• -17%
  Szintetizátor mikrofonnal 37 billentyűs - s/z/Szintetizator-mikrofonnal-37-billentyus.jpg

  Szintetizátor mikrofonnal 37 billentyűs

  4 990 Ft 5 991 Ft
  A gyermekek számára a zenélés csodálatos örömét teszi lehetővé ez a fantasztikus szintetizátor, melyhez egy mikrofon is csatlakoztatva van. A szintetizátoron 37 billentyű található, 6 demo dalt tartalmaz, 6 különböző ritmus állítható be, melyre zenélni lehet. Természetesen hangerőszabályzó is található rajta. A billentyű lehetővé teszi a zenetanulást játékos formában a gyermekek számára. Jellemzők: - 37 billentyű - Beépített mikrofon - 6 demo alap - 6 ritmus - 3 dob hangzás - Hangerőszabályzó Mérete: kb. 50cm A termék működéséhez elem szükséges!
  Raktáron
 • -26%
  Soy Luna állványos szintetizátor székkel - s/o/soy-luna-allvanyos-szintetizator-szekkel.jpg

  Soy Luna állványos szintetizátor székkel

  19 990 Ft 26 990 Ft
  A Soy Luna sorozat szereplőivel és motívumaival dekorált szintetizátor egy praktikus állványon kapott helyet, melyet a kis székre ülve kényelmesen felérnek majd a gyerekek. A 37 billentyűs szintetizátor több funkciógombbal is rendelkezik, melyek segítségével felvehetik és később vissza is játszhatják a kicsik műveiket, vagy akár más-más hangon szólaltathatják meg a szintetizátort. gyakorolj és játszd el a Soy Luna sorozatban hallott dalokat is! Jellemzői: - Disney Soy Luna design - 4 Dallam - 8 Különböző hangszer - 8 Különböző ritmus - Hangrögzítés és lejátszás funkció - Hangerő és sebesség szabályozás - 37 Billentyűs szintetizátor - Mikrofon és szék kiegészítőket tartalmaz Mérete: 55x20x4,5cm A termék működtetéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • Szintetizátor mikrofonnal 54 billentyűs

  8 291 Ft
  Játszd el kedvenc dalaidat barátaid előtt! A szuper szintetizátor 54 billentyűvel rendelkezik, valamint 10 ritmust, 8 ütemet, 32 különböző tempót is használhatsz a zenélés során. Az eljátszott dallamot rögzítheted is, valamint különböző hangeffekteket is használhatsz hozzá. Énekelj a mikrofonba és add elő a kedvenc slágereidet! Jellemzők: - 54 billentyűvel - 6 Demó dallal - Hangerőszabályzás - Hangrögzítéssel - Tanulási móddal - Hangeffektekkel - Kijelzővel A termék működtetéséhez 4db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • -26%
  Szintetizátor mikrofonnal 37 billentyűvel - s/z/szintetizator-mikrofonnal-37-billentyus.jpg

  Szintetizátor mikrofonnal 37 billentyűvel

  3 700 Ft 4 990 Ft
  Nagyszerű dalokat játszhatsz el ezen a kis szintetizátoron, mely 37 billentyűvel és számos extra funkcióval érkezik hozzád. Indítsd el a ritmust vagy gyakorolj a tanuló módban, hogy tökéletesíteni tudd a játékod. A szintetizátorhoz mikrofon is tartozik a készletben, így akár énekelhetsz is! Tanuld meg kedvenc dalaidat is eljátszani és adj koncertet otthon! Jellemzők: - 37 billentyűvel - 24 Demó dallal - Hangerőszabályzás - Tanulási móddal - Csatlakoztatható mikrofonnal A termék működtetéséhez 4db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • My Music World: Mókás szintetizátor 24 billentyűvel - Simba Toys

  7 690 Ft
  Minden gyermek számára fontos fejlődése szempontjából a zene, a ritmus és a dallamok megismerése, mely pozitív hatással van fejlődésükre. A színes, állathangokkal is kiegészített szintetizátorral remek szórakozás várja őket, hiszen nem csak 8 különböző hangszer hangját szólaltathatják meg, de különböző állathangokkal is feldobhatják a dalokat. A játék szintetizátor képes rögzíteni is a dalt, amit később a gyerekek visszajátszhatnak. Jellemzők: - 24 Billentyűvel - 6 Demo dallal - 6 Állathanggal - 8 Hangszer hangjával - Hangrögzítő/lejátszó funkcióval - Élénk színekkel - Mókás grafikával - Mérete: 31cm - Anyaga: műanyag A termék működtetéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a játék tartalmaz.
  Raktáron
 • 32 billentyűs szintetizátor - Simba

  5 290 Ft
  32 billentyűs szintetizátor beépített dalokkal. A gombok segítségével változtathatod a hangszereket is. Már 3 éves kortól használható. Többféle színben szállíthatjuk!
  Raktáron
 • Jégvarázs állványos szintetizátor székkel

  24 190 Ft
  Gyakorolj a kedvenceiddel! A Jégvarázs szereplőkkel és motívumokkal dekorált szintetizátor egy praktikus állványon kapott helyet, melyet a kis székre ülve kényelmesen felérnek majd a gyerekek. A 37 billentyűs szintetizátor több funkciógombbal is rendelkezik, melyek segítségével felvehetik és később vissza is játszhatják a kicsik műveiket, vagy akár más-más hangon szólaltathatják meg a szintetizátort. Játszd el kedvenc Jégvarázs dalodat is! Jellemzői: - Disney Jégvarázs design - 4 Dallam - Jégvarázs dal - 8 Különböző hangszer - 8 Különböző ritmus - Hangrögzítés és lejátszás funkció - Hangerő és sebesség szabályozás - 37 Billentyűs szintetizátor - Mikrofon és szék kiegészítőket tartalmaz Mérete: 55x20x4,5cm A termék működtetéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • ABC állatos zongora 28x39cm - Simba Toys

  7 690 Ft
  Egy csipetnyi zene és egy csipetnyi állathang. Ezzel a kis elektronikus zongorával a gyerekek egyszerre ismerkedhetnek meg az állatokkal, és megtehetik az első lépéseiket a zene világába. Az állatos gombokkal előcsalogathatjuk az állatok hangját, a zongorarésszel pedig a hagyományos zenélésre nyílik lehetőség. Természetesen a játék kellemes és vidám dallamokat is tartalmaz, amelyek segítik a gyerekeket megismerkedni a zenével. Természetesen a játék fejleszti a gyerekek zenei hallását és a ritmusérzékét valamint megismerteti a gyermekeket a különböző állathangokkal. Jellemzők: - Állatos gombok állathangokkal - Zongora billentyűk zenei hanggal - Kellemes és vidám dallamok
  Raktáron
 • My Music World Modern billentyűzet - Simba Toys

  8 291 Ft
  Ez egy 54cm hosszú Modern stílusú billentyűzet 37 billentyűvel. Funkciók: - 8 ritmus - 8 demó dal - felvétel és lejátszás - hangerő-szabályozás. - teszt funkció A készlet a működtetéséhez szükséges 3db AA elemet tartalmazza.
  Raktáron
 • My Music World: Szintetizátor 23 billentyűvel - Simba Toys

  2 990 Ft
  Zenélj, énekelj és táncolj! A legkisebbek is megismerkedhetnek a zenével és a dallamokkal ennek a különleges szintetizátornak a segítségével, melynek 23 billentyűjét nyomhatják le. A kicsik számára tökéletes szintetizátor hangszer kis méretű, így mindenhová magukkal vihetik azt. A hordozásban a hordozófül is segítségükre lesz, mely által egyszerűbben magukkal vihetik. Jellemzői: - Kék design - 23 billentyűvel felszerelt - Hordozófüllel Mérete: 24cm Anyaga: műanyag A termék működtetéséhez 2db R6 típusú elem szükséges, melyet a játék tartalmaz.
  Raktáron
 • -32%
  Jégvarázs szolmizációs szintetizátor - j/e/jegvarazs-szolmizacios-szintetizator.jpg

  Jégvarázs szolmizációs szintetizátor

  4 990 Ft 7 390 Ft
  A legkisebbek is hamar megismerkedhetnek a zenéléssel és a zongora hangjaival, hiszen ezen a kis szintetizátoron a zongora billentyűit láthatják viszont és nyomkodhatják is. A Disney Jégvarázs mese karaktereivel, Annával és Elsával dekorált szintetizátor a kicsik számára remek bevezetést nyújt a zene világába. A billentyűkön a hangok is olvashatóak. Jellemzői: - Disney Soy Luna design - Zongora hang - Hangeffektek - Puha anyag Mérete: 72x25x2,5cm A termék működtetéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • -29%
  Pókember 32 billentyűs szintetizátor - p/o/pokember-szintetizator-32-billentyuvel.jpg

  Pókember 32 billentyűs szintetizátor

  8 490 Ft 11 990 Ft
  Zenélj a kedvenc szuperhősöd társaságában! A kék alapszínű szintetizátoron összesen 32 billentyű található, valamint számos olyan funkció-gomb, melyekkel színesebbé teheted az előadásodat. Változtathatod a hangszert amelynek hangjait használod, vagy épp a sebességet is módosíthatod. A dalokat felveheted és visszajátszhatod, így még érdekesebb lesz a játék! Ismerkedj a zenével és közben Pókember is veled tart! Jellemzői: - Pókember design - 32 Billentyű - 8 Hangszer - 8 Ritmus - 4 Dobhang - Hangerő szabályzás - Tempó szabályzás - Felvétel és lejátszás funkció Mérete: 46x16x4cm A termék működtetéséhez 3db AAA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • -31%
  Miraculous - Katicabogár és Fekete macska szintetizátor MP3 lejátszóval - Reig - m/i/miraculous-katicabogar-es-a-fekete-macska-szintetizator-mp3-lejatszoval-reig.jpg

  Miraculous - Katicabogár és Fekete macska szintetizátor MP3 lejátszóval - Reig

  9 489 Ft 13 790 Ft
  Éld át a zenélés önfeledt élményét, és bújj bele egy popsztár bőrébe Katicabogár és a Fekete macska segítségével! A menő szintetizátor megjelenése egy az egyben visszaadja a Katicabogár és Fekete macska karaktereire jellemző stílust, mellyel gyorsan elsajátíthatod a billentyűs hangszerrel való zenei készséget. A szintetizátor 8-féle beépített ritmussal, illetve MP3 bemenettel teszi tökéletessé a játékélményt, melynek minden barátod a csodájára fog járni. A termék jellemzői: - Kiváló minőség - A termék méretei: 50x18,5x7 cm - 37 billentyűs - MP3 lejátszóval - A játék működéséhez 3 db AAA elem szükséges
  Raktáron
 • Minnie egér szintetizátor mp3 csatlakozóval

  12 590 Ft
  A bájos mesefigura most a zenélésben is segítségedre lesz! A piros alapszínű szintetizátoron összesen 37 billentyű található, valamint számos olyan funkció-gomb, melyekkel színesebbé teheted az előadásodat. Változtathatod a hangszert amelynek hangjait használod, így még érdekesebb lesz a zenélés. Csatlakoztass a szintetizátorhoz mikrofont, így már énekelhetsz is a dallamokra! Jellemzői: - Minnie egér design - 37 Billentyű - 8 Ritmus - Különböző hangszerek - Csatlakoztatható mikrofon - Mp3 lejátszó vagy mobil csatlakozó Mérete: 50x18x7cm A termék működtetéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • -29%
  Soy Luna 32 billentyűs szintetizátor - s/o/soy-luna-szintetizator-32-billentyuvel.jpg

  Soy Luna 32 billentyűs szintetizátor

  9 999 Ft 13 999 Ft
  Kedvenc sorozatsztárod most a zenélésben is segít! A kék alapszínű szintetizátoron összesen 32 billentyű található, valamint számos olyan funkció-gomb, melyekkel színesebbé teheted az előadásodat. Változtathatod a hangszert amelynek hangjait használod, vagy épp a sebességet is módosíthatod. A dalokat felveheted és visszajátszhatod, így még érdekesebb lesz a játék! A Soy Luna Disney sorozat szereplőivel és motívumaival dekorált szintetizátor remek hangszer lesz a tanuláshoz! Jellemzői: - Soy Luna design - 32 Billentyű - 8 Hangszer - 8 Ritmus - 4 Dobhang - Hangerő szabályzás - Tempó szabályzás - Felvétel és lejátszás funkció Mérete: 50x18x7cm A termék működtetéséhez 3db AAA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • Miraculous - Katicabogár és Fekete macska szintetizátor mikrofonnal és ülőkével - Reig

  24 190 Ft
  Ha a Miraculous szuperhős tinédzserei vigyázzák lépteidet, biztos lehetsz abban, hogy csakis jól teljesíthetsz a dalok eljátszása közben. A Katicabogár és a Fekete macska akciójeleneteit ábrázoló szintetizátor már megjelenésében lenyűgöző, mely további tulajdonságaival is meg fog téged nyerni. A 37 billentyűs játékhangszer számos hanghatás mellett képes szabályozni a tempót és a hangerőt, emellett pedig felveheted vele a lejátszott dallamot is. Ugye, milyen könnyű vele gyakorolni? Ez még nem minden, egy mikrofon is vár rád a készletben, hogy megmutasd, milyen szépen tudsz énekelni, így összekomponálhatsz egy teljes előadást, melyet biztosan díjazni fog a család minden tagja. A termék jellemzői: - Kiváló minőség - A termék méretei: 53,5x16,5x45 cm - 37 billentyűs - 8-féle dallammal és ritmussal - 4-féle hanghatással - Felvételi funkcióval - Hangerő és tempó szabályzóval - Mikrofonnal - A játék működéséhez 3 db AA elem szükséges
  Raktáron
 • -30%
  Hello Kitty szintetizator - Reig - h/e/hello-kitty-szintetizator-reig.jpg

  Hello Kitty szintetizator - Reig

  6 990 Ft 9 990 Ft
  Ha már kinőttél a pár billentyűs bébi hangszerekből, és szeretnél még egy kicsit komolyabban megismerkedni a zenével, akkor ez a nagyszerű szintetizátor pont neked való. Ezt a szintetizátort Hello Kitti képe, és rózsaszín színe teszi igazán lányossá, zeneileg pedig a hat előre programozott dallam, az öt különféle hanghatás, és a hangerő szabályzó teszi igazán egyedivé. Mutasd meg, hogy milyen ügyes muzsikus vagy, ezzel a szintetizatorral bármilyen muzsikát el tudsz játszani. Jellemzők: - Hello Kitty minta - 25 billentyű - Előre programozott dallamok - Fogantyú - 3db 1,5V AA ceruzaelem
  Raktáron
 • Trollok 25 billentyűs szintetizátor - Reig

  8 890 Ft
  A Trollok című mese szereplőivel mintázott narancssárga szintetizátoroddal meghódíthatod a zenélés művészetét. Kapcsold be elektronikus szintetizátorod és használd a 25db billentyűt a különböző hangok képzéséhez, majd kapcsolj zenei aláfestést, hogy még teljesebb lehessen a műved. A szintetizátor rögzítő funkciójának köszönhetően felveheted műved, hogy később megmutathasd szeretteidnek alkotásod. A zongorán nyolc féle demo dalt és 8 féle ritmust állíthatsz nyolc féle sebességben. Válaszd ki a számodra leginkább szimpatikus aláfestést és már kezdheted is a zongorázást. A szintetizátor 3db AA/LR6 elemmel működik melyet a készlet nem tartalmaz. Jellemzők: - Trollok design - Elektronikus, 25 billentyűs szintetizátor - 8 demo dal - 8 ritmus - 5 hanghatás - Felvételi funkció - állítható sebesség és hangerőszabályzó - Méret: 37x20x5 cm
  Raktáron
 • My MusicWorld: Keytar elektronikus játék szintetizátor pánttal - Simba Toys

  8 109 Ft
  Legyél Te is igazi sztár a világ egyik legtutibb hangszerével. Ha szeretsz klimpírozni, de már nagyon unod, hogy állandóan egy helyben kell ülnöd vagy állnod a szintetizátor mögött, akkor a Keytar a tökéletes választás a számodra. Ez a nagyszerű kis játékhangszer valóban hangszerként funkcionál és több beépített alapot és effektet is tartalmaz, mely még sokszínűbbé teszi majd a zenélést. A hangszer a pánttal könnyen és kényelmesen hordható. Ezentúl szintetizátorozás közben akár sétálhatsz is. Jellemzők: - Keytar szintetizátor pánttal - Állítható effektek és alapok
  Raktáron
 • -29%
  Pókember szintetizátor - Reig - p/o/pokember-szintetizator-reig.jpg

  Pókember szintetizátor - Reig

  9 990 Ft 13 990 Ft
  Kezd a zenével való ismerkedésedet egy igazán vagány hangszerrel, és ennék a Pókemberes szintinél aligha találsz szuperebb hangszert. A hangszer nem csak szintetizátorként használható, hiszen a részét képezi egy mikrofon is, így a zenédet énekkel tudod színesíteni. A szinti harminchét zongorabillentyűvel megannyi kis gombbal van felszerelve, így különböző ritmusokat, és dallamokat is tudsz a saját zenéd alá keverni a segítségével. Ismerkedj meg a muzsikával már egész kis korban, hiszen a zene az egyik legszebb művészet, ami fejleszti a kreativitásodat. Jellemzők: - Pókember design - 37 billentyű - Automatikus kikapcsolás - Előre programozott zenei témák - Mérete: 54 x 16.5 x 5cm A játék működéséhez 2db 1,5V AA ceruzaelemre van szükség
  Raktáron
 • My Music World: Rózsaszín szintetizátor - Simba Toys

