• Toy Story Buzz Lightyear játékfigura - Bullyland

  2 891 Ft
  A Toy Story egy igazi klasszikusnak számító mese, mely az egyik legelső, egész estés 3D technikával készített mozifilm volt, melyet a közönségnek bemutattak. A történet egyik főszereplője, a magabiztos fellépésű, látványos szkafanderrel rendelkező Buzz Lightyear, aki a történet elején nem hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy maga is csak egy játék. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett figura tökéletes mása a mesében látható karakternek, így a Te játékgyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9,3cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Toy Story Woody játékfigura - Bullyland

  2 891 Ft
  Woody Sheriff a Toy Story című 3D animációs mese főszereplője, aki mára már ikonikus karakternek számít a mesefigurák világában. A mesében Woody az Andy nevű kisfiú kedvenc játéka, ám egy napon azzal kell szembesülnie, hogy vetélytársat kap egy modern űrjáték formájában, kinek a neve Buzz Lightyear. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett Woody figura tökéletes mása a mesében látható karakternek. A Bullyland termékei a cég saját fejlesztésű műanyagából készülnek, ami PVC és ftalátmentes. Woody a Te játékgyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Toy Story Szemenagy játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Szemenagy, a kedves kis paci a Toy Story 3D animációs mesefilm második részében tűnik fel. Szemenagy a történet szerint ugyan az a játékszéria, mint Woody, ám erről a Cowboy mit sem sejt. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézi festéssel dekorált játékfigura bármely gyűjteménybe tökéletes választás és a Te szobádnak is az egyik legszebb dísze lehet. A Bullyland minden terméke a gyár saját fejlesztésű műanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is tökéletes választás. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 9,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Toy Story Rex játékfigura - Bullyland

  1 789 Ft
  A Toy Story mesében a legkülönfélébb játékfigurákkal találkozhatunk, és megismerhetjük, hogy mit is gondolnak, amikor a gyerekek épp nem velük játszanak. Rex a dinoszaurusz figura például kisebbségi komplexusban szenved, és attól fél, hogy nem elég ijesztő, és éppen ezért nagyon is szerethető. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott és kézzel festett Rex figura tökéletes mása a mesében látható karakternek. A Bullyland termékei a cég saját fejlesztésű műanyagából készülnek, ami PVC és ftalátmentes. Rex a Te játékgyűjteményednek is az egyik legszebb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7,5 cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Toy Story Jessie játékfigura - Bullyland

  2 891 Ft
  Jessie egy igazán belevaló Cowboylány, akit a Toy Story mesefilm második részében ismerhetünk meg. Jessie a történet szerint ugyan az a játékszéria, mint Woody Sheriff. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a mesében látható szereplőnek, így a Te játékgyűjteményednek is az egyik legszebb darabja lehet. A Bullyland termékei mind a gyár saját fejlesztésű alapanyagából készülnek, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb gyermekek számára is tökéletesen alkalmasak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10,5cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron