot. Az állattartás nem kis feladat, azonban ha bármelyik állatnak kicsinye születik az nagy élmény, így biztos lehetsz benne, hogy Mona a kis boci a tanyavilág kedvence és a te állatfiguráid legnépszerűbb darabja lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6,6 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Háziállatos figuraszett 5db-os

  1 749 Ft
  Válaszd ki kedvenc állataidat és máris kezdődhet a játék! ezeket az állatokat a legtöbb gyermek ismeri, hiszen olyan háziállatokat tartalmaz a csomag, melyek gyakran kerülnek előtérbe mesékben vagy akár a mindennapi életben is. A kicsik így saját maguk találhatnak ki mesés történeteket az állatokkal, ezzel is fejlesztve készségeiket. A szett tartalma: - 5db háziállat figura Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Maggie a bokszer kutya játékfigura

  1 690 Ft
  Különleges jellemű a bokszer kutyafajta, hiszen egyrészt szeret heverni és lustálkodni, azonban ha komolyra fordul a helyzet máris aktivizálja magát, és megmutatja szigorú és erős arcát. Igényli a napi mozgást és azt, hogy pontosan tudja hol a helye a rangsorban. Legyél Te is következetes gazdája Maggie-nek a bájos bokszernek, akit most játékfigura formájában szerezhetsz be. Az élethű kutya figura remekül mutatja be a bokszer fő jellemvonásait, így tökéletes karakter lesz a gyerekeknek a kutyás játékhoz. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Percy a mopsz kutya játékfigura

  1 490 Ft
  Egy kis termetű, zömök kutyafajtát ismerhetsz meg Percy személyében, mellyel mopsz vagy pug néven is találkozhattál már. A kínai eredetű kutyafajta szereti a hasát, ezért jutalomfalatokkal kiválóan nevelhető. A külseje ellenére vidám természetű, érzékeny és szeretetreméltó kutyát most Te is beszerezheted a játékhoz, hiszen a játékfigura tökéletes mása az igazi mopsz kutyának. Játssz el vele izgalmas kalandokat és használd közben a már meglévő állatfiguráidat is! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Liesel a fekete foltos tehén játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tehenek a legkedveltebb haszonállatok közé tartoznak, kiknek többek közt a táplálékunk fontos részét képező tejet is köszönhetjük. Ez a látványosan tarka, fekete foltokkal díszített tehén rendkívül részletgazdag kidolgozást kapott, melyet kézi festéssel koronázott meg a gyártó. A Bullyland játékfigurái a gyár saját fejlesztésű műanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is ideális választás. Liesel a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bárány játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A birkák a gazdaságok nélkülözhetetlenül fontos állatai közé tartoznak hiszen vastag bundájuk adja a gyapjú fő alapanyagát. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézi festéssel készülő borjú figura tökéletesen mintázza meg a kis birkát, mellyel hazánkban is sok gazdaságban találkozhatsz. Egy farm játékszettbe is tökéletes választás, de önmagában is remekül mutat az élethű figura. A Bullyland olyan saját fejlesztésű műanyagból készíti figuráit, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is tökéletesen alkalmas. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,4cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Darina az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Az alpesi hegyek csúcsán lévő gazdaságokban rengetegszer találkozhatunk tehenekkel, kiknek a teje a tiszta hegyi levegőnek köszönhetően kimagasló minőségű. Darina, a tehén is egy alpesi gazdaságban él, ahol időközönként feldíszítik őt virágokkal, valamint egy jókora kolomppal. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett tehén játékfigura tökéletes választás, ha gyűjteményünket szeretnénk bővíteni, vagy farmjátékainkhoz egy újabb kiegészítőt szerezni. A Bullyland termékei PVC és ftalátmentesek, így kisebb és nagyobb gyermekek számára is egyaránt tökéletesen ideálisak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Lara az alpesi tehén játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A tehenek elengedhetetlenül fontos állatai a gazdaságoknak, hiszen az ember számára nélkülözhetetlen tej jelentős részét ők szolgáltatják. Lara, az alpesi tehén figura egy olyan jószágot formáz meg, aki az alpesi hegységekben él. A tehén még egy díszes mintával ellátott nyakörvet is kapott, melynek köszönhetően még látványosabb tagja lesz a gyűjteményednek. A részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura a Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Bianca a bernipásztor kutya kölyök játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Ha egy igazi barátra vágysz, akkor a kutyákban sosem fogsz csalódni, hiszen ő mindig örülni fog neked, és minden percnek amit vele töltesz. Bianca a bernipásztor nyugodt és békés, és nagyon jól megfér a többi háziállattal. A bernipásztor kutyák jellegzetes fekete bundájába barna és fehért színeket is tartalmaz akárcsak ennek a játékfigurának. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Max a házimacska játékfigura

