• Opti pókerkártya 55 lap - Piatnik

  490 Ft
  A póker az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon. A lényege, hogy a játékosok a nyílt vagy zárt kártyáikból a legjobbat kihozva elvigyék az asztal közepén lévő kasszát (angolul pot-ot). Ezt a legjobb lap kombinációval tehetik meg, tehát minden játékosnak arra kell törekednie, hogy a saját kezében legyen a legjobb. Jellemzők: - 55 lapos, nagy indexes pókerkártya. - Méretei: 8,9× 6,3 cm. - Anyaga: Papír. - Tisztítható: nedves textíliával.
  Raktáron
 • Nagy indexes plasztik pókerkártya 1*55 lap - Piatnik

  2 990 Ft
  A tét 50$ és mindenki megadta. De vajon mi lehet a kezükben, hogy egyikük sem dobta be...vagy talán csak blöffölnek? Egyféleképpen derítheted ki a dolgot, csak akkor, hogy ha megadod a tétet! Szerezd be ezt a nagy indexes plasztik pókerkártya paklit és hívd át a barátaidat egy igazi Las Vegas-t imitáló pókerpartyra. Jellemzők: - 55 lapos, nagy indexes, klasszikus műanyag pókerkártya. - Méretei: 8,9× 6,3 cm. - Anyaga: műanyag. - Tisztítható: Nedves textíliával.
  Raktáron
 • PRO Poker Club pókerkártya (1x55 lap) - Piatnik

  450 Ft
  55 lapos, kaszinó minőségű pókerkártya. Méretei: 8,9× 6,4 cm. Anyaga: papír. Tisztítható: Nedves textíliával.
  Raktáron
 • Póker kártyajáték szett

  1 190 Ft
  A Texas Hold'em póker nagyon népszerű lett az elmúlt időszakban, de az csak egy változata a lehetséges póker játékoknak. Ebben a dobozban minden megvan amivel egy kiadós póker csatát le lehet nyomni. Akár a jól ismert Texas változattal van kedved játszani, akár új változatokat akarsz kipróbálni mindenre meglesz a lehetőséged. A dobozban a szükséges ötvenkét lapos francia kártyapakli mellett fóliázott karton zsetonokat is találsz, hogy a tétben játszott meccs izgalmait is megtapasztald. Kérj lapot, emeld a tétet és ha nincs semmi értékes kombinációd, akkor egy bátor blöff még mindig győzelmet hozhat a számodra.
  Raktáron
 • 100% Plasztik Póker kártyacsomag 1x55lap - Piatnik

  2 990 Ft
  A pókerkártyák esetében kiváló választás a plasztik kártya, hiszen a műanyag lapok sokkal jobban ellenállnak a rendszeres használatnak, és nem kell olyan sérülésektől tartani, mint a kártyák sarkainak szétnyílása és a lapok megtörése. A csomag ötvenöt lapot tartalmas, ami ideális választás a klasszikus póker játékok legtöbb változatához. Az ár egyetlen csomag kártyára vonatkozik, és a megrendelés során a megjegyzés részben jelezheted, hogy a piros vagy a kék hátlapú paklit szeretnéd. Jellemzők: - Francia kártya csomag - 55 lapos készlet - 100% plasztik lapok - Két színben
  Raktáron
 • Póker szett fém kofferben 300db-os - Spartan

  12 790 Ft
  Ez a vagány pókerszett már a csomagolásában is kitűnik a hétköznapi kártyák közül, hiszen egy elegáns fém kofferben kapott helyett, így biztosak lehetünk benne, hogy minden kéznél lesz ami csak egy gyors és izgalmas pókerpartihoz kell. A kofferban két pakli kártyát találunk, amelyekkel a klasszikus Texas Hold'Em pókert játszhatjuk. természetesen a készletben megtaláljuk a játékhoz szükséges zsetonokat is, négy különböző színben. A zsetonok a kaszinókban használatos 11,5 grammos szabványnak felelnek meg. A kártyák mellett találunk egy öt darabos dobókocka készletet, ha esetleg a kártyás pókert megunnánk, könnyedén válthatunk kockapókerra. Tartalma: - 2 pakli póker kártya - 5 darab dobókocka - Osztó zseton - Zsetonok - Játékszabály
  Raktáron