• -25%
  Fehér tigris játékfigura - Bullyland - f/e/feher-tigris-jatekfigura.jpg

  Fehér tigris játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft 1 990 Ft
  A fehér tigrisek rendívül ritkán fordulnak elő a természetben, hiszen nem rendelkeznek olyan jó rejtő színekkel, mint a sárga társaik, azonban az fontos, hogy ezek nem albínó állatok. A fehér tigrisen nem egy külön faj, hanem a normál tigrisek fehér változata, így sem felépítésükben, sem élőhelyük tekintetében nem különböznek a többi társuktól. Azonban a hófehér és fekete csíkozású bunda, valamint a hideg kék szemek igazán különleges megjelenést kölcsönöznek ezeknek az állatoknak, így biztos, hogy az egyik legkülönlegesebb játékfigurád lesz ez a fehér tigris. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Szafari állatok figuraszett 5db-os

  1 749 Ft
  Különleges állatokkal teheted még érdekesebbé a játékot, melyek között mindig eltérő fajtákat találsz. A zacskóban 5 különböző féle állat található, így a kicsik játék közben bővíthetik ismereteiket is a szafari állatainak témakörében. Válaszd ki kedvenceid és játssz el velük egy saját történetet is akár! A szett tartalma: - 5db állatfigura Anyaga: műanyag A feltüntetett ár 1db szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Afrikai elefánt játékfigura - Bullyland

  3 990 Ft
  Szerezz be egy ilyen szuper Afrikai elefánt játékfigurát, hiszen ez az állat az afrikai vadállatok egyik legikonikusabb példánya. Ezek a hatalmas növényevő állatok igazán ámulatbaejtők, hiszen a magasságuk meghaladhatja a három métert a súlyuk meghaladhatja a hat tonnát is. Bár képesek eltiporni az őket fenyegető vadállatokat, alapjában békések, és egymásra kivételesen odafigyelő állatok. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 10,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Panda bocs játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A panda a medvék csoportjának egy ritka fajtája, természetes élőhelyén mára már csak kína egy egész kis területén található meg. Nagyon nehezen szaporodó faj, éppen ezért rendkívül nagy öröm, ha egy panda bocs születik akár fogságban akár a vadonélő egyedek között. A kis pandák nagyon játékosak, és rendkívüli módon szeretnek bukfencezni és jobbra-balra gurulni. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 3 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kardfogú tigris játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A kardfogú tigrisek időszámításunk előtt nagyjából kétmillió évvel éltek és mára már nem maradt egyetlen közelinek mondható leszármazottjuk sem. Nevüket hatalmas, kardszerű felső szemfogaikról kapták, amelyek hossza 10–28 cm között változott. Szerezd be játékfigura gyűjteményedbe ezt a különleges jégkorszaki állatot, amelynek teljes testfelületét kézzel festették. A figura mérete 6cm, így akár a játékbirodalmadban is felhasználhatod egy nagyszerű őskori jelenet közben. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,1cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Farkas kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  Egy részletgazdagon kidolgozott farkaskölyökkel egészítheted ki a vadállat gyűjteményed, aki épp a teliholdat ugatja, vonyítását már biztosan ismered filmekből és mesékből. Szerezz be egy 4cm magas, precízen kidolgozott és kézzel festett figurát amely 100%-ban káros anyag mentesen készült. A figurához külön megvásárolható a farkas kölyök szülei is, melyekkel tovább gazdagíthatod állatgyűjteményed. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 4cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Nőstény indiai elefánt játékfigura - Bullyland

  3 990 Ft
  Az indiai elefántot valójában és helyesen ázsiai elefántnak hívják, hiszen nem csak India területén találkozhatunk vele. termetét tekintve kisebb mint az Afrikai elefánt, de leginkább a kisebb füle miatt könnyebb megkülönböztetni afrikai rokonától. Ezeket az elefántokat India egész területén erőszeretettel fogják munkára rendkívüli erejüket kamatoztatva. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 15,9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Lehajtott nyakú zsiráf játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A zsiráfok az afrikai szavannák talán legérdekesebb lakója, hiszen rendkívül hosszú nyaka miatt a magassága jócskán meghaladhatja az öt métert is. A különleges alkata mellett a zsiráfok foltos bundája is rendkívül jellegzetes, így ha otthon egy kisebb állatkertet szeretnél csinálni a játékfiguráidból, akkor a zsiráfnak biztos, hogy nagy népszerűsége lesz. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 16,2 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Afrikai elefánt borjú játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Az Afrikai elefántok egykoron szinte egész Afrika területén elterjedtek voltak, azonban az orvvadászatnak köszönhetően már már hatalmas öröm, ha egy kis borjú jön napvilágra, amelyet a természetvédelmi parkokban féltő vadőrök védelme alatt cseperedhetnek fel. Bár a kiselefántok nagyon aranyosak, azonban már az ő súlyuk is elérheti az egy mázsát, és a magasságuk a nyolcvan centimétert. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 9,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Barna medve bocs játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A barna medvék a legelterjedtebb medvefajták, és talán ez annak köszönhető, hogy rendszerint a tél folyamán 2-3 utódot is világra hoznak, így a tavasz beálltával már egy 15 kilós bocsok jönnek elő a téli vacokból. A kis medvebocsok 3-4 éven keresztül az anyjuk mellett maradnak, és ez idő alatt megtanulnak vadászni, halat fogni, és mindent ami ahhoz kell, hogy egyedül is boldoguljanak a vadonban. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Panda játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A panda vagyis a pontos nevén óriáspanda, vadon élő példányai már csak Kína egy nagyon kis területén találhatóak meg. Az óriáspanda táplálékának 98%-a bambusz, bár méz, tojás, hal, jamszgyökér és egyéb is szerepel az étlapján. Könnyedén felismerhető a szemét, fülét és kerek testét körülvevő nagy fekete foltjairól. Bár a Panda is medve, valahogy sokkal szelídebb és barátságosabb a legtöbb rokonánál. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -45%
  Állatkerti állatok szett 2 változatban - Simba Toys - a/l/Allatkerti-allatok-jatekszett-2-valtozatban-Simba-Toys.jpg

  Állatkerti állatok szett 2 változatban - Simba Toys

  490 Ft 890 Ft
  Az állatkertben rengeteg érdekes állattal találkozhatsz, melyeket most viszontláthatsz ezekben a remek szettekben. A részletgazdagon kidolgozott és festett állatfigurák fantasztikus tagjai lesznek a gyűjteményednek és még színesebbé teszik majd a játékot. A szettekben találkozhatsz oroszlánnal, tigrissel, orrszarvúval, zebrával és még rengeteg érdekes állattal. A szett növényeket és sziklát is tartalmaz, hogy a környezetet is élethűen visszaadhasd játék közben. Rendezd be otthon a saját állatkertedet! Jellemzők: - Állatkerti állatok szett 2 változatban - Részletgazdagon kidolgozott, festett állatok - Fák, szikla Állatok mérete: kb. 5-6cm Anyaguk: műanyag Az ár egy változatra vonatkozik!
  Raktáron
 • Flamingó játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A flamingók a szemet kápráztató rózsaszín színüket a különböző rákfélék elfogyasztásától kapják , az a flamingó amely kevésbé rózsaszín vélhetően kevesebb rákot eszik. Szerezz be állatfigura gyűjteményedbe egy kecsesen álló flamingót, amelynek a részletgazdagon kidolgozott testét kézzel festették. Anyaga biztonságos, PVC mentes, rugalmas összetevőkből áll így garantáltan nem törik össze egy leejtés következtében. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 7cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Oroszlán játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A hím oroszlánokat az állatok királyaként szokták emlegetni, és minden bizonnyal rá is szolgált erre a címre, hiszen hatalmas sörénye és izmos teste igazán impozáns megjelenést kölcsönöz neki, ráadásul az afrikai szavanna elmaradhatatlan képéhez is hozzátartozik. Egy kifejlett hím oroszlán súlya akár a két mázsát is meghaladja, a marmagasságuk pedig egy méter felett van. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 13,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Ezüsthátú gorilla játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Az ezüsthátú vagy hegyi gorilla hosszabb és sötétebb szőrzete van, így olyan területeken is megél, ahol a hőmérséklet fagypont alá süllyed. A kifejlett hímeket ezüsthátúnak is hívják, mivel koruk előrehaladtával szürkés vagy ezüstös szőr fejlődik hátukon. Hátszőrzetük rövidebb, mint testük többi részén, karjukon viszont különösen hosszú. A hegyi gorillák rendkívül szociális lények, viszonylag stabil, összetartó csoportokban élnek. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Tigris kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A ragadozó nagymacskák az állatvilág legkecsesebb lényei közé tartoznak, ugyanakkor a legveszélyesebbek is egyben. Azonban ha megnézzünk egy ilyen kis tigris kölyköt, akkor nehéz elképzelni, hogy milyen kiváló vadászokká fognak felcseperedni. A kicsik ugyanis játékosak, és az ember legszívesebben megdögönyözné őket, azonban már ekkor is jelen vannak a tű hegyes fogak és borotvaéles karmok. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 5,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Víziló borjú játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A víziló egész Afrika területén elterjedt, ahol megfelelő víz található a számára ideális életkörülményekkel. Egy víziló általában egyetlen borjút hoz világra, és a kicsik már sokszor a fél mázsát is elérik. Külön érdekes, hogy a kicsik hamarabb tanulnak meg úszni, mint járni, mégis, ha túl mély a víz számukra, akkor szeretnek felmászni a mamájuk hátára. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Tigris játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  A tigrisek a legnagyobb ma élő macskafélék, és bár számos aljfajjal rendelkeznek, sajnos mindegyik veszélyeztetett. Ez a hatalmas ragadozó könnyen felismerhető, hiszen sárga bundáját fekete csíkok tarkítják, ami remek álcázást biztosít neki az erdő mélyén. Akárcsak a többi macskaféle, remekül mászik fára, kiválóan lát a sötétben, így a legeredményesebb ragadozók egyike. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 15 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Zebra csikó játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Tudtad, hogy a zebrák a különleges mintázata első sorban a túlélést szolgálja az által, hogy a csorda közelébe lopakodó nagymacskákat összezavarja, így azok nehezebben tudnak egyetlen célpontot kiválasztani a csordából. A kis zebracsikókat is a szüleik ösztönzik, hogy a lehető leghamarabb álljon lábra, így már igen hamar képesek a csordával együtt vágtatni. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Barna medve játékfigura - Bullyland