  1 490 Ft
  Egy bájos házimácskával lehet még teljesebb a gyűjteményed, mely vörös színével azonnal kitűnik a többiek közül. A nyújtózkodó macska természetesen minden macskatartó számára ismerős lehet, hiszen a cicák egy kellemes alvás után gyakran teszik meg így első lépéseiket. Szerezd be Te is a saját kiscicád, aki Max névre hallgat és minden játékban benne lesz! A figura igényesen festett, minőségi anyagok felhasználásával készült így a remek játékélmény garantált. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Princess a perzsa macska játékfigura

  1 490 Ft
  Az átlagosnál nagyobb bundával rendelkező perzsa macskák nem csak hogy szeretik a kényeztetést, gyakran el is várják azt akár az igazi uralkodók. A perzsa cicád neve így természetesen nem is lehetne más mint Princess, azaz hercegnő, aki alig várja hogy foglalkozzanak vele. Most Te lehetsz az új gazdája, és a közös játék során rengeteg kalandot átélhettek majd. A fehér perzsa cica kék szemei szinte világítanak, bájos megjelenésével mindent képes elérni az állatbarátoknál. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Henry a Beagle kutya játékfigura

  1 490 Ft
  Az egyik legősibb vadászkutyának tartják a Beagle kutyafajtát, melyet évszázadok óta tenyésztenek Angliában. A kiváló szaglására építve ma már nem csak a vadászat céljából fontos, hanem rendvédelmi szerveknél is gyakran alkalmazzák őt. A saját beagle kutyádat most Te is beszerezheted a játékhoz, így a Henry névre keresztelt kutya máris a gyűjteményed része lehet. Játssz el vele közösen izgalmas bevetéseket! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Francis az Amerikai rövidszőrű macska játékfigura

  1 490 Ft
  Vörös színe miatt hamar felkelti az ember figyelmét ez a bájos kiscica, aki a Francis névre hallgat. Az amerikai rövidszőrű macska igen játékos jellemű, igényli a törődést, így gazdájának minden nap foglalkoznia kell vele egy kicsit, máskülönben kedvetlen háziállat lesz. A gyerekek most játékfigura formájában szerezhetik be kedvenc cicájukat, amely igényes festéssel készült kifogástalan minőségű anyagok felhasználásával. Kalandozz Francis cicával és elevenítsd meg a saját történeteidet játék közben! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Benni az alpesi tehén borjú játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Ez a tündéri kis alpesi borjú remek választás, ha a farmjáték szettedet szeretnéd egy látványos új taggal bővíteni. Benni, a borjú részletgazdag kidolgozással és kézi festéssel készül, így gyűjteményekbe is remek választás. A Bullyland minden terméke a gyár saját fejlesztésű műanyag alapanyagából készül, ami PVC és ftalátmentes, így kisebbek és nagyobbak számára egyaránt ideális. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Manolo a bika játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Manolo egy igazán impozáns fekete bikát formáz meg, melyekkel a mezőgazdaságokban és állattenyésztésekben hazánkban is találkozhatsz. Ez a pompás játékfigura részletgazdag kidolgozásával és kézzel készült festésével remek választás bármely gyűjteménybe vagy farm játékszetthez. A Bullyland minden terméke a gyár saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,4cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Sammy a francia buldog kutya játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A francia buldog intelligens, kedves, gyengéd és hízelkedő. Igénytelen, és mindig kész megosztani gazdájával annak örömét-bánatát. Szelíd, barátságos, és nagyon szereti a gyerekeket. Szeret sétálni, de nem kimondottan szaladgálós kedvű, mindezek ellenére igen játékos. Sammy a kis francia bulldog kutyus egész biztos a játékfigura gyűjteményed egyik legszerethetőbb darabja lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 4 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron