• -67%
  Smoodoos Heero plüssfigura - s/m/Smoodoos-Heero-plussfigura.jpg

  Smoodoos Heero plüssfigura

  991 Ft 2 990 Ft
  Heero plüss Smoodoo A nem mindennapi hétköznapi - HEERO úgy néz ki, mint egy igazi szuperhős. Laza köpenyével és mellkasán a hatalmas S betűvel komoly benyomást kelt. De más szuperhősökkel ellentétben, ő nem próbálja megmenteni a világot. Legalábbis nem az egészet… Határozottan nem HEERO a legerősebb, sem a legnagyobb, sem a leggyorsabb vagy legokosabb. Van viszont egy fontos képessege, ami a társai szemében igazi hőssé teszik: kiáll mellettük bármi történjen. HEERO tudja, hogy igaz barát nem terem sem a fán, sem a boltok polcain. Ezért mindig ott van, amikor szükségük van rá. Mindegy hogy viszály, vagy bármi más történt. Ha a helyzet megkívánja HEERO megjelenik és kihúz mindenkit a csávából. Benne vakon megbízhatsz, ez az ő erőssége. A hős muskétások jelszava az övé is “Egy mindenkiért és mindenki egyért”.
  Raktáron
 • -67%
  Smoodoos Camo plüssfigura - s/m/Smoodoos-Camo-plussfigura.jpg

  Smoodoos Camo plüssfigura

  991 Ft 2 990 Ft
  A feltűnő eltűnő - CAMOO hihetetlenül félénk. A világ minden kincséért se vonná magára a figyelmet és hihetetlenül boldoggá tette, hogy álcája tökéletesen működött: még a szüleinek sem tűnt fel, hiszen mindent szó nélkül megtesz, bármit mondanak is neki - a többi gyerekkel ellentétben – jóformán ki sem nyitotta a száját. Aztán egy nap CAMOO rájött, hogy már annyira láthatatlan, hogy az is nagy fáradtságba kerül, hogy önmagát felismerje a tükörben. Ekkor eldöntötte, hogy meg fogja változtatni az életét. Ettől kezdve csupa őrültséget csinál, feltűnő és csodált lesz. Fogta hát CAMOO minden bátorságat és levette a világot jelentő álcát. Ettől annyira felszabadult, hogy valahányszor ez az érzés keríti hatalmába, valami feltűnőt kell tennie. Egyszer csak jön egy gondolat, és már csak az eltűnő CAMOO-t lehet látni. És ha a helyzet túl forró lesz, visszahúzza újra az álcát és megint a régi felnemtűnő CAMOO.
  Raktáron
 • -67%
  Smoodoos Smoky plüssfigura - s/m/Smoodoos-Smoky-plussfigura.jpg

  Smoodoos Smoky plüssfigura

  991 Ft 2 990 Ft
  A túlstresszelt forrófejű - SMOKY igazi tűzes temperamentum, az élete csupa füst és hamu. Születésnapjain ő nem elfújja, hanem meggyújtja a gyertyákat. És ha bepöccented, akkor a tűzoltóság már be is kapcsolhatja a szirénákat. Éppen ezért SMOKY-nak van egy igen rossz tulajdonsága: ha túl forró lesz neki a helyzet, akkor kiengedi a tüskéit és még tüzet is okád. Nem csoda, hogy sok gyerek egyenesen fél tőle. Ki lógna együtt egy fickóval, aki mellett állandóan számítani lehet megpörkölődött hajra és megégett ruhákra? SMOKY hosszú ideje egyedül utazgat, mert senki se akart vele lenni. Aztán talákozott néhány emberrel, akik nem hagyták magukat megfélemlíteni és jól megnézték maguknak SMOKY-t. Felfedezték, hogy tüskepáncélja alatt egy teljesen hétköznapi Smoodoo rejtőzik, aki csak a stresszre allergiás. Ha nyomás alá kerül, egyszerűen ki kell engednie a gőzt, vagy szétpukkan. Mindemellett igaz barát és ha SMOKY mégis megint egy kis sárkányt játszik, vágjatok csak hozzá egy tűzoltó fecskendőt és a dolog már meg is van oldva.
  Raktáron
 • -67%
  Smoodoos Sky plüssfigura - s/m/Smoodoos-Sky-plussfigura.jpg

  Smoodoos Sky plüssfigura

  991 Ft 2 990 Ft
  A kipontozott átrepülő - SKY egyszerűen nem tud fékezni, egy pillanatra se tud megállni. Tele van őrültebbnél őrültebb öteletekkel. Kifogyhatatlan energiáiájával úgy érzi az ember, mintha egy hullámvasúton ülne, akár akarja, akár nem. Néhányaknak SKY ezzel a szuperszónikus temperamentummal pár fokozattal gyorsabb, mint amit el tudnak viselni. Teljesen irányíthatatlanná válik, ha valami nem az ő tervei szerint történik. A maga megfontolatlan módján gyakran mond dolgokat, mellyel másokat csúnyán meg tud sérteni. Emiatt már többször pofára esett és a barátait is sokszor megbántotta. Szerencsére SKY igazi jófej fickó, aki mellett nem lehet unatkozni. Ezért aztán mindig visszahódítja a barátait. Mit tesz mégis, ha érzi, hogy nyugalomra van szükség? Amikor újra elragadja a hév, gyorsan összeszorítja apró Smoodoo ökleit és elszámol tízig. Így lehetősége van átgondolni, hogy tényleg ér-e annyit az adott ügy, hogy kockára tegye barátságait.
  Raktáron