  2 790 Ft
  A barna medve egy nagyon elterjedt medvefaj, amit az eurázsiai kontinens mindkét felén, továbbá Alaszkában, az Amerikai Egyesült Államok és Kanada nyugati részén is megtalálhatjuk. Európában is elterjedt volt, és a vadászati tilalomnak köszönhetően újra elszaporodni látszik hazánkban is. A medve gyakorlatilag mindenevő, így az étrendjén nem csak hús, hanem növények és ízeltlábúak is szerepelnek. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csimpánz kölyök játékfigura - Bullyland

  1 090 Ft
  A csimpánzok az emberszabású majmok közé tartoznak, rendkívül erősek, nagyon ügyesek és igazán gondoskodó állatfaj, aki nagyon vigyáz a kicsinyeire, mivel általában egyszerre csak egyetlen utódot hoznak világra. A kicsik nagyon szeretnek játszani egymással, kapaszkodásra alkalmas lábaikkal gyorsan és ügyesen másznak fel bármilyen fára vagy póznára. A kicsik sok esetben anyjukon csimpaszkodva utaznak. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Csimpánz kölykével játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  A csimpánzok az egyik legismertebb emberszabású majmok, hosszú erős karjaikkal és kapaszkodásra is képes lábaikkal egyaránt jól mozognak a fákon és a talajon is. Egy szülő általában egyetlen utódot hoz világra, így az anya és a kicsi viszonya nagyon szoros. A kicsik gyakran az anyuk hátára kapaszkodva hagyják, hogy az anyjuk velük együtt másszon és ugráljon fáról fára. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 11 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kőszáli kecske játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A kőszáli kecskék a magas hegyeket lakják, ahol csupán kevés emlősállat tud megélni. Legfeljebb csak a leghidegebb téli időszakokban ereszkednek le valamivel mélyebben fekvő vidékekre. elképesztően ügyesen másznak fel a legmeredekebb szinte teljesen sima sziklafalakon, ami megfelelő védelmet nyújt nekik a ragadozókkal szemben. Szinte a világ minden magas sziklás hegységében találkozhatunk vele. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes A figurák mérete: kb 9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Orca játékfigura - Bullyland

  2 189 Ft
  Az Orca, más néven a kardszárnyú delfin az egyik legismertebb és legkedveltebb tengeri emlős. A fekete-fehér színben pompázó, hatalmas méretre növő uszonyosok sok művészt és filmkészítőt is megihlettek a történelem során, így az állatok főszereplésével több történet is született. Az Orcak rendkívül ügyesek és intelligensek, így remek ragadozók. Ez a részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett játékfigura tökéletes mása a valódi Orcaknak, így a Te gyűjteményednek is csodás tagja lehet. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 8,8cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Zsiráf játékfigura - Bullyland

