• Mickey egér játékfigura

  1 990 Ft
  A világ legismertebb mesefigurája érkezik most hozzád, akit szinte minden gyermek ismer! A Disney mesefilmek legnagyobb sztárja Mickey egér, akit könnyű felismerni hatalmas füleiről és piros nadrágjáról. A kíváncsi kisegér sokszor megnevettette már a gyerekeket a rajzfilmekben, most azonban a szobádban is feltűnhet. A játékfigura élethű mása a mesebeli karakternek, amivel a gyerekek újra megeleveníthetik kedvenc történeteiket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,4x3,2x5,6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -20%
  Minnie egér játékfigura - m/i/minnie-eger-jatekfigura.jpg

  Minnie egér játékfigura

  1 590 Ft 1 990 Ft
  Egy rendkívül színes egyéniséget szerezhetsz be a játékfigura gyűjteményedbe, akit a Mickey egér mesékből már jól ismerhetsz! A rózsaszín alapon fehér pöttyös ruhájáról könnyedén felismerhetik a gyerekek a bájos kisegeret, akinek masniján is visszaköszönnek ezek a színek. A játékfigura egy rá jellemző pózban ábrázolja a kisegér lányt, akit így remekül használhatnak a kislányok a játék során. Elevenítsd meg kedvenc jeleneteidet a Disney mesékből! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,4x3,3x6,6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Mickey Egér versenyautóban játékfigura - Bullyland

  2 891 Ft
  A 28-as rajtszámmal induló Mickey Egér nagy esélyekkel szerezheti meg a dobogó legfelső fokát de persze csak akkor, ha a te segítségedre is számíthat a verseny során. A 6cm magas játékfigura Mickey-t és a tűzpiros versenyautóját ábrázolja, tartós de rugalmas anyagból készült 100% káros anyag mentesen, hogy a legnagyobb biztonságban használhasd újdonsült kedvenced. Bővítsd ki Mickey Egér gyűjteményed versenyautójával és használd a mindennapi játékok során. Az autó kerekei nem gurulnak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Autóversenyző Mickey Egér játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Mickey Egér játékgyűjteményed ezúttal egy részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett 8cm-es figurával bővítheted amely nagy hasznodra lehet a játékok során. A figura tartós de rugalmas anyagból készült 100% káros anyag mentesen, hogy a legnagyobb biztonságban használhasd újdonsült kedvenced. Mickey Egér versenyruhába bújva egy kupával a kezében érkezhet hozzád és akár a kollekciód értékes darabjaként is felhasználhatod, de a mindennapos játékok során is tökéletesen megállja a helyét. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ünneplő Mickey egér játékfigura

  1 990 Ft
  Nagy ünnepségre készül Mickey egér, hiszen nem csak hogy ajándékot hozott magával, hanem még a szülinapi bulikra jellemző csákót is felvette! A gyerekek megrendezhetik a saját szülinapi bulijukat valamelyik mesehősnek, melyre természetesen a világ legismertebb rajzfilmfigurája, Mickey egér is hivatalos lesz. A kiváló minőségű anyagokból készült, kézzel festett játékfigura remek játékélményt nyújt a gyerekeknek, mosolygós külsejével mindig jó hangulatot varázsol. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 2,4x5x7,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Goofy játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Goofy kezdetben a Mickey egér mesékben tűnt fel mellékszereplőként, ám népszerűségének köszönhetően hamarosan önálló sorozatot majd egész estés mesefilmet is kapott. Goofy, a kissé együgyű ám kedves és szeretetreméltó kutya figura sokak kedvence. A Bullyland ezt a kedves karaktert mintázta meg egy játékfigura formájában, mely a megszólalásig hasonlít az eredeti karakterre. A részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játék a Te figuragyűjteményednek is csodálatos tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Daisy kacsa játékfigura

  1 990 Ft
  Gyakran feltűnik a Mickey egér Clubhouse sorozatban Daisy kacsa is, mint Minnie egér legjobb barátnője, akivel számtalan kalandban vesznek részt közösen. A különleges Disney karakter a jellegzetes lila ruhájában és lila masnijával érkezik hozzád, aki kézitáskájával máris indulásra készen áll egy kis vásárlásra. A népszerű kacsalányt most Te is beszerezheted gyűjteményedbe, a kézzel festett játékfigura pontos mása a mesebeli karakternek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,2x5,5x5,9cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Plútó kutya játékfigura

  1 990 Ft
  Az egyik legismertebb kutya karakter a Disney mesékben Plútó, aki egy igazi klasszikus karakter a Mickey Clubhouse történetekben. A sárga színű kutyának a történet szerint Mickey egér a gazdája, azonban önálló mese epizódokkal is rendelkezik. A mókás kutyát most Te is beszerezheted magadnak a gyűjteményedbe, így megelevenítheted vele a Disney jeleneteket és újakat is találhatsz ki a saját elképzelésed szerint. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,8x7,9x5,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Autószerelő Goofy játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Bővítsd ki játékfigura gyűjteményed egy különleges darabbal, hiszen Goofy ezúttal autószerelőként érkezhet hozzád egy légkulccsal a kezében. Nagy hasznodra lehet, hiszen a verseny közben bármikor kiállhat a versenyződ a box-ba egy kerékcserére amelyet Goofy a szerszámaival egy szempillantás alatt képes elvégezni. A figura tartós de rugalmas anyagból készült 100% káros anyag mentesen, hogy a legnagyobb biztonságban használhasd újdonsült kedvenced. Használd Goofy-t a mindennapos játékok során vagy helyezd ki a kollekciód értékes és ritka darabjaként. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 8,5cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -25%
  Autóversenyző Minnie Egér játékfigura - Bullyland - b/u/bullyland-autoversenyzo-minnie-15463.jpg

