• Hófehérke: Hapci törpe játékfigura

  1 690 Ft
  Az egyik legismertebb Disney mese az örök klasszikus Hófehérke és a hét törpe, melyet most Te is megeleveníthetsz a szobádban! A hét törpe közül most Hapci érkezik hozzád, akit természetesen egy hatalmas tüsszentés pillanatában ábrázol a játékfigura. A lőcslókannával a kezében biztosan a virágok közelébe merészkedett, ami azonnal meg is mutatta miért Hapci a neve. Játssz el izgalmas jeleneteket a játékfigurával és garantált a szórakozás! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 2x5x5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Boszorkány játékfigura

  1 690 Ft
  Klasszikus örökzöld Disney történetet idézhetnek fel a gyerekek, hiszen a Hófehérke és a hét törpe egyik fontos szereplőjét szerezhetik be játékfigura formájában. A boszorkány egy kosár almával a kezében érkezik hozzád, ami természetesen arra a jelenetre utal mikor Hófehérke megkapja tőle a mérgezett gyümölcsöt. Játszd el a klasszikus jelenetet és fantáziád szerint egészítsd ki azt új jelenetekkel is. A Hófehérke és a hét törpe mese most általad kelhet életre! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6x6,7x6,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke játékfigura

  1 990 Ft
  Egy igazi Disney hercegnővel lehet teljesebb a játékfigura gyűjteményed, aki természetesen főszereplője a Hófehérke és a hét törpe mesének. A gyönyörű Hófehérke szépségére féltékeny gonosz boszorkány megmérgezi a lányt, ám a történet szerencsére vidám befejezéssel zárul. A jellegzetes ruhát viselő Hófehérke játékfigura pontos mása a Disney-mesefigurának, akit a kislányok is azonnal felismernek majd. Keltsd életre a történetet a saját elképzelésed szerint. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Vidor törpe játékfigura

  1 690 Ft
  Egy klasszikus Disney mesét jeleníthetsz meg a játékfigurával, melynek kialakítása és festése tökéletesen visszaadja a mesefigurát. A Hófehérke és a hét törpe mese mókás szereplője Vidor, aki a dolgos törpék közül mindig kitűnik jókedvével. A sárga sapkás törpe nélkülözhetetlen szereplője lesz a történetnek, így a többi figurával együtt remekül eljátszhatod azt barátaidnak vagy a szüleidnek is. Vidor törpe téged is jobb kedvre derít majd a közös játék során! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6x5x5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Szende törpe játékfigura

  1 690 Ft
  Elevenítsd fel Hófehérke varázslatos történetét, melyből kimaradhatatlan szereplők a kis törpék, akik meglepve veszik észre a munkából hazatérve, hogy Hófehérke a házukban pihen. A hét törpe egyik Szende is, aki nem csak hogy kedves természetű de ugyanakkor kissé visszahúzódó is. A virággal a kezében érkező törpe játékfigura remekül használható karakter lesz a játék során, akit a gyerekek is azonnal felismernek majd. Keltsd életre a Disney mese jeleneteit! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke és a hét törpe Szundi törpe játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Hófehérke és a hét törpe igazi mérföldkőnek számít a Walt Disney életében, hiszen a világhírű stúdiónak ez volt a legelső egész estés mesefilmje. A még manapság is közkedvelt mese felejthetetlen karakterei közé tartoznak a kedves kis törpék, akik közül Szundi különösképp kitűnik. Szundi, ahogyan azt a neve is mutatja mindig álmos és majd leragadnak a szemei. A Bullyland tökéletesen mintázta meg a mesében látható kedves karaktert, melynek köszönhetően a figura részletekbe menően pontos és élethű. A kézzel készült festés még látványosabbá teszi a játékot. Ha egy különleges figurát szeretnél a gyűjteményedbe, akkor itt a nagy lehetőség! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Kuka törpe játékfigura

  1 690 Ft
  Talán a legismertebb törpe a Hófehérke és a hét törpe meséből Kuka, aki kissé butus és hatalmas füleiről hamar felismerhető. A lila sapkás karaktert a mesében is kedvelik a gyerekek, így természetesen a mese megjelenítésében sem hiányozhat otthon. Kuka a törpe színes figuraként szerezhető be, aki széles mosollyal érkezik hozzád. A Hófehérke és a hét törpe most előtted elevenedhet meg, valamint új kalandokat is kitalálhatsz a mese kiegészítéseként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3x2,9x5,1cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke hercege játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Disney Hercegnők közül már biztosan ismered Hófehérkét, akit a hét törpe fogadott be otthonába. Ezúttal Hófehérke hercegnével találkozhatsz és bővítheted Disney szereplő gyűjteményed. A 10cm magas figura 100%-ban káros anyag mentesen készült, minőségéről a kézzel festett dekorációja gondoskodik. Bővítsd ki játékbirodalmad figuráit Hófehérke hercegével és játszd el kedvenc jeleneteid a meséből. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Tudor törpe játékfigura

  1 690 Ft
  A mese szerint a törpék épp a bányából tartanak hazafelé amikor észreveszik Hófehérkét a saját házukban, majd kezdetét veszi a varázslatos történet. A törpék között a legelmésebb Tudor, akit most Te is beszerezhetsz a játékhoz. A lámpással a kezében ábrázolt játékfigura tökéletes mása a Disney-mesében látott karakternek, így a legkisebbek számára is könnyen felismerhető lesz. Neked melyik a kedvenc jeleneted a törpékkel? Elevenítsd meg Tudorral a főszerepben! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 2x5x5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Morgó törpe játékfigura

  1 690 Ft
  Szinte kivétel nélkül mindenbe bele tud kötni és folyamatosan zsörtölődik, ő a törpék legnehezebben tolerálható tagja. A Hófehérke és a hét törpe Morgójáról már sokat tudhatnak a gyerekek a Disney mese nyomán, azonban most megeleveníthetik a törpék és Hófehérke közös kalandjait a játékfigurákkal! A Disney-mese alapján készült karakter ásóval a kezében, összehúzott szemöldökkel lehet a gyűjteményük része, mely tökéletesen visszaadja morgó általános hangulatát. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 2x5x5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Hófehérke: Boszorkány királynő játékfigura

  1 990 Ft
  Jellegzetes külsejéről hamar felismerhető a gonosz boszorkány királynő, aki a Hófehérke és a hét törpe negatív főhőse. A lila és fekete ruhás karakter most játékfiguraként lehet a tiéd, aki nélkülözhetetlen szereplő lesz a történet megelevenítése során. A Disney-karakter pontos mása a mesebeli figurának, így azonnal felismerik a legkisebbek is a mese alapján. Keltsd életre a szépséges Hófehérke történetét amint szembeszáll a boszorkány királynővel! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,1x5,5x9,7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron