• -50%
  Minyonok babzsák plüssfigura 12cm - m/i/Minyon-babzsak-plussfigura-12cm.jpg

  Minyonok babzsák plüssfigura 12cm

  1 990 Ft 3 990 Ft
  Ismerd meg Stuartot, Kevint és Bobot, a három mókás minyon figurát, akik nem csak a Minyonok című filmből lehetnek ismerősek, hanem a Gru! mesékben is feltűntek. A sárga kis bajkeverők hamar meghódították a világot, így a gyerekek is gyorsan megkedvelték őket. A puha és ölelni való kis plüss minyonok remek játszótársak lesznek, szerezd be hát kedvenceidet! Mérete: kb. 12cm Anyaga: plüss A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • -46%
  Minyonok babzsák plüssfigura 20cm - m/i/Minyon-nagy-babzsak-plussfigura-20cm.jpg

  Minyonok babzsák plüssfigura 20cm

  3 490 Ft 6 490 Ft
  Minden bizonnyal Te is jól ismered már ezeket a sárga kis mókás lényeket, akik nem csak rendkívül fura külsejükkel, hanem szórakoztató kalandjaikkal hívják fel magukra a figyelmet. Ismerd meg Stuartot, Kevint és Bobot, a három mókás minyon figurát, akik a Minyonok és a Gru! című mesefilmekből lehetnek ismerősek. Neked melyikük a kedvenced? Szerezd be és máris kezdődhet a játék, közösen kedvenc minyonoddal! Mérete: kb. 20cm Anyaga: plüss A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • -51%
  Minyonok babzsák plüssfigura 13-16cm - m/i/Minyon-babzsak-plussfigura.jpg

  Minyonok babzsák plüssfigura 13-16cm

  2 960 Ft 5 991 Ft
  A Minyonok és a Gru mesefilmekből már ismerősek lehetnek ezek sárga kis lények, akik furcsa természetüknek köszönhetően igazán szórakoztatóak. Kicsik és nagyok is rajonganak a bájos minyonokért, akik mindig új és izgalmas kalandokba keverednek. A puha plüss anyagból készült minyonokkal együtt játszhatnak a gyerekek, de akár alvótársként is használhatóak. Stu, Kevin és Bob már alig várják a közös játékot, ismerd meg mindhármukat! Mérete: 13-16cm Anyaga: plüss A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron