• Micimackó: Füles játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Füles egy igen különleges karakter a Micimackó mesékben, hiszen a néha mélabús, kicsit lassú, kicsit kedvetlen szamár mégis hamar belopja magát az emberek szívébe. Füles ideje nagy részében a farkát keresi, melyet egy rajzszög tart meg a hátán. A Bullyland Füles játékfigurája részletgazdag kidolgozással és kézi festéssel készül, így tökéletes mása a mesében látható szereplőnek. A gyár saját fejlesztésű műanyaga PVC és ftalátmentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt tökéletes választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 5,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó: Malacka játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Micimackó legkedvesebb barátja Malacka, aki szintén a Százholdas pagonyban lakik. A kis malac különösen félénk és sokszor próbálja Micimackót távol tartani a bajoktól több-kevesebb sikerrel. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a mesében látható karakternek, aki a Te gyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. A Bullyland figura a cég saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes így kisebb gyermekek számára is remek választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó: Füles Malackával játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Micimackó mesékből ismert mélabús szamár, Füles igen nehéz természet és talán, aki a legközelebb áll hozzá az nem más, mint a sokszor aggodalmaskodó Malacka. Ez a csodásan részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura egy nagyon kedves jelenetet örökít meg, ahol Malacka éppen átöleli Fülest. A Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készült játék PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt remek ajándék, mely a Te gyűjteményednek is csodaszép tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,8cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó nyuszival játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Micimackó máig az egyik legkedveltebb meseszereplő gyermekek és felnőttek körében egyaránt. A kedves kis medvebocs számtalan izgalmas kalandban örvendeztetett már meg bennünket. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura egy csodás jelenetet mintáz meg, amikor micimackó éppen magához öleli szeretett nyuszi plüssét. A Bullyland figurák mind saját fejlesztésű műanyagból készülnek, amik PVC és ftalátmentesek, így megfelelnek a legszigorúbb európai követelményeknek is. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó: Tigris játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Micimackó mesefilmek legvidámabb és legkedveltebb karaktere Tigris, akit a saját dala tud legjobban jellemezni, miszerint A Tigris, az mindig egy jellem, sőt jellem és Tigris, az egy! A fejéből süvít a szellem, a lába meg ugrik, ha megy. És valóban Tigris pont ilyen, így biztos lehetsz benne, hogy ez a Tigris figura a kedvenceid közé fog tartozni és nagyszerű játszópajtás lesz belőle. A Bullyland mesefigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a mesében láthattuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó mézes csuporral játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Azt minden felnőtt és gyermek egyöntetűen tudja, hogy Micimackó kedvenc eledele a méz. A kedves kis medvebocs gyakorta kerül bajba torkossága miatt, néha beszorul valahová és néha a méhecskék elől kell menekülnie, de a végén mindig sikerül neki megszereznie kedvenc elemózsiáját. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura tökéletes mása a mesében látható kedves karakternek, mely bármilyen figuragyűjtemény csodás dísze lehet. A Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készült játék PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt remek ajándék. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,1cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó virágokkal játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Ha Micimackó éppen nem méz után kutat, akkor rendszerint egyik kedvenc időtöltésének hódol és az erdőket és mezőket járja, miközben csodaszép virágokat gyűjt. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura egy kedves jelenetet örökít meg kedvenc mesénkből, ahol a kis medvebocs egy csokor virágot tart a kezében. A Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készült játéka PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt remek ajándék, mely a Te gyűjteményednek is csodaszép tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,1cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó: Nyuszi játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Nyuszi igen emlékezetes karaktere a kedves Micimackó történeteknek. A sokszor túlontúl aggodalmaskodó nyúl néha zsémbesnek tűnik, ám rendkívül szeretni való és amint az a meséből is kiderül, remek barát, aki mindig segít a többieken, ha kell. Nyusziról köztudott, hogy rendmániás, így napjai nagy részét pakolással tölti. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura pont rendrakás közben örökíti meg Nyuszit. A Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készült játék PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt remek ajándék, mely a Te gyűjteményednek is csodaszép tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó: Kanga és Zsebibaba játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Micimackó mesékből nem hiányozhatnak a kedves kis mackó hű barátai sem, akik közül talán Kangát, és kisfia Zsebibabát kiváltképp érdemes kiemelni. A bölcs kenguru mama és kisfia gyakran tűnnek fel a képernyőn Micimackó oldalán és segítik ki őt, ha éppen nehéz helyzetbe kerülne. Persze Zsebibabaát sem kell félteni, ha mókáról és csíntevésről van szó, de a kis kenguru a nap végére mindig hazatalál édesanyja erszényébe. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura Kangát örökíti meg Zsebibabával az erszényében. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,2cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó: Malacka szívekkel - Bullyland

  1 789 Ft
  Ha egy tündérien aranyos figurát szeretnél a Micimackó gyűjteményedbe, akkor keresve sem találhatnál jobbat ennél a csodás Malacka figuránál, aki szívecskéket tart a kezében. Malacka a Micimackó történetek egyik legkedveltebb karaktere, aki szerény, félős természetével hamar belopja magát az emberek szívébe. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figurája a gyár saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt tökéletes választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Micimackó sállal játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A Százholdas pagonyban sokszor fúj a szél és gyakran van hűvös, így ilyenkor Micimackó is magára ölt egy jókora sálat, mely aztán melegen tartja őt az erdőben való séták alkalmával. Ilyenkor gyakorta elmélkedik, néha méz után kutat és gyakran látogatja meg kedves barátait, malackát, nyuszit, Fülest és a többieket. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Bullyland játékfigura élethűen mintázza a történetből már jól ismert karaktert, kinek nyaka körül egy zöld sál tekeredik. A játékfigura a Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron