• Disney Minnie Egeres számgyertya 1-es

  579 Ft
  A Minnie Egeres számgyertya kimondottan azoknak a gyerekeknek, felnőtteknek való, olyan évfordulókra és születésnapokra ajánlott, melyek megkövetelik a vidámságot. Ez az egyes számgyertya Minnie kacéran bájos oldalát mutatja be, így nem csupán a torta méltó éke lehet, hanem mosolyfakasztó is egyben. A Minnie Egeres gyertya mindegyike Minnie egy-egy arcát mutatja, így a számok bátran variálhatók. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Minnie Egeres számgyertya 3-as

  579 Ft
  Ez a hármas számgyertya Minnie-vel, az ő mosolyával bármilyen partinak, születésnapnak, fontos eseménynek a hangulatát az egekbe emeli. Minnie ruhájának vidám pöttyei, a sok-sok, vidámságot és szenvedélyességet sugárzó piros szín telitalálat, így egy egyszerű tortát éteri magasságokba emelhet. Ez pedig fontos szempont, mert a torta nem csak a parti középpontja, hanem az asztalon is központi helyen van, nem csak étel, hanem dekoráció is. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Minnie Egeres számgyertya 5-ös

  579 Ft
  Az ötös szám, mivel fél évtizedet jelöl, pont két kerek szám középpontjában van, mindig elgondolkodtatja az embert, hogy mit tett az évtized felével. A Minnie Egeres ötös számú gyertya tökéletesen kifejezi azt, hogy hol tart az ünnepelt az álmainak megvalósításában. A Minnie Egyeres számgyertya minden darabja összepárosítható, így a torta egysége nem bomlik meg. Mivel nagyon domináns a gyertya színe és formája, egyszerűbb tortákra ajánlott. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Verdák Villám McQueen Happy Birthday feliratos szülinapi gyertya 12db-os

  450 Ft
  A gyertya a torta éke, a torta pedig az asztal éke, amellett, hogy torta a legfinomabb édesség, melyet mindenki szeret. A Verdák Villám McQueen mintázatú gyertya exkluzívvá teszi a tortát, hiszen igen ritka az önmagában díszített, tortára való gyertya. A Verdák Villám McQueen gyertya mellé a csomagban természetesen gyertya talp is található, mellyel a gyertyákat biztonsággal a tortára lehet illeszteni. A Verdák Villám McQueen sorozat egy tucat dekorációs és parti kelléket tartalmaz, mely mind megtalálható áruházunk oldalán, elősegítve ezzel a tökéletes buli megszervezését. A csomag tartalma: - gyertya 12db - gyertya talp 12db
  Raktáron
 • Verdák Neon szülinapi dekor gyertya

  991 Ft
  A dekor gyertyák lényege, hogy tovább fokozzák az ünnepi hangulatot, emeljék a buli fényét. Ez a dekor gyertya a Verdák Neon kollekció egy része, mely arra hivatott, hogy az egész buli összképe egységes és vidám hangulatú legyen, a Verdák Neon sorozat jegyében. Áruházunk oldalán természetesen a Verdák Neon kollekció összes parti kellék darabja megtalálható, ami biztosítja a gyors szervezést, készülődést, megkönnyítve ezzel annak egész menetét. Anyaga: viasz
  Raktáron
 • Mása és a medve tortagyertya 12db-os szett

  460 Ft
  A gyerekek biztosan hatalmas örömmel fogják fogadni azt a tortát a bulin, amin ezek a különlegesen szép Mása és a medve mintákkal dekorált gyertyák vannak. A szett 12db tortagyertyát tartalmaz, így biztosan elegendő lesz, hogy kirakd belőle a kicsi életkorát. A gyertyákon a két kedves főszereplő látható, akik a mesében rengeteg örömteli pillanatot szereznek a gyerekeknek együtt. Ha még több Mása és a medvés party kiegészítőre vágysz, akkor bátran nézz körül webáruházunkban, hiszen hatalmas választékot kínálunk. Jellemzők: - 12db Mása és a medve tortagyertya A termék kizárólag szülői felügyelet mellett használható!
  Raktáron
 • Disney Minnie Egeres számgyertya 2-es

  579 Ft
  Minnie Egér maga a kedvesség, báj, és stílus. A gyertyák kimondottan lányoknak készültek, hiszen Minnie az abszolút lányos mesefigura. A kettes számú számgyertya bármely Minnie Egeres gyertyával párosítható a sorozatból, mivel stílusuk tökéletesen össze illik. A sorozat minden tagját olyan tortákra ajánljuk díszként, melyek Minnie báját még jobban emelik, ezzel még stílusosabbá téve a szülinapi partit, annak további kiegészítőit. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Minnie Egeres számgyertya 7-es

  591 Ft
  A hetes szám szerencseszám, sőt varázsszám. Éppen ezért minden olyan évforduló, melyben ott van a hetes, vagy osztható azzal, kiemelt fontosságú. Ezekhez az ünnepekhez ajánlott ez a Minnie Egérrel díszített hetes számgyertya, a Minnie Egér sorozatból. A sorozat minden tagja bátran kombinálható egymással, ízlésesen mutat bármely tortán. A torta nem csupán édesség, hanem egyben dekoráció is, így fontos az összhatás. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 4-es

  579 Ft
  A négyes számú születésnapi gyertyát Belle mesealakja díszíti. Amikor ránéz a gyermek a parti legfontosabb kellékére, a szülinapi tortájára, nem csak a kedves és csodás mese jut eszébe róla, hanem az is, hogy ezt a mesét kikkel látta, milyen élmény volt. A számgyertyák szabadon kombinálhatók, míg a páratlan számok pink, a páros számok rózsaszínűek, ezzel is változatossá téve a látványt. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Minnie egér Happy Birthday gyertyaszett

  1 290 Ft
  Díszítsd fel a születésnapos tortáját ezzel a csodálatosan szép Minnie egeres Happy Birthday gyertyafelirattal! A különálló, pálcákra erősített betűket a kedved szerint rendezheted el, így bármilyen alakú és méretű tortára rárakhatod őket. A szett még egy szív alakú mkinnie egeres gyertyát is tartalmaz, ami felteszi a koronát a műremekre. Ezek után nincs is más dolgod, csak bezsebelni az elégedett mosolyokat a gyerekektől a születésnapi zsúron! A készlet tartalma: - Happy Birthday gyertyafelirat (13 különálló betű) - 1db szív alaku Minnie-s gyertya
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 5-ös

  579 Ft
  Az ötös számú születésnapi gyertyát Aranyhaj díszíti. Az ötös szám nagyon fontos, mint az évfordulók, mint az életkort tekintve. Jó dolog öt, tizenöt vagy épp ötven évesnek lenni, hiszen ezek szép kerek számok. A Disney Hercegnőket szerető kislányoknak a tortájára ez a Disney Hercegnők számgyertya sorozat a lehető legjobb választás, hiszen csodásan díszíti a szülinapi parti, az ünnepség középpontjában álló tortát. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 2-es

  579 Ft
  A kettes számú, Disney Hercegnővel díszített gyertyán Aranyhaj van. A gyertya csodás dísze bármely kis- és nagylány tortájának, aki szereti a Disney meséket, történeteket. Minden születésnap fénypontja a torta, melynek fő éke a gyertya, hiszen annak elfújása központi szereppel bír. Az Aranyhajjal díszített gyertya a többi gyertyával szabadon kombinálható, így a torta fő éke, stílusának meghatározója lehet. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 3-as

  579 Ft
  A hármas szám mágikus, mesés erővel bír, hiszen a mesék fontos, gyakran használt száma is egyben. A Disney Hercegnőkkel díszített születésnapi gyertyák közül a hármas számút Hamupipőke díszíti. A Hercegnőket szerető gyerekek nagy örömére most minden közkedvelt hercegnő egy-egy gyertyát díszít. A gyertyák egymással szabadon kombinálhatók, így a Disney-s dizájn megőrizhető mint a tortán, mint a szülinapi buli egyéb dekorációi által. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Verdák számgyertya 4-es

  579 Ft
  A Verdák számgyertya sorozat minden lehetőséget megad arra, hogy a szülinapi tortát még ünnepélyesebbé, még varázslatosabbá tegye. Nem csak dekoráció a gyertyával díszített torta, hanem központi szerepe van mint az ünneplés kapcsán, mint az asztal közepén. A Verdák négyes számú gyertya egy a Verdák szerelmeseinek elhozhatja a már nagy gyereknek számító negyedik életévet, vagy akár a negyvenediket is, hiszen ez a film a felnőttek kedvence is. Mérete: 5cm Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Számgyertya 6-os

  320 Ft
  A számgyertya számai egyenként rendelhetők, és így variálhatók. A kék, sárga, piros csíkos, számokat ábrázoló gyertya ideális dísz az évfordulós és születésnapi tortákra. A gyertya anyagából formált tüskeszerű meghosszabbítás lehetővé teszi azt, hogy a gyertya biztonságosan megálljon. A hatos szám a művészi kreativitás, a béke és nyugalom szimbóluma. A csomag tartalma: - 1db számgyertya
  Raktáron
 • Disney Happy Birthday gyertyaszett

  1 450 Ft
  A születésnapi tortán nem is szerepelhet más, mint a gyerekek kedvenc mesefiguráival is ellátott Happy Birthday felirat! A betű gyertyák egyenként szúrhatók a tortába, minden betű külön kanóccal rendelkezik. A színes gyertyák remekül mutatnak együtt, a szettben három mesefigurával ellátott gyertya is található. Bulizz együtt Mickey és Minnie egérrel, valamint a mindig mosolygós Donald kacsával! A szett tartalma: - 13db színes gyertya A termék kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható!
  Raktáron
 • Disney Minnie Egeres számgyertya 4-es

  579 Ft
  A négy év bizonyos évfordulókban túl van a vízválasztón, és előrejelzi a kereknek számító és vidám ötös évet. A születésnapoknál is igen fontos a négyes, hiszen egy négy éves gyerek épp ekkor van túl az óvoda első évén. A negyvenedik születésnap is igen nagy jelentőséggel bír, így, Minnie vidámsága és a vele járó életérzés kapcsán jól mutat egy felnőtt tortáján is. A lényeg, hogy olyan tortára kerüljön, mely még jobban kiemeli Minnie kedves küllemét. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 1-es

  579 Ft
  A Disney Hercegnőkkel díszített születésnapi gyertyák egy igazi lány buli tortájára elengedhetetlen díszítő elemek. Az egyes számot Belle bájos alakja díszíti, akinek csodás története mindenkit elvarázsol. A születésnap egyik meghatározója, fénypontja a torta, így nagyon fontos, hogy az az ünnepelt ízlésvilágát tükrözze. A gyertyák, dizájnjuk miatt szabadon kombinálhatók. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 7-es

  579 Ft
  Csipkerózsika alakja díszíti a hetes számú születésnapi gyertyát, mely a legszebb dísze lehet a születésnapi tortának. A Disney Hercegnők szülinapi számgyertya csodás hercegkisasszonya most mosolyt csalhat a hétévesek, tizenhét évesek, de akár a hetven évesek arcára is. A gyertyák, mintájukból adódóan bátran kombinálhatók egymással. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 9-es

  579 Ft
  A kilences szám varázsos szám, hiszen sokszor szerepel a mesékben, így a Disney mesékben is. A Disney Hercegnő sorozat kilences számú gyertyája Csipkerózsikával van díszítve. Az ezeket a meséket szerető kis- és nagylányok nagy örömmel nézhetnek majd tortájukra, melyet ennek a sorozatnak a darabjai díszítenek. A gyertyák, dizájnjuk kapcsán szabadon kombinálhatók. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Számgyertya 0-ás

  320 Ft
  A színes számgyertya megfelelő dísz egy visszafogott szülinapi vagy évfordulós tortára. Színei klasszikus színek, ezek a kék, sárga és piros, melynek mintája csíkos. A gyertya alján, annak anyagából készült meghosszabítás teszi lehetővé, hogy a gyertyák biztonságosan megálljanak a tortában. Minden szám külön, egyenként rendelhető, ezáltal variálható. Amennyiben a számokhoz betűket rendelünk, és annak megfelelő sorrendben rakjuk a tortára, akár titkos üzenetet is küldhetünk a számgyertyával. A csomag tartalma: - 1db számgyertya
  Raktáron
 • Számgyertya 4-es

  320 Ft
  A kék, sárga és piros csíkos, számokat ábrázoló számgyertya megfelelő dísz a szülinapi tortára. A gyertya saját anyagából készült tüske formájú meghosszabbítás lehetővé teszi, hogy az a tortába szúrva biztonságosan megálljon. A számok egyenként rendelhetők, és így variálhatók. A négyes szám a szilárdság, komolyság és precizitás száma. A csomag tartalma: - 1db számgyertya
  Raktáron
 • Disney Mickey Egér és barátai számgyertya 1-es

  579 Ft
  Mickey Egér kedvelők szülinapjára ez a Mickey figurával díszített számgyertya kihagyhatatlan. A születésnapok elengedhetetlen kelléke a torta, mely egy parti, egy esemény csúcspontja. Ennek nívóját emeli a gyertya, melyet egyrészt az ünnep, másrészt a torta, harmadrészt az ünnepelt ízlése szerint kell választani. A piros nem csupán a Mickey színe, hanem az ünnep hangulatát is nagyban emeli. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Minnie Egeres számgyertya 8-as

  591 Ft
  A nyolcas szám erővel bír, méghozzá az univerzális rend tényezőjének tartják. Számos vallásban megjelenik, ahogy az írásban is igen változatos formában van jelen, mint forma módosult írásjel. Ezt a nyolcas számgyertyát ezúttal Minnie bájos alakja díszíti, aki játékosságot csempész a nyolcas morcos külleme mellé. A Minnie Egeres dekorációs számgyertyát olyan ünnepekre, évfordulókra ajánljuk, ahol nagyon fontos a vidámság, és stílus. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Disney Hercegnő számgyertya 6-os

  579 Ft
  Hófehérke meséjét mindenki ismeri, még a nagymamák is, hiszen ez volt az első Disney Hercegnős mese. A hatos számú gyertyát Hófehérke díszíti. A számgyertyák bátran kombinálhatók egymással, dizájnjuk hasonlósága miatt, így méltó dísze lehet bármelyik a születésnapi tortának. Ez az a számgyertya melynek nem csak a kicsi, hanem a nagyobb lányok is szívből örülnek tortájukon. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Verdák számgyertya 6-os

  579 Ft
  A hatos szám az egyik legjobb szám egy gyermek életében, hiszen hat évesnek lenni annyit jelent, hogy nagy iskolás. A hatos szám emellett másik, több kedves évszámot is jelent, mint a 16. életévet, vagy épp a 60. életévet, melyek igen nagy és szép fordulópontok az ember életében. A gyertyával ellátott torta a szülinapi buli fénypontja, és egyben a dekoráció középpontja, legfontosabb eleme, így nagyon fontos, hogy olyan dekoráció kerüljön a tortára, mely mint az ünneplőket, de első sorban az ünnepeltet boldoggá tegye. Mérete: 5cm Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Verdák számgyertya 7-es

  591 Ft
  A Verdák számgyertya igen igényes kivitelezése azoknak okoz felhőtlen örömöt, akik nagyon kedvelik ezt a filmet, és a főhőst, Villám McQueen-t. A Verdák partihoz elengedhetetlen, hogy ne csak a torta és az azon lévő gyertya legyen Verdás, hanem az egész dekoráció. Áruházunk oldalán a többi, Verdás partihoz szükséges dekoráció és kellék megtalálható, a Verdás Happy Birthday felirattól kezdve a papír tányéron keresztül a neon csavaros szívószálig. Mérete: 5cm Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • -38%
  Disney számgyertya 9-os - d/i/Disney-szamgyertya-9-es.jpg

  Disney számgyertya 9-os

  490 Ft 790 Ft
  Donald kacsa is jól szórakozik a születésnapi bulin! Ha szeretnéd valamivel feldobni a születésnapos tortáját, akkor tedd rá neki ezt a meseszép számgyertyát, amin személyesen Donald kacsa, a Disney egyik legnépszerűbb karaktere gondoskodik a remek hangulatról. Figyeld az ünnepelt és a vendégek arcát, amikor leteszed a tortát az asztalra, a siker garantáltan nem marad el! Legyen ez a születésnap is felejthetetlen. Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett!
  Raktáron
 • -38%
  Barbie számgyertya 0-ás - b/a/Barbie-szamgyertya-0-as.jpg

  Barbie számgyertya 0-ás

  490 Ft 790 Ft
  Barbie, a világ legnépszerűbb babája a Te születésnapodon is részt vehet! Ez a fantasztikus, rózsaszín számgyertya virágokkal és természetesen az elmaradhatatlan Barbie felirattal van díszítve, hogy csodás éke legyen a születésnapi tortádnak. A Barbie számgyertyák mind stílusukban, mind színükben tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így életkor szerint variálhatod őket. Legyen ez is egy felejthetetlen születésnap kedvenc babáddal, Barbie-val. Jellemzők: Mérete: 5cm magas Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett!
  Raktáron
 • Verdák számgyertya 5-ös

  579 Ft
  A Verdák film kedvence Villám McQueen, mely most a te szülinapi bulidra is hivatalos, hiszen a szülinapi parti kellékek között természetesen ott van a nagy kedvenc is. A Verdák mintázat nem csak a gyertyákra, a torta fő díszére vonatkozik, hanem minden egyéb parti kellékre is, mint például a papír sütemény tartó állványra, a party kalapra, papír tányérra, a Happy Birthday dekor feliratra, a parti meghívóra, és mindenre, ami egy igazán jó partihoz szükséges. Mérete: 5cm Anyaga: viasz Használata kizárólag szülői felügyelet mellett ajánlott!
  Raktáron
 • Verdák Happy Birthday gyertyaszett

  1 309 Ft
  A tortába is könnyen beszúrhatóak ezek a kis betűk, amelyeket azután meg is gyújthatnak az ünnepeltnek. A fiúk imádni fogják a fénylő gyertyákat, hiszen mellettük nem más díszeleg, mint a Szelep-Kuoa győztes Verdák karakter, Villám McQueen. A gyertyák kiválóan feldobják majd az ünnepi tortát, és a kis lángoló fények a buli hangulatát is feldobják. Egy Verdák mese rajongónak nem is lehetne szebb születésnapja! A szett tartalma: - Happy Birthday felirat gyertyák - Villám McQueen
  Raktáron
 • Micimackó születésnapi gyertya 12db

  450 Ft
  Ezzel a 12 darab színes gyertyával biztosan csodásan feldíszítheted majd az ünnepelt születésnapi tortáját! A Disney egyik legnépszerűbb rajzfilmjéből, a Micimackóból jól ismert kedves kis medvebocs és barátai; Malacka és Tigris láthatóak a gyertyákon. A színes gyertyákat kedved szerint rendezheted el a tortán. Ehhez még gyertyatartókat is tartalmaz a szett, melyekkel könnyen beleszúrhatod a gyertyákat a tortába. A készlet tartalma: - 12 db színes gyertya (4 sárga, 4 narancssárga, 4 zöld) - 12 db gyertyatartó
  Raktáron