• Verdák 3 játékfigura szett 4db-os - Bullyland

  8 990 Ft
  A legismertebb karaktereket szerezheted be a Verdák meséből, melyek pontosan olyna külsővel érkeznek az otthoni játékba mint ahogyan őket a mesében láttad! A szettben négy különböző autó figurát találsz, így Villám McQueen, Vihar Jackson, Matuka és Cruz Ramirez csatlakozhat a gyűjteményedhez, akikkel eljátszhatod a Verdák 3 történéseit a film alapján, vagy a saját elképzelésed szerint. A minőségi anyagból készült Berdák 3 játékfigurák igányes festéssel készültek, így díszként is kiválóan hazsnálhatóak. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigurák - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - 4db-os szett - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: kb. 8cm - Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Verdák 3: Cruz Ramirez játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Cruz Ramirez a Verdák harmadik részében tűnik fel. A szeleburdi újonc hamar szárnyra kap Villám McQueen segítségével és a mese végére kiderül, hogy igazi versenyző szív dobog a kasztnija alatt. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Cruz Ramirez figura tökéletes mása a mesében látható karakternek. A Bullyland figurái egytől egyig a cég saját fejlesztésű PVC és ftalátmentes műanyagából készülnek, így remek választás jelentenek kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt, valamint gyűjtőknek is tökéletesek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb. 10cm Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • -20%
  Verdák 3: Matuka játékfigura - Bullyland - v/e/verdak-3-matuka-jatekfigura-bullyland.jpg

  Verdák 3: Matuka játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft 2 490 Ft
  A verdák mesefilmek egyik legkedveltebb karaktere Matuka, a kissé együgyű, ám rendkívül szerethető vontató. Matuka Kipufogófürdő városában tengeti napjait, mígnem egy napon Villám McQueen, a híres autóversenyző keresztezi útját. Megismerkedésük nem zökkenőmentes, de hamar elválaszthatatlan barátok lesznek. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Matuka figura tökéletes mása a verdák mesékben látható karakternek. A Bullyland figurái mind a gyár saját fejlesztésű PVC és ftalátmentes alapanyagából készülnek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb. 10cm Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Verdák: Fillmore játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Ennek az autófigurának az alapjául egy klasszikus 1960-as VW kisbusz szolgált. Fillmore egy régi szereplője a Verdák mesefilmeknek, hiszen már az első filmben is találkozhattunk vele, mint a kistelepülés üzemanyag ellátója. Azonban ha jobban megnézzük, akkor jól látszik, hogy Fillmore fülest és mikrofont visel, ami arra enged következtetni, hogy vagy közvetíti a Szelep-kupa futamokat, vagy csapatkapitány. Találj ki egy jó sztorit Fillmore karrierjéről! Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Fillmore figura tökéletes mása a Verdák mesékben látható karakternek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb. 7,7 cm Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Verdák: Francesco Bernoulli játékfigura - Bullyland

  2 390 Ft
  Francesco Bernoulli egy klasszikus Formula 1-es autó, így a versenypályákon szinte legyőzhetetlen ellenfélnek számít. Nem egy alkalommal még Villám McQueen-nek is meggyűlt a baja az elképesztően gyors ellenfelével. Noha Francesco és McQueen nem a legjobb barátok, azonban kölcsönösen tisztelik egymást. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Francesco Bernoulli figura tökéletes mása a Verdák mesékben látható karakternek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb. 7,7 cm Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Verdák 3: Miss Fritter játékfigura - Bullyland

  2 490 Ft
  Miss Fritter a Verdák harmadik részében tűnik fel. A hatalmas iskolabusz már régi motorosnak számít a roncsderbik világában és alaposan megizzasztja az újonc autókat a ringben. Ez a rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett verdák 3 Miss Fritter játékfigura tökéletes tagja lehet a Te Verdák gyűjteményednek is. A Bullyland figurái egytől egyig a cég saját fejlesztésű PVC és ftalátmentes műanyagából készülnek, így remek választás jelentenek kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt, valamint gyűjtőknek is tökéletesek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb. 10cm Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Verdák 3 játékfigura szett 2db-os - Bullyland

  4 299 Ft
  Villám McQueen és a Verdák 3 film izgalmas karaktere, Cruz Ramirez is része lesz ennek a szuper figuraszettnek, melynek beszerzésével a gyerekek újra átélhetik a Verdák 3 izgalmait! A versenyautók precíz kidolgozással készülnek, festésük kézzel készült, így éppen olyan megjelenésük lesz mint ahogy a gyerekek a filmekben már megismerhették őket. A minőségi játékfigurák tartalmas és biztonságos játékot garantálnak a legkisebbeknek is. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigurák - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - 2db-os szett - Biztonságos, PVC mentes - Mérete: kb. 8cm - Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron
 • Verdák 3: Jackson Storm játékfigura - Bullyland

  1 990 Ft
  Jackson Storm már a jövő versenyautóit képviseli a Verdák harmadik részében. A rendkívül áramvonalas, profi versenyző hamar megszorongatja Villám McQueent és átveszi a vezetést a versenysorozatban. A Bullyland rendkívül részletgazdagon kidolgozott, kézzel festett Jackson Storm játékfigurája tökéletes mása a mesében látható karakternek. A Bullyland minden egyes figurája a cég saját fejlesztésű alapanyagából készül, mely PVC és ftalátmentes, így kisebb és nagyobb gyermekek számára is egyaránt tökéletes választást jelentenek. Jellemzők: - Részletgazdagon kidolgozott játékfigura - Kézzel festett - Minőségi, rugalmas alapanyag - Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb. 10cm Az autó kereke nem forog! A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.
  Raktáron