  3 490 Ft
  A zsiráf a ma élő legmagasabb és leghosszabb nyakú szárazföldi élőlény. A szavannákon fordul elő, mérsékelten veszélyeztetett faj, akár 6 méter magasra is megnőhet. A legfőképp falevelekkel táplálkozó különleges élőlényt most egy 20cm magas játékfiguraként szerezheted meg és bővítheted vele az állatkerted, vagy az állatgyűjteményed. Anyaga 100%-ban PVC mentes, rugalmas és kézzel festett. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 20cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Denevér játékfigura

  1 690 Ft
  Szinte az egész Földön megtalálhatóak a denevérek, melyekből mintegy 928 faj tartozik a rendbe. Legtöbbször éjszaka mozognak, látásuk rendkívül gyenge, így a szájukon vagy orrukon kibocsátott ultrahangokkal tájékozódnak. A denevér számtalan mesében és filmben tűnik fel, elég csak a nagy sikerű képregény és mozihősre, Batmanra gondolni akit a denevér ihletett. most Te is eljátszhatod vele saját történeteidet, hiszen egy élethű denevér játékfigurát szerezhetsz be gyűjteményedbe! Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: 25cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Indiai elefánt borjú játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Az indiai elefántok 3-4 évente hoznak világra utódot, így igen nagy öröm, amikor egy állatkertben kiselefánt születik. A kis elefántok, viszonylag fejletten jönnek világra és már újszülött korban egy mázsát nyomnak. A kis elefántok sok esetben barna szőrt viselnek, amelyet később elhullatnak. Az elefántok rendkívül szociális lények, így az egész csorda képes a sajátjaként kezelni egy kis borjút. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen az élő állatok legjellemzőbb vonásait. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 9 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vörös flamingó játékfigura - Bullyland

  1 490 Ft
  A vörös flamingóról sokáig úgy gondolták, hogy rokonságban állhat a Rózsás flamingóval, azonban kiderült, hogy egy különálló faj. Megjelenésében a vörös, pontosabb nevén a karibi flamingó valóban hasonlít a rózsás flamingóra, színük mégis nagyon eltérő. A karibi flamingó is természetesen a sekély vizekből szerzi a táplálékát. Ismerd meg ezt a különleges madarat ennek a figurának a segítségével. A Bullyland állatfigurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően teljesen olyan megjelenéssel rendelkeznek, ahogy a valóságban is látjuk őket. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 7,5 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Vízi állatos figuraszett 5db-os

  1 590 Ft
  A különleges szettben összesen öt különböző állatot találsz, melyek mindegyikét ismerheted már mesékből vagy akár az állatkertből is. A műanyag figurákkal a gyerekek változatos történeteket játszhatnak el, így akár fejleszthetik tudásukat a vízi állatokról is. Neked melyik a kedvenced? A vízi állatokkal teheted még érdekesebbé a játékot, vagy akár a fürdést is! A szett tartalma: - 5db színes vízi állat Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Vadállat figurák zacskóban 6db-os

  1 248 Ft
  Ezek a játékfigurák vadállatokat mintáznak. Kialakításuk elég részletgazdag, teljesen élethűek. Emiatt igen hasznos szerepet töltenek be a játékok világában, hiszen így van alkalma a gyermeknek megfigyelni a figurákat, ezáltal tágul a világról alkotott ismeretük mennyisége. A zacskó tartalmaz egy zsiráfot, egy tigrist, egy oroszlánt, egy elefántot, egy zebrát és egy leopárdot. A csomag tartalma: 6db vadállat Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • Kardfogú macska játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  A kardfogú macskák a kardfogú tigrisekhez hasonlóan nagyjából kétmillió évvel ezelőtt éltek. A hatalmas kardszerű fogaikat leginkább a zsákmány elejtésénél hasznosították, de tökéletes eszköznek bizonyult az egymással való harc során is. Szerezd be állatfigura gyűjteményedbe a kardfogú macskát és bővítsd ki kollekciód egy jégkorszakban élt példánnyal. A figura mérete kb 6 cm, anyaga rugalmas és káros anyag mentes. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 6,1cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Kakadu játékfigura - Bullyland

  1 690 Ft
  Egy gyönyörű, rózsaszín tarajú, fehér tollú kakaduval bővítheted ki állatfigura gyűjteményed amely rugalmas műanyagból készült így biztos lehetsz benne, hogy strapabíró még a hosszú játékokkal töltött idő során is. Felülete részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett törekedve arra, hogy a leginkább hasonlítson az élő példányra. Szerezd be madár kollekciód elengedhetetlen darabjaként a rózsaszín tarajú kakadut. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: 9,7cm magasság A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron