Építőjátékok webáruház Építőjátékok játékbolt
 • Unico: Farm építőkocka szett 48db-os

  5 150 Ft
  Irányítsd az eseményeket Te magad a farmodon! A színes építőkockákkal a gyerekek nem csak a finom-motorikus képességeiket fejleszthetik, de sokat tanulhatnak a színekről és az állatokkal is megismerkedhetnek. Az építőelemeket egymásra helyezve gyorsan felépíthetik a farmot, amihez ló, malac, valamint egy boci játékfigura is kapcsolódik. Ültesd fel a farmert a traktorra és máris kezdődhet a kaland és a munka! A doboz tartalma: - 44db Építőkocka elem - 4db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Unico: Hello Kitty Házikó építőkocka szett 59db-os

  8 550 Ft
  A fehér kiscica a világon mindenhol ismert, a különleges építőszettben most barátaival együtt érkezik hozzád. A gyerekek számára remek élményt tartogatnak a színes építőkockák, hiszen egy igazi emeletes házikót építhetnek fel belőle, ahol aztán mesebeli történeteket játszhatnak el Hello Kitty-vel. A készségfejlesztő építőelemek kifejezetten a legkisebbek igényei alapján készültek, így kiváló élményt és biztonságos játékot garantálnak. A doboz tartalma: - 56db Építőkocka elem - 3db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Tüskés építőelemek - Wader

  2 750 Ft
  Színes változatos egymáshoz illeszhető tüskés építőelemek kreatív játékokhoz Alkotóelemek száma: 64 db
  Raktáron
 • Unico: Vár építőkocka szett 168db-os

  12 990 Ft
  Elevenítsd meg a lovagi kort ezzel a szuper játékszettel! A lovagi vár a gyerekek számára sok-sok izgalmas részletet tartogat, valamint a szett része a játékfigurák és a különböző kiegészítő játékelemek is. A lovagi vár a nagy méretű építőkockákból készíthető el, melyek kifejezetten a kicsik igényei szerint készültek. Az építőelemekkel a gyerekek kiváló játékélményben lehet részük, valamint kézügyességüket is próbára tehetik. A doboz tartalma: - 164db Építőkocka elem - 4db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Mancs őrjárat: őrtorony

  14 390 Ft
  A Mancs őrjárat elsődleges bázisa az őrtorony, ahonnan szépen szemmel lehet tartani a könyéket, így mindenre gyorsan és azonnal tudnak reagálni. A csomagban szereplő játék huszonnyolc elemből építhető össze, és tartalmazza a Mancs őrjárat főhadiszállásául szolgáló őrtornyot, illetve egy tűzoltó autót is, amit természetesen Marshall a dalmata kutya vezet, ha éppen valahol tűzesetet észlelnek és sürgős beavatkozásra van szükség. A játék a nagyméretű építőelemeknek köszönhetően már akár egy éves kortól is kiváló játékélménnyel szolgál a gyerekek részére. Jellemzők: - Mancs őrjárat design - 28 építőelem - Marshall figura - Tűzoltó autó
  Raktáron
 • -29%
  Unico Plus - Farm szett építőjáték - u/n/unico-plus-farm-szett-epitojatek.jpg

  Unico Plus - Farm szett építőjáték

  9 990 Ft 13 990 Ft
  A vidéki farmon egy pillanatra sem állhat meg a munka. A farmer két segítőjével reggeltől estik szorgoskodik az állatok körül. A lovaknak takarmányra van szükségük, a betakarított terményeket pedig el kell helyezni a padláson, ahová a daru segítségével kerülhetnek fel a dolgok. A traktor, a lovaskocsi, de még a kézi talicska sem pihenhet egy percre sem. Az Unico építőkockák kiválóan fejlesztik a gyerekek kreativitását, és a nagy méretű építőelemeknek köszönhetően már a legkisebbek is megismerkedhetnek ezzel a nagyszerű játékkal. Természetesen az építőelemek kompatibilisek egymással, így a az egyes készletek szabadon kombinálhatók egymással. Jellemzők: - Farm szett építőjáték - Istálló épület és kiegészítők - Traktor. lovaskocsi és talicska - Három figura - Négy ló, egy malac és egy disznó - Matricákkal - Kompatibilis az Unico Plus építőjátékokkal - Építőelemek száma: 118 db
  Raktáron
 • -31%
  Unico Plus - Nagy vasútszett építőjáték - u/n/unico-plus-nagy-vasutszett-epitojatek.jpg

  Unico Plus - Nagy vasútszett építőjáték

  8 990 Ft 12 990 Ft
  Ezzel a nagy vasútszettel könnyedén megépítheted életed első vasútpályáját, amit olyan kiegészítők tesznek izgalmassá, mint a vasúti átjáró és az állomás épület, ráadásul a készletben található három figurával azonnal életet is lehelhetsz a kis városkádba. Az Unico építőkockák kiválóan fejlesztik a gyerekek kreativitását, és a nagy méretű építőelemeknek köszönhetően már a legkisebbek is megismerkedhetnek ezzel a nagyszerű játékkal. Természetesen az építőelemek kompatibilisek egymással, így a az egyes készletek szabadon kombinálhatók egymással. Jellemzők: - Nagy vasútszett építőjáték - Vasútpálya átjáróval - Mozdony és egy kocsi - Állomás épület - Három figura - Matricákkal - Kompatibilis az Unico Plus építőjátékokkal - Építőelemek száma: 100 db
  Raktáron
 • -17%
  Unico: Játszóasztal építőkockákkal - u/n/unico-jatszoasztal-epitokockakkal-21.jpg

  Unico: Játszóasztal építőkockákkal

  4 990 Ft 5 991 Ft
  Állítsd össze a lábakkal kiegészíthető játszóasztalt, mely kiváló alapként szolgál majd a gyerekek számára, mialatt az építményeket megalkotják. A kis asztal belsejében az építőkockák kiválóan tárolhatóak, míg annak felületén máris kezdetét veheti az építkezés. A színes Unico építőkockákkal a kicsik kreativitása és kézügyessége is fejlődik. A doboz tartalma: - 50db Építőkocka elem - 1db Műanyag játszóasztal A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Unico: Építőkocka szett 100db-os

  4 990 Ft
  A színes, kifejezetten a legkisebbek számára kialakított építőkockák gyorsan összeilleszthetők és könnyen szétválaszthatóak, hogy a gyerekek zavartalanul építhessenek belőlük. Az építőjáték nem csak képzelőerejüket teszi próbára, de segít kézügyességük, finom-motoros készségeik fejlesztésében is. A gyerekek számára így lesz a szórakoztató játék egyben készségfejlesztő is, melyhez a minőségi Unico építőkockák az eszközök. Te mit építenél belőlük? A doboz tartalma: - 100db Építőkocka elem A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Unico: Hello Kitty Lakókocsi építőkocka szett 47db-os

  7 349 Ft
  Kezdődhet a kirándulás Hello Kitty-vel és legjobb barátaival! A kreatív építőkockákkal a gyerekek Hello Kitty csodás lakókocsijával kalandozhatnak, mely számos lehetőséget kínál a játék során. Az építőjáték kiválóan fejleszti a gyerekek kézügyességét és kreativitását, a lakókocsi, valamint az ahhoz kapcsolható autó pedig lehetőséget kínál a kicsiknek minderre. Irányítsd a járgányt és máris kezdődhet a kaland! A szett tartalma: - 44db Építőelem - 3db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • -31%
  Unico: Kalózhajó építőkocka szett 128db-os - u/n/Unico-Kalozhajo-epitokocka-szett-128db-os.jpg

  Unico: Kalózhajó építőkocka szett 128db-os

  8 990 Ft 12 990 Ft
  Hatalmas kalózhajódat most Te magad építheted meg, mellyel rendkívül izgalmas kalandok várnak majd! A tenger hullámait is meghódíthatod a játék során, valamint elveszettnek hitt kincsek után is kutathatsz a legénységgel. A játékszett kiváló bevezetést nyújt a kézügyességet fejlesztő építőjáték világába, ahol a fejlődés mellett kiváló szórakozás is várja őket. Építsd meg a kalózhajót és játssz el izgalmas jeleneteket! A doboz tartalma: - 126db Építőkocka elem - 2db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Engino: Inventor munkagépek 12in1

  5 591 Ft
  Bújj bele egy valódi építőipari mérnök bőrébe, és alkosd meg a legmenőbb háromdimenziós munkagépeket, amiket barátaid garantáltan irigyelni fognak. Az Engino Inventor 12in1 szettben mindent megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy kiéld kreativitásodat, leteszteld, és fejleszd műszaki érzékedet. A játék munkagépek különleges, 3 dimenziós kidolgozást kaptak a gyártótól, így az élénk színek és az aprólékos, szabadalmazott tervezés mellett annak funkciói is kiemelt szerepet látnak el. Az alkatrészeket úgy alkották meg számodra, hogy azok több oldal egyidejű csatlakozására is alkalmasak, így milliméteres pontossággal építhetsz meg 12 féle látványos munkagépet. Egymással kombinálva az elemeket újabbakat alkothatsz pillanatok alatt, melyek között megtalálod a hóeke, targonca, teherautó, és más munkagépek modelljeit. A termék jellemzői: - 3 dimenziós kidolgozás - 12 féle munkagép építhető meg - Az elemek 6 oldal egyidejű csatlakozására képesek - Akár 45 fokos szögkialakítás az ENGINO rendszernek köszönhetően - Nincsenek kiálló elemek, milliméteres pontossággal építhetőek meg a munkagépek - Gyermekbarát műanyagból készült - A szett tartalma: Építőelemek 12 féle munkagéphez Használati útmutató Szerszámok a szétszereléshez Engino 3D Viewer app: A munkagépek nagyításához és kicsinyítéséhez, forgatáshoz, a felrobbanás funkcióhoz. Az app kompatibilis az Android, az Apple és a Windows mobil operációs rendszerekkel.
  Raktáron
 • Unico: Építőkocka szett műanyag tárolóban 250db-os

  13 590 Ft
  A kreatív építkezésnek most csak a képzelet szabhat határt! Az Unico színes építőkockákkal a gyerekek a saját fantáziájuk alapján kezdhetnek építkezésbe, a kockák könnyű összeilleszthetősége és mérete miatt a legkisebbek számára is élvezetes játékot garantálnak. A kockák eltérő színűek, állatfigurákat, házakat vagy bármely más építményt létrehozhatnak belőlük. A kézügyességet és a kreativitást is kiválóan fejleszti. Az építőelemek a tárolódobozban tarthatóak, melynek fedele építőalapként is használható. A doboz tartalma: - 250db Építőkocka elem - 1db Műanyag tárolódoboz A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Bunchems! 150db-os kreatív szett

  5 949 Ft
  Készíts nagyszerű három dimenziós képeket ezzel a mókás Bunchems kreatív csomagnak a segítségével. A koffer szerű tárolódobozban nem csak kényelmesen tudod tárolni a játékot, hanem a fedelét képkeretként használva nekikezdhetsz a 3D-s képek alkotásának. A dobozban több mint 150 építőelem áll a rendelkezésedre, hogy szabadjára engedhesd a fantáziádat. A Bunchems egy teljesen új kreatív játék, ami szőrös golyókból áll össze. A golyókat összetapaszthatod a sima részüknél vagy akár a szőrös felükkel is egymásba gyúrhatod őket. Végül a kiegészítőkkel, szemekkel és egyéb dolgokkal véglegesítheted az alkotásodat. Tartalma: - 25 Lila Bunchems - 25 Narancssárga Bunchems - 10 Fehér Bunchems - 25 Piros Bunchems - 25 Citromsárga Bunchems - 25 Zöld Bunchems - 1 pár szem - 1 Tároló doboz
  Raktáron
 • Unico: Építőkocka szett műanyag tárolóban 120db-os

  6 850 Ft
  Építs meg bármit, amit csak szeretnél! A színes építőkockákkal a gyerekek a saját fantáziájuk alapján kezdhetnek építkezésbe, a kockák könnyű összeilleszthetősége és mérete miatt a legkisebbek számára is élvezetes játékot garantálnak. A kockák eltérő színűek, állatfigurákat, házakat vagy bármely más építményt létrehozhatnak belőlük. A kézügyességet és a kreativitást is kiválóan fejleszti. Az építőelemek a tárolódobozban tarthatóak, melynek fedele építőalapként is használható játék közben. A doboz tartalma: - 120db Építőkocka elem - 1db Műanyag tárolódoboz A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Unico: Maximilian Families Mini játékszett

  1 490 Ft
  Fedezd fel az építés igazi élményét, mely során most a Maximilian Families bájos állatokat is megismerheted! A különböző mini játékszettek tartalmazzák az építőelemeket és a játékfigurát is, így a kicsik számára a készlet kiváló kiegészítés is lehet a már meglévő játékszettjeikhez. Pattanj kocsiba, neveld a pónit vagy épp lazíts a nyári melegben a játékszettekkel! Elérhető változatok: - Autós szett - Kerti szett - Pónis szett A szett tartalma: - 3-9db Építőelem - 1db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis. A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Mini építőkocka szett hordtáskában 300 db-os - Wader

  4 550 Ft
  300 db-os mini építőkocka szett hord táskában. A játék fejleszti a gyermek kreativitását és képzelő erejét. A termék színei esetenként eltérhetnek a képen láthatótól.
  Raktáron
 • Unico: Építőkocka szett műanyag tárolóban 62db-os

  4 790 Ft
  Ezekkel a színes építőkockákkal a gyerekek a saját fantáziájuk alapján kezdhetnek építkezésbe, a kockák könnyű összeilleszthetősége és mérete miatt a legkisebbek számára is élvezetes játékot garantálnak. A kockák eltérő színűek, állatfigurákat, házakat vagy bármely más építményt létrehozhatnak belőlük. A kézügyességet és a kreativitást is kiválóan fejleszti. Az építőelemek használat után a tárolódobozban tarthatóak, így biztosan nem fog elveszni egyetlen elem sem a készletből! A doboz tartalma: - 61db Építőkocka elem - 1db Játékfigura - 1db Tárolódoboz A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Unico: Hello Kitty mini játékszett több változatban

  1 590 Ft
  Kis játékszettekben érkezik hozzád a mesékből már jól ismert Hello Kitty cica, valamint a hozzá tartozó izgalmas kiegészítő elemek. A nagy méretű építőelemek a kisebb kezek számára is jól használhatóak, így a játékélmény tökéletes lesz. A kislányok a játék során kerti partit rendezhetnek, vagy járműveikkel száguldhatnak. A Hello Kitty szett tökéletes bevezetés az Unico építőjátékok világába. A szett tartalma: - 1db játékfigura - 3-5db Építőelem Elérhető változatok: - Napernyős kerti szett - Traktoros szett - Autós szett A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis. A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Unico: Hello Kitty Divatszalon építőkocka szett 44db-os

  6 190 Ft
  A városban mindenki Hello Kitty divatszalonjába jár szépülni, melyben minden adott a csodás időtöltésre. A színes építőelemekből a kislányok építhetik fel a szalont, ahol a játékfigurákkal idézhetik fel a mesebeli jeleneteket. Az építőjáték kifejezetten a kislányoknak készült, használata fejleszti a kreativitást és a kézügyességet is. A dekorált elemekkel igazán élménydús játék vár Hello Kitty világában! A szett tartalma: - 41db Építőelem - 3db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Kockagyűjtögető húzós kocsi 20db-os - Mega Bloks

  12 891 Ft
  Szedd össze és tárold a Mega Bloks építőelemeket ebben a fantasztikus kis húzós kocsiban, melyre akár építeni is elkezdhetsz! A színes kiegészítő remek móka lesz a legkisebbek számára, hiszen az tologatás közben folyamatosan forgatja az építőelemeket, ezzel is hanghatást keltve. A Mega Bloks Kockagyűjtögetővel gyerekjáték lesz összegyűjteni az építőelemeket a játék végeztével! A szett tartalma: - 20db Építőelem - Kockagyűjtögető húzós kocsi Mérete: 45x30x33cm Anyaga: műanyag A készlet a Mega Bloks építőelemekkel kompatibilis, azokkal összeépíthető. 2015 TV reklámos termék!
  Raktáron
 • -31%
  Unico Plus - Motorizált vasút építőjáték - u/n/unico-plus-motorizalt-vasut-epitojatek.jpg

  Unico Plus - Motorizált vasút építőjáték

  10 991 Ft 15 991 Ft
  Egy valódi és izgalmas vasútpályát építhetsz ebből a készletből, ráadásul a vonatokat egy elem segítségével üzemeltetni is bírod, így az vidáman rója a köröket, amíg összeépíted az állomás váróperonját, ahol az utasok alig várják, hogy felszállhassanak a vidám kis vonatra. Az Unico építőkockák kiválóan fejlesztik a gyerekek kreativitását, és a nagy méretű építőelemeknek köszönhetően már a legkisebbek is megismerkedhetnek ezzel a nagyszerű játékkal. Természetesen az építőelemek kompatibilisek egymással, így a az egyes készletek szabadon kombinálhatók egymással. Jellemzők: - Motorizált vasút építőjáték - Váróperon kiegészítőkkel - Három figura - Vasúti pálya - Elemes mozdony és két kocsi - Matricákkal - Kompatibilis az Unico Plus építőjátékokkal - Építőelemek száma: 68 db
  Raktáron
 • Csajos kockagyűjtögető - Mega Bloks

  12 891 Ft
  Végre itt egy nagyszerű megoldás arra, hogy a Mega Bloks építőkockáid ne heverjenek szerte szét a szobában. Ez a vagány csajos kockagyűjtögető egyik nagy előnye, hogy a fogantyújának köszönhetően oda húzhatod, ahová csak akarod. Az építőkockáid kényelmesen elférnek benne, mi több a fogantyúján kialakított formáknak köszönhetően a kedvenc kockáidat oda is teheted, hogy mindig kéznél legyenek. A kockagyűjtögető ráadásul nem is üresen érkezik, hanem húsz darab építőelemet is találsz benne. A Mega Bloks építőelemei kifejezetten a kisgyerekeknek lett kitalálva, így az alig néhány darabra szedhetőek, tehát nem tartalmaznak olyan kis alkotóelemeket, amelyeket a gyerekek lenyelhetnének, és a nagy méretüknek köszönhetően a kicsik könnyen meg tudják fogni, és az összeillesztésük sem okoz gondot. Jellemzők: - Húzható kockagyűjtő - Építőelemek száma 20 darab - Könnyen összeilleszthető - Variálható a többi Mega Bloks termékkel - Fejleszti a motorikus készségeket
  Raktáron
 • Unico: Hello Kitty Bábszínház építőkocka szett 55db-os

  7 450 Ft
  Pillanatok alatt felépítheted a színes építőkockákból a Hello Kitty vidámpark egyik legújabb szórakoztató elemét, a csodás bábszínházat! A gyerekek izgalmas történeteket mesélhetnek és játszhatnak el a bábszínházban, ahol természetesen főszerephez jut Hello Kitty is. Az építőkockákkal remek játék és készségfejlesztő időtöltés vár, így a kicsik egyszerre játszhatnak és fejlődhetnek is. A szett tartalma: - 52db Építőelem - 3db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • -26%
  Unico: Autóparkoló építőkocka szett vödörben 35db-os - u/n/Unico-Autoparkolo-epitokocka-szett-vodorben-35db-os.jpg

  Unico: Autóparkoló építőkocka szett vödörben 35db-os

  3 990 Ft 5 390 Ft
  A kis járgányokkal most igazán érdekes játék vár, hiszen a Te magad építheted fel számukra a parkolót, valamint akár versenyeket is rendezhetsz nekik. A színes kisautók mellett a szett tartalmazza az építkezéshez szükséges építőkockákat és más kiegészítő elemeket is, hogy a legkisebbek is bátran használhassák fantáziájukat építés közben. A szett elemei használat után a vödörben tárolhatók, melynek fedele játékalap is egyben. A doboz tartalma: - 35db Építőkocka elem - 1db Vödör tároló A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Bunchems! Jumbo 1000db-os kreatív szett

  15 799 Ft
  Ebben a hatalmas készletben 1000 alkotóelem várja, hogy a fantáziádnak és a kreativitásodnak eleget téve egyetlen hatalmas alkotássá álljon össze. A Bunchems darabokat szinte teljesen szabadon állíthatod össze, így tényleg bármilyen formát megalkothatsz általuk. A csomagban található számtalan speciális kiegészítők, szemek, szájak, szárnyak és fülek sokaságának köszönhetően az űrlénytől a katicáig bármit összeállíthatsz, csak rajtad múlik. A Bunchems egy teljesen új kreatív játék, ami szőrös golyókból áll össze. A golyókat összetapaszthatod a sima részüknél vagy akár a szőrös felükkel is egymásba gyúrhatod őket. Végül a kiegészítőkkel, szemekkel és egyéb dolgokkal véglegesítheted az alkotásodat. Tartalma: - 125 Lila Bunchems - 125 Narancssárga Bunchems - 125 Fehér Bunchems - 125 Piros Bunchems - 125 Citromsárga Bunchems - 125 Zöld Bunchems - 125 Kék Bunchems - 125 Fekete Bunchems - 50 kiegészítő (szemek, szájak, lábak, fülek kalapok stb.) - 1 Tároló doboz - 1 Útmutató
  Raktáron
 • Unico: Dömper építőkockákkal

  3 451 Ft
  A gyerekek nem csak építkezhetnek, de akár a homokozóban is játszhatnak a játékszettel! A színes dömper hatalmas kerekeivel os nagy teherbíró képességével remek játék lesz a homokozóban, ahol minden buckán átszáguldhatsz vele. A színes építőkockák a gyerekek számára nem csak remek szórakozást nyújtanak, de a kézügyességüket is kiválóan fejlesztik. Építkezz és szállíts a dömperrel, ami remek kiegészítése lesz a játéknak! A doboz tartalma: - Dömper jármű - 34db Építőkocka elem A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Építőkocka szett 60db-os - Mega Bloks

  5 090 Ft
  Klasszikus építőkocka szettel lehet még érdekesebb a játék, mely így készségfejlesztő elfoglaltság is lesz egyben. A klasszikus színek mind megtalálhatóak a készletben, így ezekkel különböző látványos építményeket hozhatnak létre a kicsik a kreatív alkotás során. A használat után a színes építőelemek a praktikus tárolóban lesznek biztonságban, így egy elem sem fog elveszni a készletből! Kezdődhet az építkezés? A szett tartalma: - Építőelemek - Cipzáras tároló A szett összesen 60db építőelemet tartalmaz. 2015 TV reklámos termék! -TVR2016- -MMBA-
  Raktáron
 • Heros Constructor: 175db-os markoló építő játék - Simba Toys

  12 290 Ft
  Döntsd el, hogy milyen járgányt szeretnél összeépíteni a rendelkezésre álló elemekből, majd fogd a csavarhúzót, és máris kezdődhet a szerelés. A készletben található százhetvenöt építőelem felhasználásával egy hatalmas markolót épp úgy összeszerelhetsz, mint ahogy billencset autót. A Heros Constructor német minőséget képvisel az építőjátékok területén, így nem fog csalódni a játék alkotóelemeiben, amelyek mindegyike egyszerű, és mégis nagyszerűen építhető össze egyetlen nagy, vagy több kisebb alkotássá. Az építés során a gyerekek megismerkednek a csavarral, és a szerelés alapvető mozdulataival, így a játék a kreativitás mellet a finom-motorikus készségeket is fejleszti. Jellemzők: - 175 darab építőelem - Német minőség - Egymással kombinálható elemek - Építési útmutató
  Raktáron
 • Unico: Hello Kitty Kastély hintóval építőkocka szett 104db-os

  12 990 Ft
  Légy üdvözölve Hello Kitty királykisasszony világában! A meseszép kastély, valamint a hozzá tartozó hintót is Te magad építheted meg a kreatív játék során, így máris kész leszel az utazásra. A gyönyörű kastélyt sok érdekességet rejteget, azonban a hintóval való utazás Hello Kitty kedvence. Fogd be a lovat a hintó elé és már indulhattok is! A kreatív építőjáték remekül fejleszti a gyerekek kézügyességét. A szett tartalma: - 100db Építőelem - 4db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Unico: Maximilian Families Hotel építőkocka szett 296db-os

  24 990 Ft
  Hatalmas épületet építhetsz meg Maximilian Families figuráid számára, melyben mindenkinek lesz saját szobája. A hatalmas Hotel több emelettel és sok helységgel rendelkezik, így biztosan találsz majd benne szobát a nyusziknak és maciknak, valamint a kicsiknek is. A Hotel tetején kis kert fogadja a látogatókat ahonnan remek kilátás vár. A Maximilian Families építőjáték kiválóan fejleszti a gyerekek kézügyességét, valamint kreativitásukat is próbára teszi. A szett tartalma: - 288db Építőelem - 8db Játékfigura A termék a Lego Duplo építőelemekkel és készletekkel összeépíthető, azokkal kompatibilis.
  Raktáron
 • Quercetti: Georello építőjáték 165db-os

  7 150 Ft
  Építésre fel! Készítsd el az egyszerű alap szerkezetet, majd kezdődhet az izgalmas móka: a fogaskerekek és a lánc felhelyezése. Az ügyes megépítés után ez a fantasztikus rendszer lehetővé teszi, hogy mozgásba lendüljenek a fogaskerekek. A játék a bicikli láncának az elvén működik. A vidám színei és izgalmas formái miatt biztosan a kicsik kedvence lesz. Ez a remek építő játék amellett, hogy garantáltan önfeledt kikapcsolódást ígér, még a kézügyesség fejlesztésére is tökéletes. A csomag tartalma: - 2db nagy fogaskerék - 6db közepes fogaskerék - 4db kis fogaskerék - 104db alkotó elem - 1db használati utasítás Mérete: 32cm x 23cm x 12cm
  Raktáron