• Ijesztgetős sztreccs állat

  1 389 Ft
  A gyerekek imádják a nyúlós undorító izéket. Ez a szortiment is kifejezetten az összes olyan állatot sorolja ide amitől a felnőttek, és a kislányok kifejezetten undorodnak, vagy viszolyognak. Nincs is alkalmasabb eszköz tehát egy jó kis ijesztgetésre, mint kellő pillanatban a rettegett gumipókot, vagy patkányt az áldozat közelébe rejteni. A figurában kárt tenni nem lehet, mert nyúlós gumiból készült, ami esetünkben kifejezetten szórakoztató tud lenni. Jellemzői: - anyaga: festett nyúlós gumiszerű - 6 -féle változatban szállíthatjuk - az ár 1 állatot jelent - mérete: kb. 14cm
  Raktáron
 • Mini sztreccs állat

  650 Ft
  A gyerekek imádják a nyúlós undorító izéket. Ez a szortiment is kifejezetten az összes olyan állatot sorolja ide amitől a felnőttek, és a kislányok kifejezetten undorodnak, vagy viszolyognak. Nincs is alkalmasabb eszköz tehát egy jó kis ijesztgetésre, mint kellő pillanatban a rettegett gumipókot, vagy skorpiót az áldozat közelébe rejteni. A figurában kárt tenni nem lehet, mert nyúlós gumiból készült, ami esetünkben kifejezetten szórakoztató tud lenni. Jellemzői: - anyaga: festett nyúlós gumiszerű - 3 -féle változatban szállíthatjuk - az ár 1 állatot jelent
  Raktáron
 • Műanyag kígyók több változatban 55cm

  1 049 Ft
  A kígyók az élővilág legkülönlegesebb élőlényei közé tartoznak. Noha nincsenek lábaik, mégis hihetetlenül gyorsan mozognak és rendkívül pontosan képesek támadást indítani, ha meg akarják védeni magukat veszélyes marásukkal. Ezek az 55cm-es műanyag kígyók rendkívül élethű kialakítást és festést kaptak. A kígyók anyaga rugalmas műanyag, így összetekerhetőek vagy kinyújthatóak és tökéletesen elhelyezhetőek pont úgy, akár egy valódi kígyó. Jellemzők: - Kígyók 3 változatban Méretük: 55cm Anyaguk: műanyag Az ár egy változatra vonatkozik!
  Raktáron
 • Puha gumi pók 2 változatban

  989 Ft
  Most mindenkire a frászt hozhatod ezekkel a rendkívül élethű puha, gumi pókokkal, amelyek a megszólalásig hasonlítanak az igazi Tarantulákra. A pókok anyaga rugalmas gumi, így minden végtagjuk mozgatható. Első ránézésre teljesen olyanok, mint a valódi pókok, a festésük és a felületük kidolgozása is rendkívül élethű. Ha szeretnél valakivel egy emlékezetes tréfát űzni, akkor ezeket ne hagyd ki! Játékra is tökéletes választás. Jellemzők: Élethű gumi pókok Anyaga: puha gumi 2-féle változatban Az ár egy változatra vonatkozik!
  Raktáron
 • Műanyag hüllők több változatban

  540 Ft
  A hüllők mindig is a gyerekek, különösen a fiúk nagy kedvencei közé tartoztak! Most itt a lehetőség, hogy a kicsik élethű gyíkokkal játszanak, melyek a megszólalásig hasonlítanak az igazi állatokra. A színes műanyagból készült hüllők bárhol használhatóak, strapabíróak és a vízben is lehet velük játszani. Az élénk színek és izgalmas formák azonnal magukra vonják a gyerekek figyelmét. A gyíkok több különböző változatban kaphatóak. Az ár egy változatra vonatkozik! A választott hüllőt kérjük a rendelés feladásakor a „megjegyzés” rovatban jelezni!
  Raktáron
 • Albínó királypiton kígyó játékfigura

  1 690 Ft
  Viszonylag nyugodt természete miatt sokan tartják otthon, terráriumban is a királypitont, mely a természetben Afrika középső területein található meg. A látványos kígyót sima pikkelyek jellemzik, kedveli a meleg éghajlatot. A rendkívül keresett állatot az Afrikai törzsek csemegeként falatozzák. Most Te is szert tehetsz egy albínó királypitonra, a játékfigura kialakítása pedig pontosan olyan akár az igazi állatfiguráé. Találj ki izgalmas kalandokat a kígyóval! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Sydney-tölcsérhálóspók játékfigura

  1 990 Ft
  Nem túl szerencsés összetalálkozni egy ilyen félelmetes pókkal, mely szerencsére csak hazánktól távol, Ausztráliában él. A fényes fekete árnyalatú külsővel rendelkező pók a Sydney-ben és annak 100km-es körzetében található meg, nevét is innen kapta. Kizárólag védekezéskor használja mérgét, mely azonban végzetes is lehet ellenfelei számára. A játékfigura tökéletesen eleveníti meg az igazi állatot, így az a pókok szerelmesei számára remek játék vagy épp dísztárgy lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Puha gumi hüllő 2 változatban

  1 090 Ft
  Ezek a gyíkok kinézetre is és tapintásra is a megszólalásig hasonlítanak az igazi hüllőkhöz, így garantáltan a frászt hozhatod mindenkire velük. Csak tedd le őket az asztalra, és figyeld testvéreid, szüleid reakcióit, amikor meglátják. A gyíkokat 2-féle színben is választhatod, az egyik zöld a másik pedig barna. A játékok egy lapra vannak csomagolva. Jellemzők: Gumi hüllők 2-féle változatban Mérete: kb.28cm Az ár egy változatra vonatkozik!
  Raktáron
 • Kígyó több változatban

  991 Ft
  Bármely színű kígyót is választod a játékhoz, barátaidat biztosan megijesztheted vele! A puha kígyó hajlítható, így egészen élethű benyomást kelthet. A csúszómászótól a legtöbben riadozva menekülnek, így bátor hősként tündökölhetsz, aki a kígyóval barátkozik. Lepd meg barátaid egy igazinak tűnő kígyóval! Mérete: kb. 28cm hosszú Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Skorpió játékfigura

  1 690 Ft
  Több mint 1500 féle skorpió él a Földön, mely közül azonban szerencsére csak néhány jelenthet veszélyt az emberéletre is. Akár a közvetlen szomszédunkban, Horvátországban is találkozhatunk skorpiókkal, azonban ezek csípése az emberre nem veszélyesek. A Skorpió azonban számos mesében és filmben tűnik fel, mitológiai jelentőséggel is bír. Szerezd be a saját példányodat ebből a kétség kívül különleges állatból és játssz el vele izgalmas történeteket a szobádban! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Boa óriáskígyó játékfigura

  1 690 Ft
  Egy hatalmas óriáskígyóféle lehet a gyűjteményed része, hiszen a boa most zöld színben érkezik hozzád. A közép- és dél-Amerikában, valamint Madagaszkáron is megtalálható boa fajok rendkívül veszélyesek, hiszen erős szorításukkal és óriásira szétveszíthető állkapcsukkal szinte bármit képesek elejteni. Eleveníts fel történeteket és játszd el azokat a szuper állatfigurával, mely élethű megformálású és festésű. A játék további állatfigurákkal kiegészítve még érdekesebb lesz majd! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 18cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Teknős bébi játékfigura

  1 490 Ft
  Bátortalan és lassú mozgás jellemzi a teknősöket, ám a külső jegyeiről még könnyebben felismerhetőek. A bébi teknős is rendelkezik a teste nagy részét lefedő páncéllal, mely remekül használható védekezéskor is. A lábait és fejét is képes visszahúzni a páncéljába, így majdhogynem sérthetetlen lesz. A kis bébi teknőst is használhatod ezentúl a játék során, így úszhatsz vele a vízben vagy más történetek megjelenítéséhez is használhatod. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Tengeri teknős játékfigura

  1 690 Ft
  Egy veszélyeztetett faj gyönyörű példányának másolatát szerezheted be játékfigura formájában, mellyel a meséken is gyakran találkozhatsz. A tengeri teknőst láthattad a Némó nyomában című mesében is, hiszen Szenillának és Némó apukájának is egy tengeri teknős nyújt útbaigazítást. A páncéllal is rendelkező látványos állatot most Te is beszerezheted, így akár a Némó nyomában mesét is megelevenítheted a figura használatával. Találj ki hozzá új történeteket is! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 11,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Világító gumihernyó 23cm

  740 Ft
  Az izgő-mozgó hernyók rendkívül mókásak, hiszen nem csak hogy színesek és hatalmas szemekkel rendelkeznek, hanem még világítanak is! A változatos színű gumihernyót elég csak megszorítanod, ás máris villogva világítani kezd. A hernyó akasztóval is rendelkezik, így iskolatáskádra vagy tolltartódra is fellógathatod. Válaszd ki a neked tetsző színűt! Mérete: kb. 23cm hosszú A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Tüskés Ördög játékfigura

  1 990 Ft
  Ausztrália homokos, sivatagos területein él ez a különleges élőlény, mely a nem túl pozitív csengésű tüskés ördög nevet viseli. A kifejlett példány nagyjából 20cm hosszúságúra nő meg, táplálkozásához a hosszú ragadós nyelvét használja. Tüskéivel elrettenti ellenségeit, így azok nem csak rendkívül látványosak hanem hasznosak is. Szerezd be a különleges állatot a játékfigura gyűjteményedbe és jeleníts meg történeteket az izgalmas játékfigurával! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kaméleon játékfigura

  1 990 Ft
  Egy igen változatos külsejű állattal ismerkedhetsz meg a játék során, hiszen a kaméleon nem csak hogy színes élőlény, de színét képes kedve szerint változtatni is! A természetben ezt a tulajdonságát használja a minél hatékonyabb rejtőzködéshez és különleges tulajdonsága sok mesekészítőt is megihletett. Akár a Disney Aranyhaj és a nagy gubanc mesében is találkozhattál vele, hiszen Aranyhaj háziállatként tartja őt. A játékfigura is több színben pompázik, így biztosan kitűnik majd a többi állatfigurád közül. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fiatal aligátor játékfigura

  1 490 Ft
  A vízben halkan meglapul ez a kis aligátor, majd a zsákmány közeledtével hirtelen képes lecsapni! A hatalmas erővel rendelkező aligátorok közül most egy fiatal példányt szerezhetsz be, melynek még kissé világosabb a színe és állkapcsa sem olyan erős mint a kifejlett egyedeké. A gyerekek remekül tanulmányozhatják ezt a különleges állatot a minőségi figurán keresztül, vagy akár történeteket is eljátszhatnak vele. Használd együtt a többi állatfiguráddal és találj ki velük különböző izgalmas történeteket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Tűzszalamandra játékfigura

  1 990 Ft
  Csodaszép kétéltűvel gyarapíthatod játékfigura gyűjteményedet, hiszen a Tűzszalamandra egy igazán látványos jelenség. A fekete alapon citromsárga foltos szalamandra elsősorban Korzikán él, de kedveli a mocsaras, vizes területeket is. A játékfigura precízen készített és festett, minőségi alapanyagokból készült. Kalandozz az apró szalamandrával és eleveníts meg történeteket a többi játékfigurádat is belevonva a játékba! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 11cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Madárpók játékfigura

  1 990 Ft
  Kifejezetten kedvelt a gyűjtők körében a madárpók, melynek különleges külső jegyei könnyen felismerhetőek. A meleg helyeket kedvelő pók akár a sivatagi körülményeket is elviseli, támadásai veszélyesek. A gyerekek akár maguknak otthoni játékként vagy barátaik ijesztgetése céljából is beszerezhetik a különleges pók műanyag változatát, mely színeiben és külső megjelenésében is tökéletes mása as igazi állatnak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Zöld levelibéka játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Zöld levelibéka ligetes folyóvölgyek, tavak, víz közeli bokrosok, kertek, erdőszélek, nádasok, ezekkel határos füves területeken él. Kis termetű béka, színe: fűzöld, sárgás, barnás, vagy feketésszürke, igen ritkán akár kék is lehet. Bőre felül sima, hasoldala szemcsés. A hím torkán hanghólyag van amit brekegéskor jól meg lehet figyelni. Elülső lábai és hátulsó ugrólábai ujjain tapadókorongok vannak. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 4,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aligátor játékfigura

  2 189 Ft
  Hatalmasra képes széttárni állkapcsát ez a nagy termetű aligátor, melyet aztán hihetetlen erővel képes összezárni. Az aligátor legnagyobb fegyvere az állkapcsa, mely éles fogakkal kiegészülve rendkívüli erőssége a közelharcokban. A hüllő észrevétlenül képes megbújni a sekély vízben, így megvárva míg a zsákmány közel ér hozzá. egy szempillantás alatt lendül támadásba, így jó eséllyel megtömi a hasát. A színes játékfigura rá jellemző pozícióban érkezik hozzád, így eljátszhatod a zsákmányszerzést! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 12,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Farkaspók játékfigura

  1 990 Ft
  Szinte az egész világon megtalálható a Farkaspókként ismert állat, mely vörösesbarna színéről könnyen felismerhető. A többi pókkal ellentétben a farkaspók látása igen kifejlett, így zsákmányaikat üldözéssel is képes elejteni. A pókot megformáló játékfigura tökéletesen visszaadja a farkaspók igazi megjelenését, így azt nagyszerűen használhatjuk szemléltetésre. Gyerekek számára teljesen biztonságos, rugalmas anyagból készült. Szerezd be te is a gyűjteményedbe a látványos Farkaspókot! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 13cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Teknős játékfigura

  2 790 Ft
  Különleges állatot ismerhetnek meg a gyerekek a teknősökkel, hiszen egyedi testfelépítésükkel és páncéljukkal igazán látványosak. A testük nagy részét páncél borítja, melybe lábaikat és fejüket is vissza tudják húzni. A lassú mozgásáról ismert teknősök rengeteg mesében is szerepet kapnak, jellemzően kedves és bátortalan karakterként. A játékhoz most Te is beszerezhetsz egy kis teknőst, mely tökéletesen megformázza az igazi állatot. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vörösszemű levelibéka játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Kis termetű levelibéka, nagyjából hét centiméter hosszúra nő. Hátoldali része zöld, hasa fehér. Az oldala kék vagy lila, függőleges fehér csíkokkal, lábujjai narancssárgák. Mind a hímeknek mind a nőstényeknek kidülledő narancsos-vöröses szemei vannak, a házi macskához hasonló, összeszűkülő pupillákkal. Ezek a cuki kis békák valójában húsevők, és az éjszaka folyamán vadásznak lepkékre, tücskökre, bogarakra, legyekre. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Komodói varánusz játékfigura

  2 189 Ft
  egy igazán különleges állattal teheted érdekesebbé a játékfigura gyűjteményedet, hiszen a komodói varánusz egy valódi ragadozó! Az indonéz szigetvilágban élő gyík akár 70kg-os is lehet, ám ennél is ijesztőbb hogy gyakorlatilag nincs ellenfele, tehát csúcsragadozónak számít. A nagy méretű komodói varánuszt most Te is megfigyelheted közelebbről, hiszen a játékfigura tökéletes mása az igazi állatnak. Vadássz együtt a sárkánygyíkkal! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 18,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kék nyílméregbéka játékfigura

  1 090 Ft
  különleges technikával képes mérgezni a kék nyílméregbéka hiszen a bőrében megtalálható méreganyagot nem a béka állítja elő, hanem csupán felhalmozza oda azon méreganyagokat, melyeket az általa elfogyasztott rovarok állítanak elő. A rendkívül élelmes trükköt sikeresen alkalmazza, élénk kék színe pedig elriasztásként szolgál mások számára akik a táplálékot látják benne. A játékhoz most Te is beszerezhetsz egy ilyen különleges békát, melynek külseje éppen olyan mint a valódi békáé. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Piros nyílméregbéka játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  Ezt a piros színű nyílméregbékát eperbékának is szokták nevezni, első sorban Panama, Costa Rica és Nicaragua esőerdeiben él. Testhossza mindössze két és fél centiméter. Testének színezete piros, hátsó lába és mellső lábának kézfeje kék, valamint a hátán is kis kék foltok találhatók. Feltűnő színei a mérgező voltára figyelmeztetik a rá vadászókat. Az eperbéka szeme nagy és fekete. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 6 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Galléros díszleguán játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A galléros díszleguán Észak-Amerika nyugati részén található sivatagos helyeket kedveli. Mintázata és színe rendkívül sokféle lehet, azonban nyakán látható fekete minta állandó. Mozgékony ragadozó, nagyobb gerinctelen állatokat és kisebb gyíkokat fogyaszt. Megeszi a virágokat és a bogyókat is. A szaporodási időszak után lerak egy fészek aljat, mely általában 2-11 tojást tartalmaz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron