• Farmon élő haszonállatok oktató matrica szett 18x29cm

  410 Ft
  Most játszva ismerheted meg a farmok körül élő haszonállatok angol neveit ezzel a remek matrica szettel. Az íven számos, már általad biztos ismert állatot láthatsz, akik a gazdaságokban élnek és a képük mellett az angol nevük is olvasható színes betűkkel. A matricák egyben remek eszközök is arra, hogy feldekoráld velük a füzeteidet, könyveidet vagy szinte bármit, amit csak akarsz. Akár egy farmos rajzot is készíthetsz, amin elhelyezed őket. A szett egy 18x29cm-es matricaíven érkezik hozzád.
  Raktáron
 • Vidám állatok matrica 3 féle 76x160mm

  420 Ft
  A tündéri kis figurákat bárhová felragaszthatod, mindenhonnan a vidám hangulatot sugározzák majd. A matrica ívek tartalmaznak felnőtt és kölyök állatokat is, melyek kiváló grafikával készültek el. Ragaszd fel az elefántot, zebrát, vagy éppen a virággal szaladó bocit, biztosan remekül mutatnak majd rajzaidon. Az ár 1db matrica ívet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk. Mérete: 76x160mm
  Raktáron
 • Házi állatok oktató matrica szett 18x29cm

  410 Ft
  Ezekkel a remek oktató matricákkal könnyedén megismerheted a kedves háziállatokat, és azoknak angol neveit. A matricalap számos, a lakásokban élő kisállatot tartalmaz, mint kutyus, cica, aranyhal vagy teknős, akik mellett ott van az angol megfelelőjük is, hogy könnyedén megtanulhasd a nevüket a leggyakrabban használt idegen nyelven. A matricákkal ráadásul egyszerűen feldekorálhatod a füzeteidet, könyveidet vagy szinte bármit, amit csak akarsz. Tanulj játszva az oktató matricákkal!
  Raktáron