  7 990 Ft
  Játszd el kedvenc dallamaidat vagy csak ismerkedj a hangokkal a gyönyörű szintetizátor segítségével, melynek most kifejezetten lányos külseje azonnal zenélésre ösztönöz. A 32 billentyűs szintetizátorral a kislányok is könnyedén megismerkedhetnek a zenével, amihez használhatják a demó dallamokat és a különböző ritmusokat is. Alapíts zenekart barátnőiddel! Jellemzői: - Rózsaszín design lányoknak - 32 billentyűvel felszerelt - 6 Demo dallam - 8 Ritmus Mérete: 39cm Anyaga: műanyag A termék működtetéséhez 4db LR06 típusú elem szükséges, melyet a játék tartalmaz.
  Raktáron
 • -31%
  Mancs Őrjárat: Szintetizátor mesefigurákkal - Reig - m/a/mancs-orjarat-szintetizator-mesefigurakkal-reig.jpg

  Mancs Őrjárat: Szintetizátor mesefigurákkal - Reig

  8 990 Ft 12 990 Ft
  A Mancs Őrjárat bátor kutyusainak segítségével gyerekjáték lesz a zenei készségek elsajátítása, hiszen a színpompás játékhangszereket úgy dolgozták ki, hogy könnyedén és szórakozva sajátítsák el a gyerkőcök a zenei alapokat. A szintetizátor kitűnő választás kezdetnek, mely nem csak a szolmizációs hangok világába nyújt betekintést, hanem arra is lehetőséget ad, hogy a kicsik megmutassák és fejlesszék énektudásukat, melyet fel is vehetnek, amit bármikor vissza tudnak játszani. A Mancs Őrjárat című bűbájos mesesorozat karakterei mosolyognak vissza a többfunkciós szintetizátorról, akikre pillantva a gyerekek vidáman állhatnak neki a zenetanulásnak. A termék jellemzői: - Kiváló minőség - A termék méretei: 35x16x15 cm - A játék működéséhez 3 db AA elem szükséges - 8-féle demo dal - 3-féle ritmus - 3-féle hangszer - 8-féle hanghatás - Felvétel és lejátszás - Hangerő és időszabályozás - Automatikus kikapcsolás
  Raktáron
 • Mancs Őrjárat: Skye és Everest 8 billentyűs zongora - Reig

  6 990 Ft
  A Mancs Őrjárat két lány kutyusával, Skye-al és Everest-tel díszített rózsaszín szintetizátoroddal elsajátíthatod a zenélés első lépéseit. A zongora bekapcsolása után máris elkezdhetsz a különböző hangokkal ismerkedni, a szintetizátor 2 különböző ritmusban 8 féle hangot képes kiadni. Kapcsold be a zenei aláfestést, hogy megalapozhasd a művedet és egészítsd ki saját fantáziádban szereplő hangokkal és ritmusokkal. A zongora a hangok kiadásával egyidejűleg fényeffektekkel is hozzájárul a magasabb játékélményhez. Jellemzők: - Mancs Őrjárat Skye és Everest design - 8 billentyűs szintetizátor - Ritmikus aláfestés - Anyaga: Műanyag - Méret: 32x14x3 cm - 3xLR6 / AA 1,5 V elemmel működik melyet a készlet tartalmaz
  Raktáron
 • -31%
  Peppa malac 4 billentyűs szintetizátor mikrofonnal - p/e/peppa-malac-4-billentyus-szintetizator-mikrofonnal.jpg

  Peppa malac 4 billentyűs szintetizátor mikrofonnal

  5 690 Ft 8 291 Ft
  Ragadd meg a mikrofon és már énekelheted is kedvenc dalaid, miközben a billentyűkkel kedves dallamokat játszol! A Peppa malac figurákkal és mintákkal ellátott szintetizátor remek játékélményt nyújt a legkisebbeknek is, mely során ismerkedhetnek a zenével és fejleszthetik készségeiket is. A színes hangszer és Peppa malac ösztönzi a gyerekeket a zenélésre! Jellemzői: - Peppa malac design - Beépített mikrofonnal - 4 billentyűs szintetizátor - 8 Demo dal - 5 Ritmus - Hangerő szabályozás Mérete: 21,5x13x11cm A termék működtetéséhez 2db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • -33%
  Verdák 4 billentyűs szintetizátor mikrofonnal - v/e/verdak-4-billentyus-szintetizator-mikrofonnal.jpg

  Verdák 4 billentyűs szintetizátor mikrofonnal

  5 591 Ft 8 291 Ft
  Villám McQueen és Francesco Verdasco is az első sorból nézi majd ahogy a billentyűkön játszol, hiszen két kis figuraként tűnnek fel a szintetizátoron. A Verdák figurákkal és mintákkal ellátott szintetizátor remek játékélményt nyújt a legkisebbeknek is, mely során ismerkedhetnek a zenével és fejleszthetik készségeiket is. Énekelj a mikrofonba és közben nyomd a szintetizátor billentyűit, vagy használd a beépített dalokat, ritmusokat is! Jellemzői: - Disney Verdák design - Beépített mikrofonnal - 4 billentyűs szintetizátor - 8 Demo dal - 5 Ritmus - Hangerő szabályozás Mérete: 21,5x13x11cm A termék működtetéséhez 2db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • -20%
  Miraculous - Katicabogár és Fekete macska szintetizátor 25 billentyűs - Reig - m/i/miraculous-katicabogar-es-fekete-macska-szintetizator-reig.jpg

  Miraculous - Katicabogár és Fekete macska szintetizátor 25 billentyűs - Reig

  7 990 Ft 9 990 Ft
  A Katicabogár és Fekete macska rajongóknak ajánljuk figyelmébe ezt a szuper játékhangszert, melynek élénk színei, és a mese karaktereinek illusztrációja mellett rengeteg funkció gondoskodik az önfeledt zeneélményről. A 25 billentyűs szintetizátorral próbára teheted zeneérzékedet, miközben számos demó dal, illetve hanghatás teszi a tanulást még izgalmasabbá. Vedd fel az alkotásodat és játszd le a családnak, ha pedig már bátrabb vagy, add elő élőben kedvenc dalaidat! Ne légy félénk, a Miraculous hősies karakterei segítenek neked az elektronikus szintetizátorral való játék elsajátításában. A termék jellemzői: - Kiváló minőség - A termék méretei: 37x20x5 cm - 25 billentyűs - 8-féle demó dallal, dallammal és ritmussal - 5-féle hanghatással - Felvételi funkcióval - Hangerő és időszabályzóval - A játék működéséhez 3 db AA elem szükséges
  Raktáron
 • -23%
  Hello Kitty szintetizátor figurákkal és mikrofonnal - h/e/hello-kitty-szintetizator-figurakkal-es-mikrofonnal.jpg

  Hello Kitty szintetizátor figurákkal és mikrofonnal

  9 990 Ft 12 990 Ft
  A bájos történeteiről ismert Hello Kitty és egész családja közelről figyeli majd ahogy zenélsz, hiszen figuraként tűnnek fel a szintetizátoron. A mesefigurák nem csak matricákon, hanem figura formájában is láthatóak a hangszeren, így azok szórakoztató játékra inspirálják a gyerekeket. A színes billentyűk mellett különböző funkció-gombok is találhatóak a hangszeren, valamint a mikrofont is használhatják zenélés közben. Énekelj és add elő kedvenc dalaidat! Jellemzői: - Hello Kitty design - Mikrofonnal ellátott - 8 billentyűs szintetizátor - 8 Demo dal - 8 Hangeffekt - 3 Ritmus - Felvétel és lejátszás funkció - Hangerő szabályozás Mérete: 35x16x15cm A termék működtetéséhez 3db AA típusú elem szükséges, melyet a játék nem tartalmaz.
  Raktáron
 • Verdák xilofon zongora - Reig

  5 991 Ft
  A Verdák című mese főszereplője, Villám McQueen díszíti xilofonos zongorádat melyet akár már másfél éves kortól birtokba vehetsz és gyakorolhatod a zenélés első lépéseit. Nagyszerű játékélményben lehet részük a hangokat kedvelő csöppségeknek, hiszen gyönyörűen csengő hangokat állíthatnak elő egy szempillantás alatt kedvenc mesehősük jelenlétében. A hangszernek két funkciója van, a négy darab színes billentyűvel zongorázni, míg a játék tetején található xilofon lapokkal ütős hangszerhez hasonlóan adhatsz ki hangokat. A gombok nyomogatása és a xilofon ütése fejleszti a kéz mozgás koordinációját így készségfejlesztő játéknak is kiváló választás. Jellemzők: - Verdák design - Xilofon és zongora egyben - Anyaga: műanyag, fém - Méret: 30x21.5x15.4 cm
  Raktáron
 • Mancs Őrjárat xilofon zongora - Reig

  5 950 Ft
  Marshall, a Mancs őrjárat szuperbátor tűzoltókutyusa hozhatja el neked a négy billentyűs xilofon zongorát amellyel gyönyörűen csengő hangokat állíthatsz elő pillanatok alatt. A gombok nyomogatása és a xilofon ütése fejleszti a kéz mozgás koordinációját így készségfejlesztő játéknak is kiváló választás. A hangszernek két funkciója van, a négy darab színes billentyűvel zongorázni, míg a játék tetején található xilofon lapokkal ütős hangszerhez hasonlóan adhatsz ki hangokat. Nagyszerű játékélményben lehet részük a hangokat kedvelő csöppségeknek, hiszen gyönyörűen csengő hangokat állíthatnak elő egy szempillantás alatt kedvenc mesehősük jelenlétében. Jellemzők: - Mancs Őrjárat design - Xilofon és zongora egyben - Anyaga: műanyag, fém - Méret: 30x21.5x15.4 cm
  Raktáron
 • -29%
  Kisvakond színes zenélő szintetizátor - k/i/Kisvakond-szines-zenelo-szintetizator.jpg

  Kisvakond színes zenélő szintetizátor

  4 990 Ft 6 990 Ft
  Kisvakond és Barátait már a mesékből és a könyvekből jól ismered, most a zene megismerésében lesznek segítségedre. Ezen a nagyon vidám színekkel ellátott puha Bino által kínált szintetizátoron bátran megmutathatod tehetségedet szüleidnek és barátaidnak. Komponálj egy teljesen egyedi dalt kedved szerint, erre használhatod akár a hegedű akár a dob akár a trombita előre rögzített hangjait, nem kell más tenned, csak a megfelelő sorrendben leütni egymás után a fekete és a fehér billentyűket. A játék mérete: 70x42x1 cm
  Raktáron
 • -28%
  Mia és én zenélő szintetizátor - Reig - m/i/mia-es-en-zenelo-szintetizator-reig.jpg

  Mia és én zenélő szintetizátor - Reig

  6 490 Ft 8 990 Ft
  A rendkívül sikeres Mia és és mesefilm szereplői most egy másik különleges világba, mégpedig a zene birodalmába kalauzolnak el téged. Az utazáshoz nem is lesz másra szükséged, csak erre a nagyszerű szintetizátorra. A lila színű hangszer a mese figuráival van díszítve, ami igazán lányos külső kölcsönöz neki. A hangszer huszonöt billentyűvel, és néhány előre programozott dallammal könnyíti meg a zenével való ismerkedésedet. Ismerkedj meg a muzsikával már egész kis korban, hiszen a zene az egyik legszebb művészet, ami fejleszti a kreativitásodat. Jellemzők: - Mia és én design - Előre programozott dallamok - Fogantyú - Beépített hangszóró A játék működéséhez 3db 1,5V AA ceruzaelemre van szükség
  Raktáron
 • Peppa malac xilofon zongora - Reig

  5 950 Ft
  Peppa Malacos Xilofon zongoráddal igazi művésszé válhatsz és akár már másfél éves kortól használatba veheted. A hangszernek két funkciója van, a négy darab színes billentyűvel zongorázni, míg a játék tetején található xilofon lapokkal ütős hangszerhez hasonlóan adhatsz ki hangokat. Nagyszerű játékélményben lehet részük a hangokat kedvelő csöppségeknek, hiszen Peppa malaccal gyönyörűen csengő hangokat állíthatnak elő egy szempillantás alatt. A gombok nyomogatása és a xilofon ütése fejleszti a kéz mozgás koordinációját így készségfejlesztő játéknak is kiváló választás. Jellemzők: - Peppa malac design - Xilofon és zongora egyben - Anyaga: műanyag, fém - Méret: 20x20x15 cm
  Raktáron