  Autóversenyző Minnie Egér játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft 1 990 Ft
  Minnie egér ezúttal egy 7cm-es figura formájában érkezik hozzád amelyen éppen kacsint és láthatóan jól érzi magát. Minnie autóversenyző felszerelésben pózol amely tökéletesen illik majd a Mickey Egeres versenykollekciódba. Használd a figurát akár a mindennapi játékok során, akár a gyűjteményed darabjaként, hiszen a részletgazdagon kidolgozott test kézzel festve készült. Tartós és rugalmas anyagának köszönhetően nem kell tartanod attól, hogy játék közben eltörik vagy megsérül. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 7cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Donald kacsa játékfigura

  1 990 Ft
  Könnyen felismerhető Disney karakterrel gyarapíthatod játékfigura gyűjteményedet, mely nem csak a Mickey egér Clubhouse mesékben tűnik fel, de fontos szerepe van akár a Kacsamesék történetekben is. A matróz ruhájáról első ránézésre felismerhető kacsa a gyerekek nagy kedvence, barátaival számos izgalmas kaland részesei. Elevenítsd fel a történeteket és legyen még színesebb a játékfigura gyűjteményed Donald kacsával! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 2,8x5,9x6,2cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Minnie egér kézitáskával játékfigura

  1 990 Ft
  A legismertebb rajzfilmfigura, Mickey egér barátnője Minnie egér, akit a gyerekek már jól ismerhetnek a Disney mesékből. A jellegzetes pöttyös ruháját és a masniját most egy újabb kiegészítő követi, hiszen kis kézitáskával érkezik gyűjteményedbe a játékfigura. Vajon mit rejt benne Minnie egér? Találj ki egy történetet és játszd el azt a színes játékfigurával, melybe bevonhatod a már meglévő figuráidat is. Minnie egér mindig tele van meglepetésekkel! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3,2x4,8x7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Minnie egér kiskedvencével játékfigura

  1 990 Ft
  Egy hűséges kis társsal érkezik hozzád Minnie egér, aki természetesen most is a kalandok közepébe csöppen! A Disney-mesék egyik főszereplőjét most játékfiguraként szerezheted be a játékhoz, amely tökéletesen visszaadja az eredeti mesefigura jellemvonásait. A kutyusos Minnie egér figura tökéletesen használható a legkisebbek számára is, minőségi anyagokból készült. Keltsd életre a Disney meséket Minnie egérrel és kiskedvencével! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 3x6x7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ünneplő Minnie egér játékfigura

  1 990 Ft
  A világ egyik legismertebb mesefigurája lehet most a tiéd, aki nem is akárhogy érkezik a gyűjteményedbe. A Minnie egér játékfigura ünnepi ruhában, csákóval és persze az alkalomhoz illően egy szelet ízletes tortával érkezik hozzád, így máris készen áll egy szülinapi bulira. A gyerekek kedvenc lány kisegere kézzel festve készült, így teljesen megegyezik a mesékben látott Disney karakterrel. A legkisebbek is felismerik, így máris kezdődhet vele az izgalmas játék! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Autóversenyző Donald Kacsa játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Mickey és az autóversenyzők meséből már biztosan ismered az autóversenyző Donald kacsát, aki ezúttal egy igazán menő, 6cm-es figura formájában érkezhet hozzád és jelenlétével szuper izgalmas versenyeket bonyolíthatsz le saját kezűleg épített versenypályádon. Donald kezében egy kupát tart amelyre láthatóan nagyon büszke. Használd a figurát akár a mindennapi játékok során, akár a gyűjteményed darabjaként, hiszen a részletgazdagon kidolgozott test kézzel festve készült. Tartós és rugalmas anyagának köszönhetően nem kell tartanod attól, hogy játék közben eltörik vagy megsérül. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,5cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Donald kacsa versenyautóban játékfigura - Bullyland

  2 891 Ft
  Donald Kacsának az autóját könnyen felismerheted, hiszen a babakék színe és a tengeri hajóra hajazó díszítőelemei azonnal felismerhetővé teszik a versenyzőt. Donald mindent megtesz, hogy megkaparintsa Mickey-től a dobogó felső fokát így hát egy igazán izgalmas versenyben lehet részed akár otthonodban is. A figura tartós de rugalmas anyagból készült 100% káros anyag mentesen, hogy a legnagyobb biztonságban használhasd újdonsült kedvenced. Bővítsd ki Mickey Egér gyűjteményed Donald kacsa versenysautójával és használd a mindennapi játékok során. Az autó kerekei nem gurulnak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 4,5cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Daisy kacsa muffinnal játékfigura

  1 990 Ft
  Jellegzetes ruhájában érkezik hozzád a Disney mesék jól ismert kacsalánya, akit már számtalan epizódban láthattál barátaival, köztük Minnie egérrel együtt. Daisy kacsa egy apró meglepetéssel is készült, hiszen egy ízletes és rendkívül színpompás muffinnal a kezében vár. A gyerekek most beleszőhetik történeteikbe a muffinsütést is, így a Daisy kacsa játékfigura még több lehetőséget rejt magában. Tedd gyűjteményed részévé és máris kezdődhet a játék! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 6cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron