Vadállat figurák webáruház Vadállat figurák játékbolt
 • Csimpánz kölykével játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A csimpánzok az egyik legismertebb emberszabású majmok, hosszú erős karjaikkal és kapaszkodásra is képes lábaikkal egyaránt jól mozognak a fákon és a talajon is. Egy szülő általában egyetlen utódot hoz világra, így az anya és a kicsi viszonya nagyon szoros. A kicsik gyakran az anyuk hátára kapaszkodva hagyják, hogy az anyjuk velük együtt másszon és ugráljon fáról fára. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csimpánz kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A csimpánzok az emberszabású majmok közé tartoznak, rendkívül erősek, nagyon ügyesek és igazán gondoskodó állatfaj, aki nagyon vigyáz a kicsinyeire, mivel általában egyszerre csak egyetlen utódot hoznak világra. A kicsik nagyon szeretnek játszani egymással, kapaszkodásra alkalmas lábaikkal gyorsan és ügyesen másznak fel bármilyen fára vagy póznára. A kicsik sok esetben anyjukon csimpaszkodva utaznak. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Lehajtott nyakú zsiráf játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A zsiráfok az afrikai szavannák talán legérdekesebb lakója, hiszen rendkívül hosszú nyaka miatt a magassága jócskán meghaladhatja az öt métert is. A különleges alkata mellett a zsiráfok foltos bundája is rendkívül jellegzetes, így ha otthon egy kisebb állatkertet szeretnél csinálni a játékfiguráidból, akkor a zsiráfnak biztos, hogy nagy népszerűsége lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 16,2 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Szafari állatok figuraszett 5db-os

  1 690 Ft
  Különleges állatokkal teheted még érdekesebbé a játékot, melyek között mindig eltérő fajtákat találsz. A zacskóban 5 különböző féle állat található, így a kicsik játék közben bővíthetik ismereteiket is a szafari állatainak témakörében. Válaszd ki kedvenceid és játssz el velük egy saját történetet is akár! A szett tartalma: - 5db állatfigura Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Afrikai elefánt borjú játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Az Afrikai elefántok egykoron szinte egész Afrika területén elterjedtek voltak, azonban az orvvadászatnak köszönhetően már már hatalmas öröm, ha egy kis borjú jön napvilágra, amelyet a természetvédelmi parkokban féltő vadőrök védelme alatt cseperedhetnek fel. Bár a kiselefántok nagyon aranyosak, azonban már az ő súlyuk is elérheti az egy mázsát, és a magasságuk a nyolcvan centimétert. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 9,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ezüsthátú gorilla játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Az ezüsthátú vagy hegyi gorilla hosszabb és sötétebb szőrzete van, így olyan területeken is megél, ahol a hőmérséklet fagypont alá süllyed. A kifejlett hímeket ezüsthátúnak is hívják, mivel koruk előrehaladtával szürkés vagy ezüstös szőr fejlődik hátukon. Hátszőrzetük rövidebb, mint testük többi részén, karjukon viszont különösen hosszú. A hegyi gorillák rendkívül szociális lények, viszonylag stabil, összetartó csoportokban élnek. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -45%
  Állatkerti állatok szett 2 változatban - Simba Toys - a/l/Allatkerti-allatok-jatekszett-2-valtozatban-Simba-Toys.jpg

  Állatkerti állatok szett 2 változatban - Simba Toys

  490 Ft 890 Ft
  Az állatkertben rengeteg érdekes állattal találkozhatsz, melyeket most viszontláthatsz ezekben a remek szettekben. A részletgazdagon kidolgozott és festett állatfigurák fantasztikus tagjai lesznek a gyűjteményednek és még színesebbé teszik majd a játékot. A szettekben találkozhatsz oroszlánnal, tigrissel, orrszarvúval, zebrával és még rengeteg érdekes állattal. A szett növényeket és sziklát is tartalmaz, hogy a környezetet is élethűen visszaadhasd játék közben. Rendezd be otthon a saját állatkertedet! Jellemzők: - Állatkerti állatok szett 2 változatban - Részletgazdagon kidolgozott, festett állatok - Fák, szikla Állatok mérete: kb. 5-6cm Anyaguk: műanyag Az ár egy változatra vonatkozik!
  Raktáron
 • Kardfogú tigris játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A kardfogú tigrisek időszámításunk előtt nagyjából kétmillió évvel éltek és mára már nem maradt egyetlen közelinek mondható leszármazottjuk sem. Nevüket hatalmas, kardszerű felső szemfogaikról kapták, amelyek hossza 10–28 cm között változott. Szerezd be játékfigura gyűjteményedbe ezt a különleges jégkorszaki állatot, amelynek teljes testfelületét kézzel festették. A figura mérete 6cm, így akár a játékbirodalmadban is felhasználhatod egy nagyszerű őskori jelenet közben. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,1cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Afrikai elefánt játékfigura - Bullyland

  3 990 Ft
  Szerezz be egy ilyen szuper Afrikai elefánt játékfigurát, hiszen ez az állat az afrikai vadállatok egyik legikonikusabb példánya. Ezek a hatalmas növényevő állatok igazán ámulatbaejtők, hiszen a magasságuk meghaladhatja a három métert a súlyuk meghaladhatja a hat tonnát is. Bár képesek eltiporni az őket fenyegető vadállatokat, alapjában békések, és egymásra kivételesen odafigyelő állatok. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 10,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Zebra csikó játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Tudtad, hogy a zebrák a különleges mintázata első sorban a túlélést szolgálja az által, hogy a csorda közelébe lopakodó nagymacskákat összezavarja, így azok nehezebben tudnak egyetlen célpontot kiválasztani a csordából. A kis zebracsikókat is a szüleik ösztönzik, hogy a lehető leghamarabb álljon lábra, így már igen hamar képesek a csordával együtt vágtatni. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Denevér játékfigura

  1 690 Ft
  Szinte az egész Földön megtalálhatóak a denevérek, melyekből mintegy 928 faj tartozik a rendbe. Legtöbbször éjszaka mozognak, látásuk rendkívül gyenge, így a szájukon vagy orrukon kibocsátott ultrahangokkal tájékozódnak. A denevér számtalan mesében és filmben tűnik fel, elég csak a nagy sikerű képregény és mozihősre, Batmanra gondolni akit a denevér ihletett. most Te is eljátszhatod vele saját történeteidet, hiszen egy élethű denevér játékfigurát szerezhetsz be gyűjteményedbe! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 25cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Panda bocs játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A panda a medvék csoportjának egy ritka fajtája, természetes élőhelyén mára már csak kína egy egész kis területén található meg. Nagyon nehezen szaporodó faj, éppen ezért rendkívül nagy öröm, ha egy panda bocs születik akár fogságban akár a vadonélő egyedek között. A kis pandák nagyon játékosak, és rendkívüli módon szeretnek bukfencezni és jobbra-balra gurulni. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 3 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kőszáli kecske játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A kőszáli kecskék a magas hegyeket lakják, ahol csupán kevés emlősállat tud megélni. Legfeljebb csak a leghidegebb téli időszakokban ereszkednek le valamivel mélyebben fekvő vidékekre. elképesztően ügyesen másznak fel a legmeredekebb szinte teljesen sima sziklafalakon, ami megfelelő védelmet nyújt nekik a ragadozókkal szemben. Szinte a világ minden magas sziklás hegységében találkozhatunk vele. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -25%
  Fehér tigris játékfigura - Bullyland - f/e/feher-tigris-jatekfigura.jpg

  Fehér tigris játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft 1 990 Ft
  A fehér tigrisek rendívül ritkán fordulnak elő a természetben, hiszen nem rendelkeznek olyan jó rejtő színekkel, mint a sárga társaik, azonban az fontos, hogy ezek nem albínó állatok. A fehér tigrisen nem egy külön faj, hanem a normál tigrisek fehér változata, így sem felépítésükben, sem élőhelyük tekintetében nem különböznek a többi társuktól. Azonban a hófehér és fekete csíkozású bunda, valamint a hideg kék szemek igazán különleges megjelenést kölcsönöznek ezeknek az állatoknak, így biztos, hogy az egyik legkülönlegesebb játékfigurád lesz ez a fehér tigris. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vízi állatos figuraszett 5db-os

  1 590 Ft
  A különleges szettben összesen öt különböző állatot találsz, melyek mindegyikét ismerheted már mesékből vagy akár az állatkertből is. A műanyag figurákkal a gyerekek változatos történeteket játszhatnak el, így akár fejleszthetik tudásukat a vízi állatokról is. Neked melyik a kedvenced? A vízi állatokkal teheted még érdekesebbé a játékot, vagy akár a fürdést is! A szett tartalma: - 5db színes vízi állat Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Tukán játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tukánokat igazán könnyű felismerni, hiszen különleges nagy méretű színes csőrük már messziről árulkodik a madár fajtájáról. A csőre a nagy méretéhez képest meglepően könnyű a roppant vékony falának köszönhetően így semmiben sem akadályozza a tukán mozgását. Szerezz be egy kézzel festett, részletgazdagon kidolgozott tukán játékfigurát, aki egy fadarabon üldögélve várja, hogy értékes tagja lehessen a gyűjteményednek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 10cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kardfogú macska játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A kardfogú macskák a kardfogú tigrisekhez hasonlóan nagyjából kétmillió évvel ezelőtt éltek. A hatalmas kardszerű fogaikat leginkább a zsákmány elejtésénél hasznosították, de tökéletes eszköznek bizonyult az egymással való harc során is. Szerezd be állatfigura gyűjteményedbe a kardfogú macskát és bővítsd ki kollekciód egy jégkorszakban élt példánnyal. A figura mérete kb 6 cm, anyaga rugalmas és káros anyag mentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,1cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Fehér tigris kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Aighanem a legkülönlegesebb ragadozók a fehér tigrisek, hiszen ez a ritkasága és a kecsessége miatt mindenkit ámulatba ejt. A fehér tigris nem albinó, hiszen kék szemük és fekete csíkjaik vannak, azonban olyan mintha különös vadászó szellemként járnák az erdőket. Ez a kis fehér tigris kölyök egész biztos, hogy a gyűjteményed kedvenc és megbecsült darabja lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 5,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Víziló borjú játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A víziló egész Afrika területén elterjedt, ahol megfelelő víz található a számára ideális életkörülményekkel. Egy víziló általában egyetlen borjút hoz világra, és a kicsik már sokszor a fél mázsát is elérik. Külön érdekes, hogy a kicsik hamarabb tanulnak meg úszni, mint járni, mégis, ha túl mély a víz számukra, akkor szeretnek felmászni a mamájuk hátára. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kakadu játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Egy gyönyörű, rózsaszín tarajú, fehér tollú kakaduval bővítheted ki állatfigura gyűjteményed amely rugalmas műanyagból készült így biztos lehetsz benne, hogy strapabíró még a hosszú játékokkal töltött idő során is. Felülete részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett törekedve arra, hogy a leginkább hasonlítson az élő példányra. Szerezd be madár kollekciód elengedhetetlen darabjaként a rózsaszín tarajú kakadut. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 9,7cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Oroszlán játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A hím oroszlánokat az állatok királyaként szokták emlegetni, és minden bizonnyal rá is szolgált erre a címre, hiszen hatalmas sörénye és izmos teste igazán impozáns megjelenést kölcsönöz neki, ráadásul az afrikai szavanna elmaradhatatlan képéhez is hozzátartozik. Egy kifejlett hím oroszlán súlya akár a két mázsát is meghaladja, a marmagasságuk pedig egy méter felett van. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 13,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Jegesmedve játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A jegesmedve elterjedési területe az Északi-sarkvidék jégmezőinek déli része. A legtöbb jegesmedve szinte sohasem teszi a lábát igazi szárazföldre, többségük egész életét a sarkvidék befagyott vizein, a lassan sodródó jégmezőkön tölti. A közel hét mázsás súlyával az egyik legnagyobb szárazföldi ragadozó, akinek a tápláléka főként fókákból áll akiket akár több mint egy kilométerről kiszagolnak. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 15 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Barna medve játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A barna medve egy nagyon elterjedt medvefaj, amit az eurázsiai kontinens mindkét felén, továbbá Alaszkában, az Amerikai Egyesült Államok és Kanada nyugati részén is megtalálhatjuk. Európában is elterjedt volt, és a vadászati tilalomnak köszönhetően újra elszaporodni látszik hazánkban is. A medve gyakorlatilag mindenevő, így az étrendjén nem csak hús, hanem növények és ízeltlábúak is szerepelnek. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Panda játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A panda vagyis a pontos nevén óriáspanda, vadon élő példányai már csak Kína egy nagyon kis területén találhatóak meg. Az óriáspanda táplálékának 98%-a bambusz, bár méz, tojás, hal, jamszgyökér és egyéb is szerepel az étlapján. Könnyedén felismerhető a szemét, fülét és kerek testét körülvevő nagy fekete foltjairól. Bár a Panda is medve, valahogy sokkal szelídebb és barátságosabb a legtöbb rokonánál. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Koala játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A koala Ausztráliában őshonos erszényes, növényevő állat, a koalafélék családjának egyedüli élő képviselője. A „koalamedve” megnevezés helytelen, mivel a koalák nem tagjai a medvék családjának. A tudományos neve görögül "erszényes medvét" jelent, mivel az első telepesek helyi medvefajnak gondolták a fura állatot akinek az étrendje majdnem kizárólag csak eukaliptuszlevelekből áll. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Flamingó játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A flamingók a szemet kápráztató rózsaszín színüket a különböző rákfélék elfogyasztásától kapják , az a flamingó amely kevésbé rózsaszín vélhetően kevesebb rákot eszik. Szerezz be állatfigura gyűjteményedbe egy kecsesen álló flamingót, amelynek a részletgazdagon kidolgozott testét kézzel festették. Anyaga biztonságos, PVC mentes, rugalmas összetevőkből áll így garantáltan nem törik össze egy leejtés következtében. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ammonita játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  Az ammoniták több, mint 65 millió évvel ezelőtt éltek, a mai tudomány állása szerint a fejlábúak osztályába soroljuk. A faj igen széles területen terjedt el, még ma is fellelhetők a csigaház maradványok. Szerezd be ezt a különleges őslényt amely egy tengeri csigához és egy poliphoz hasonlít leginkább. A rugalmas műanyagból készült test káros anyag mentes, kézzel festett és gondosan kidolgozott amelynek köszönhetően igazán értékes példányra tehetsz szert a gyűjteményedbe. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 9,3cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kenguru játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Rendkívül sok féle kengurut megkülönböztetnek, és szinte mindegyik Ausztráliában őshonos. Ez a játékfigura leginkább a vörös óriáskengurura hasonlít. Ez a ma élő kenguruk egyik legelterjedtebb fajtája. A teste nagyjából egy méter hosszú, amihez hozzájön a nyolcvan-száz centis farok. A kenguruk erős lábaikon ugrálva haladnak, izmos farkukat kormányzásra használják, illetve azon támaszkodnak, amikor két lábon állnak. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 12,3 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Indiai elefánt borjú játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Az indiai elefántok 3-4 évente hoznak világra utódot, így igen nagy öröm, amikor egy állatkertben kiselefánt születik. A kis elefántok, viszonylag fejletten jönnek világra és már újszülött korban egy mázsát nyomnak. A kis elefántok sok esetben barna szőrt viselnek, amelyet később elhullatnak. Az elefántok rendkívül szociális lények, így az egész csorda képes a sajátjaként kezelni egy kis borjút. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Orca játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Az Orca, más néven a kardszárnyú delfin az egyik legismertebb és legkedveltebb tengeri emlős. A fekete-fehér színben pompázó, hatalmas méretre növő uszonyosok sok művészt és filmkészítőt is megihlettek a történelem során, így az állatok főszereplésével több történet is született. Az Orcak rendkívül ügyesek és intelligensek, így remek ragadozók. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a valódi Orcaknak, így a Te gyűjteményednek is csodás tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kék cápa játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A cápák pompás teremtmények, ugyanakkor félelmetes ragadozók is, akik gépies nyugalommal és rendkívül kiforrott érzékekkel képesek becserkészni és elejteni zsákmányukat. Nem csoda, hogy nagy tisztelet övezi ezen remek ragadozókat, akik szó szerint uralják a világ tengereit és óceánjait. Közülük az egyik legismertebb és legkedveltebb faj a kék cápa, mely számos állatkertben és akváriumban is megtalálható világszerte. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigurája tökéletes mása az igazi kék cápának, így a Te gyűjteményednek is az egyik legpompásabb tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 4,6cm magas A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Farkas kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Egy részletgazdagon kidolgozott farkaskölyökkel egészítheted ki a vadállat gyűjteményed, aki épp a teliholdat ugatja, vonyítását már biztosan ismered filmekből és mesékből. Szerezz be egy 4cm magas, precízen kidolgozott és kézzel festett figurát amely 100%-ban káros anyag mentesen készült. A figurához külön megvásárolható a farkas kölyök szülei is, melyekkel tovább gazdagíthatod állatgyűjteményed. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 4cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron