• Óceán úszódeszka többféle változatban 84cm - Mondo toys

  3 999 Ft
  Az óceán nagyhalaival találkozhatsz ezen a nagyszerű úszódeszkán és háromféle mintázat közül választhatod ki a számodra legszimpatikusabbat. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Akár a veszedelmes cápát, akár a játékos delfint vagy a gyilkos bálnát választod, biztosan hatalmas játékélményedben lesz részed a medencében. Az ár 1db termékre vonatkozik melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott mintát a rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban tüntessék fel! Jellemzők: - Háromféle változatban - Méret: 84cm, vastagság 5cm
  Raktáron
 • Star Wars úszódeszka 84 cm

  4 790 Ft
  Noha a Csillagok háborúja filmekben a Birodalmat és ezzel az egész galaxist irányította Darth Vader, aki kultikus figurája a filmeknek. Sőt most még téged is elkísér a medencében, és segítségedre lesz az első tempók elsajátítása közben. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Az úszódeszka mérte 84 cm, vastagsága kb 5 cm.
  Raktáron
 • Pool School úszómellény - Intex

  1 290 Ft
  Az úszás elsajátítására és a vízzel való ismerkedésre kiváló kiegészítő lesz ez a mellény, melyek három, külön felfújható cellája garantálja a kicsik vízfelszínen lebegését. A sárga színű mellény erős anyagból készült, így biztonságosan játszhatnak a gyerekek a vízben. Az úszómellényben a legkisebbek is biztonságban érezhetik magukat! Maximális terhelhetősége: 18-30kg A termék nem életmentő eszköz, használata kizárólag szülői felügyelet mellett javasolt.
  Raktáron
 • Mancs Őrjárat úszódeszka 84cm

  4 790 Ft
  A Mancs Őrjárat kedves és bátor kutyusai lesznek a segítségedre abban, hogy minél előbb elsajátíthasd az úszás mozdulatait. Az úszódeszka remek segédeszköz a tanulás során, hiszen amíg a mozdulatokat gyakorlod biztonságosan fenntart a víz felszínén. A deszka habszivacs anyagának köszönhetően könnyű és tökéletes tartást biztosít a víz tetején úszkálva. Ha már tökéletesre fejlesztetted tudásod, felhasználhatod a deszkát a vízi játékok során. Jellemzők: - Mancs Őrjárat design - méret: 84cm - Vastagság: kb 5cm
  Raktáron
 • Barbie úszódeszka 84 cm

  4 790 Ft
  Akár a strandon akár a vízparton töltöd a nyarat, egy úszódeszka mindig jól fog jönni, hiszen nincs is kényelmesebb annál, amikor a víz felszínén napozol. Ezt a szuper úszódeszkát kedvenc barátnőd, Barbie díszíti, aki szintén nagy szerelmese a napsütésnek és a vízparti nyaralásnak. Engedd, hogy elkísérjen, és segítségedre legyen akár az első karcsapások megtanulása alkalmával is. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Az úszódeszka mérte 84 cm, vastagsága kb 5 cm.
  Raktáron
 • Deluxe úszómellény

  1 199 Ft
  Az úszómellény növeli a biztonságot, a biztonságérzetet a vízben. A mellényt elől két csattal kell összezárni, így biztonságosan körbe fogja az embert. Ügyelni kell arra, hogy se túl szoros, se túl laza ne legyen, hiszen ez esetben ez utóbbinál a mellény nem tudja ellátni funkcióját. Mellkas körfogat méret: 51-58cm Életkor: 3-6 év A termék nem életmentő eszköz, használata kizárólag szülői felügyelet mellett javasolt. A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Minnie úszódeszka 84 cm

  4 790 Ft
  Ha egy igazán csajos úszódeszkát keresel magadnak, akkor nem is kell tovább böngészned, hiszen ezt a rózsaszín deszkát virágok és Minnie egér képe díszíti. A masszív úszódeszkával bátran bemehetsz a vízbe, hiszen ha elfáradnál az úszásban, akkor egyszerűen belekapaszkodhatsz és pihenhetsz amíg jól esik. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Az úszódeszka mérte 84 cm, vastagsága kb 5 cm.
  Raktáron
 • Pókember úszódeszka 84 cm

  4 790 Ft
  Pókember egy elképesztő ügyességgel bíró szuperhős, aki nem fél semmitől, így nem csoda, hogy bátran veled tart akkor is, ha vízparton vagy strandon töltöd a nyári szünetet. A deszkával biztonságosan bemehetsz a vízbe, hiszen akármikor felkapaszkodhatsz rá, az az könnyedén a felszínen tart. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Az úszódeszka mérte 84 cm, vastagsága kb 5 cm.
  Raktáron
 • Jégvarázs úszódeszka 84 cm

  4 790 Ft
  A Jégvarázs című Disney mesefilm hűvös hangulatát vihetjük magunkkal a nyári kánikulában ezzel a szuper úszódeszkával, amit a mesefilm két csodaszép hercegnője Elza és Anna képe díszít. Azonban attól nem kell félned, hogy a strand vize befagyna, így bátran a hullámok közé vetheted magad csak ne felejts el jó erősen megkapaszkodni a deszkádban. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Az úszódeszka mérte 84 cm, vastagsága kb 5 cm.
  Raktáron
 • Pizsihősök úszódeszka 84cm - Mondo toys

  4 790 Ft
  A Pizsihősök meséből jól ismert Gekkó, Macska és Bagoly ezúttal egy nagyszerű úszódeszkán jelennek meg és a te segítségedre lesznek az úszás első mozdulatainak elsajátításában. A deszka 84cm-es mérete tökéletesen megfelel az oktatáshoz, könnyű de ugyanakkor strapabíró anyaga tökéletesen fenntart a víz felszínén. Használd azután is, hogy megtanultál úszni hiszen hatalmas játékélményt garantál akár a tengerparton a hullámokat meglovagolva, akár a strand medencéjében ráfeküdve használod. Jellemzők: - Pizsihősök design - Méret: 84cm, vastagság 5cm
  Raktáron
 • Verdák úszódeszka 84 cm

  4 790 Ft
  Noha a Verdák című Disney mesefilm szereplői nem nagyon jeleskednek az úszás területén, ez azonban nem gátolja őket abban, hogy veled tartsanak a vízparti nyaralásod alkalmával. A piros színű deszkán maga Villám McQueen lesz az aki veled tart a vízbe, és játszótársad, és kapaszkodód lesz a pancsolás során. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével. Az úszódeszka mérte 84 cm, vastagsága kb 5 cm.
  Raktáron
 • Minyonos úszódeszka 84cm

  4 790 Ft
  A minyonok mintázattal ellátott úszódeszkával könnyedén megtanulhatsz úszni és kedvenc mesehősöd veled lehet a legfontosabb pillanatokban. Az úszás megtanulásához kialakított úszódeszka remek segédeszköz, hiszen amíg gyakorlod a mozdulatokat fenntart a víz felszínén így az elsüllyedéstől nem kell tartanod. Vidd magaddal Minyonokkal díszített úszódeszkád akkor is, ha már profi módon úszol hiszen a vízi játékokhoz is remekül felhasználható. Jellemzők: - Minyonok design - méret: 84cm - Vastagság: kb 5cm
  Raktáron
 • Verdák 3 felfújható szörfdeszka

  4 290 Ft
  A Verdák mesefilm szereplői túlnyomórészt autók, így az úszás távol áll tőlük, de ennek a felfújható úszódeszkának köszönhetően Villám McQueen boldogan veled tart a vízbe is, hogy közösen tanuljátok meg az úszás alapjait. Az úszó deszka nagy segítségedre lesz abban, hogy megtanulj úszni, de ha már megy az úszás akkor is nagyszerű játék a vízben, hiszen bármikor belekapaszkodhatsz, ráfeküdhetsz, és még a hullámokat is meglovagolhatod a segítségével, a kapaszkodáshoz pedig a két két kialakított műanyag fogantyú nagy segítséget nyújt majd. Az úszódeszka mérte 110 x 55 cm.
  Raktáron
 • Fun Noodle összekötő szivacscső

  349 Ft
  A Fun Noodle szivacs nagyszerű játék a strandokon és a vízpart közelében, hiszen a szivaccsal egyaránt lehet játszani a parton és a a vízben is. A szivacsrúdban kapaszkodva könnyebb a felszínen maradni, azonban a fürdés közben hasznosabb lenne, ha a szivacsrúd nem egyenes, hanem kerek lenne, akár az úszógumi. Ebben lesz segítségedre ez a nagyszerű összekötő szivacscső, amit a szivacsrúd egyik végére húzatunk, majd a másik végét is bele tudjuk dugni, és így máris kész a gyűrű alakú szivacsrúd.
  Raktáron
 • Orrcsipesz és füldugó szett - Intex

  269 Ft
  Úszás vagy egyszerűen csak vízi játék közben is rendkívül zavaró lehet ha a víz folyamatosan az orrodba vagy füledbe megy, ezért kényelmes megoldást nyújthat ez a szett. A kiegészítők megakadályozzák a víz beáramlását az orrba vagy a fülekbe, így valóban szórakoztató, élvezetes játék veheti kezdetét a medencében. Ússz és játssz barátaiddal, teljes kényelemben! A szett tartalma: - Orrcsipesz - 2db Füldugó - Tároló doboz
  Raktáron