• Narancssárga ülő sárkány játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Ha egy sárkány tanyát vert egy királyság közelében, akkor ott előbb-utóbb szükség lesz egy nemes szívű lovagra, aki képes legyőzni a sárkányt, és véget vet a fosztogatásának és rémuralmának. Sok kalandort már csak a sárkányok által összehordott vagyon is csábít arra, hogy legyőzzék a fenevadat. Azonban nem olyan könnyű rést találni kemény pikkelyei között, miközben az ember igyekszik elkerülni a halálos karmokat és agyarakat. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Dupla fejű zöld sárkány játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A sárkányok általában barlangok és romos kastélyokban keresnek búvóhelyet, azonban a zöld sárkányok ettől eltérő módon az erdőkben szoktak elrejtőzni. A legendák szerint zöld színüknek és varázslatuknak köszönhetően úgy el tudnak rejtőzni, hogy még akkor is nehéz észrevenni őket, amikor az ember közvetlen mellettük áll. Sok nemes lovag fizetett az életével, amikor egy zöld sárkány erejét alábecsülte. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 13 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Zöld ülő sárkány játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Egy kifejlett zöld sárkánynál kevés félelmetesebb ellenfelet tudna egy nemes lovag elképzelni. Erős mancsai egyetlen csapásával képes felszakítani a páncélt, a farka csapásával könnyedén eltöri a gerincet, és a félelmetes fogakról még szó sem esett, Azonban egy királyságot jelentő kincs elég csábító ahhoz, hogy egy lovag vállalja a kockázatot, ráadásul sok esetben a királylány kezét is elnyerheti általa. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Főnix madár játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A Főnix azon mesebeli madarak közé tartozik, amit szinte kivétel nélkül minden felnőtt és gyermek ismer. A különleges, saját hamvaiból újjászülető lény feltűnik a népszerű Harry Potter sorozatban is Dumbledore házi madaraként. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figurája egy pompázatosan szép Főnixet ábrázol, mely a Te gyűjteményednek is ékköve lehet. A Bullyland saját fejlesztésű műanyagából készült játék PVC és ftalát mentes, így kicsik és nagyok számára egyaránt remek ajándék. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9,2cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Színes pegazus játékfigura

  950 Ft
  Válassz egyet a két csodaszép színes pegazus figura közül, és máris megtetted az első lépésedet egy varázslatos tündérország felé, ahol a legkülönlegesebb mágikus állatokkal lehet találkozni. Ez a csodás pegazus nem csak a hatalmas szárnyai miatt nagyon különleges, hanem a rendhagyó színe miatt is, illetve a hosszú sörényé és farka lehetővé teszi, hogy kedved szerint fésüld vagy befonjad. Pattanj a pegazusok hátára és hagy, hogy elröpítsenek egy varázslatos mesevilágba, ahol bármi megtörténhet. Az ár egyetlen termékre vonatkozik, amit bármely változatban szállítani tudunk. Jellemzők: - Pegazus játékfigura - Több színben
  Raktáron
 • Ignis tűzsárkány játékfigura - Bullyland

  5 991 Ft
  Azt tudtad, hogy nem mindegyik sárkány képes tüzet lehelni? Van amelyiknek a lehellete mérgező, másoknak maró savas hatású. Azonban Ignis egy igazi tűzsárkány, az ő lehellete olyan forró lángokat eredményez, ami könnyedén megolvasztja a lovagok vastag fém páncélját is, így csak a legbátrabbak próbálkoznak rabolni temérdek kincséből. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 14 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -40%
  Little Live Pets: Meglepetés sárkánybébi kristály kalitkával - 2/8/28648-cobi-llp-dracek-v-kleci-krabice.jpg

  Little Live Pets: Meglepetés sárkánybébi kristály kalitkával

  5 991 Ft 9 990 Ft
  A Little Live Pets világából ezúttal hihetetlenül cuki sárkánybébikkel találkozhatsz, akik meglepetés tojásban érkezhetnek a játékbirodalmadba. A szett egy különleges kristály kalitkát is tartalmaz amelyben tárolhatod és gyűjtheted a limitált kiadású sárkányokat. A kalitkát akár fel is akaszthatod a tetején található karika segítségével. Gyűjtsd össze az összes változatot, hiszen mindegyikőjük más és más hangeffektet képes kiadni. Keltesd ki a meglepetés sárkánybébit, kapcsold be és már indulhat is a móka! A sárkányok demo elemeket tartalmaznak amelyeket kipróbálásuk után ajánlatos kicserélni. Jellemzők: - 1db meglepetés Little Live Pets sárkánybébi - 1db tojás - 1db kristály kalitka - 1db használati utasítás - A játék 3db LR44 gombelemmel működik melyet a készlet tartalmaz
  Raktáron
 • Kitárt szárnyú türkiz sárkány játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Azt minden kezdő sárkányvadász tudja már, hogy a vörös színű sárkányok tüzet képesek fújni, a kékek pedig fagyos leheletükkel dermesztik meg a legbátrabb lovagok szívét. Noha nincs nagyobb hőstett egy sárkány legyőzésénél, azonban a feladat nem olyan egyszerű, hiszen ezek a hatalmas lények éles karmokkal, fogakkal, és páncél keménységű pikkelyekkel vannak felvértezve. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 17,8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ezüst ülő sárkány játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A kékes színben csillogó ezüst pikkelyek nagy szerencsét jelentenek egy lovag szemében, hiszen ezek a sárkányok a legtöbb fajtával ellentétben nem gonoszak, így nem kell velük életveszélyes csatát vívni. Egy igazságos és jószívű uralkodó mellé szívesen szegődnek a jó sárkányok, hogy a békés birodalom seregét segítsék a gonosz elleni harcok során. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -42%
  Mini Safiras sárkány kastéllyal 2 féle változatban - Simba Toys - m/i/mini-safiras-sarkany-kastellyal-ket-fele.jpg

  Mini Safiras sárkány kastéllyal 2 féle változatban - Simba Toys

  1 490 Ft 2 590 Ft
  A Safiras sárkányok nem olyan félelmetes emberevő bestiák, mint a mesék sárkányai, hanem sokkal aranyosabbak és persze barátságosabbak is. Azonban ők is szeretik a csillogó és értékes dolgokat éppen ezért nagyon fognak neki örülni, ha egy ilyen varázslatos királypalotában gyűjtöd őket össze. A készletben egy kis sárkány figurát, és a kristálypalotát találod. A kastély egyszerűen szétnyitható, így a sárkányokat könnyen beteheted és kiveheted. Ismerkedj meg a többi Safiras sárkánnyal is. Az ár egyetlen termékre vonatkozik amit bármely változatban tudunk szállítani. Jellemzők: - Egy Safiras sárkány figura - Egy kristálypalota - A kastély mérete kb 14 cm
  Raktáron
 • Dupla fejű fekete sárkány játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A sárkányok jellemére általában már a színük alapján lehet következtetni, de sajnos a fekete színű sárkányok szinte semelyik mitológiában nem a jók közé tartoznak. vezényeld ki a legjobb lovagjaidat ez ellen a bestia ellen, de jól vigyázzanak, mert a éles karmai és fogai mellett a harcban izmos farkával és savas leheletével is pusztító támadásokra képes. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 13 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Dupla fejű narancssárga sárkány játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Játékfiguráid egyik legékesebb darabja lesz ez a különleges narancssárga színű sárkány, ami a játék során kiváló ellenfele lehet a páncélos lovagjaidnak. A legendák szerint a sárkányok barlangok mélyén rejtőznek, ahová áldozataikat és persze a kincseiket is elhurcolják. Egy sárkány legyőzésénél nincs is nagyobb hőstett. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 13 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Aquarius vízisárkány játékfigura - Bullyland

  5 991 Ft
  Aquarius egy nagyon különleges és ritka sárkány, aki ugyan képes repülni a szárnyai segítségével, azonban a vízben sokkal jobban érzi magát. A nagy tengerekben bőven akad táplálék, és az elsüllyedt hajókból igen nagy mennyiségű kincset tud összegyűjteni. A vízisárkányok a sziklás tengerpartok barlangjaiban szoktak tanyázni. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a mitológiai és a fantasy irodalom legnépszerűbb lényei. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 14 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -29%
  Pegazus játékfigura - Bullyland - p/e/pegazus-jatekfigura.jpg

  Pegazus játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft 2 790 Ft
  A Pegazus szárnyas ló a görög mitológiában, Poszeidón és Medúza gyermeke. Amikor Perszeusz lefejezte Medúzát, akkor ugrott ki a nyakából. persze a modern irodalom is kedveli ezt a különleges mitológiai lányt, és gyakran találkozhatunk vele a mesékben vagy a fantasy kalandregényekben, azonban minden esetben különleges és nemes mágikus lényként ábrázolják. A Bullyland misztikus és mesefigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy azt a mesék és legendák alapján elképzeltük. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vörös-barna sárkány játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A mesebeli élőlények közül talán a sárkányok azok, melyeket felnőttek és gyerekek egyaránt kedvelnek. Ezen látványos teremtmények bár csak a képzelet szülöttei, mégis nagy hasonlóságot mutatnak az évmilliókkal ezelőtt élt dinoszauruszokhoz. A sárkányok a történelem folyamán már rengeteg mesében, könyvben és filmben felbukkantak. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett Vörös és barna sárkánya éppen a felszállás előtti pillanatokban örökíti meg ezt a mitikus lényt. Ez a csodás játékfigura a Te gyűjteményednek is az egyik legkülönlegesebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -35%
  Little Live Pets: Meglepetés sárkánybébi 1db-os csomag - l/i/little-live-pets-meglepetes-sarkany-mo28643-0.jpg

  Little Live Pets: Meglepetés sárkánybébi 1db-os csomag

  4 489 Ft 6 890 Ft
  Ebben a különleges alakú csomagban a Little Live Pets különleges meglepetés sárkánybébijeit találhatod, de csak a kikeltetésük után szembesülhetsz azzal, hogy valójában kit is rejt a tojás. Ezek a különleges sárkányok kikelésük után ugrálnak és csapkodnak a szárnyukkal miközben különböző hangeffekteket adnak ki, mindegyikőjük más és más hangokkal és jellemzőkkel rendelkezik. Gyűjtsd össze az összes sárkánybébi változatot és gyűjtsd őket saját Little Live Pets kalitkájukban. Jellemzők: - 1db meglepetés Little Live Pets sárkánybébi - 1db tojás - 1db használati utasítás - A játék 3db LR44 gombelemmel működik melyet a készlet tartalmaz
  Raktáron