• Doktortáska: 12 részes- Simba

  4 249 Ft
  Igazi kis doktortáska orvosi műszerekkel kiegészítve. Gyógyitsd meg vele beteg babáidat!
  Raktáron
 • Doktortáska 8 részes- Simba

  2 990 Ft
  Gyerek doktortáska 8 db orvosi kellékekkel kiegészítve.
  Raktáron
 • Tűzoltó szett 6 részes - Klein Toys

  20 950 Ft
  6 részes komplett tűzoltó felszerelés. Tartalmaz: hátra csatolható tűzoltó palackot fecskendővel, védőkesztűt, pajszert, tűzoltó baltát, védősisakot A palack feltölthető vízzel, és a fecskendő segítségével lehet vele locsolni. Származási hely: Németország 100% Német gyártmány és minőség Doboz komplett mérete: 32x34x50cm
  Raktáron
 • Doktor táska 12 részes - Klein Toys

  7 790 Ft
  A gyógyítás, orvoslás története egyidős az emberiség történetével. Orvosi feladatokat már a varázslók is elláttak az őskori emberek közösségeiben. Az ókori társadalomban a papok vették át a gyógyítók szerepét, tevékenységüket a templomokban, kegyhelyeken végezték. Ugyanakkor már az ókorban elkezdett kialakulni a világi orvoslás is. Kínában már az i. e. 2. évezredben állami fizetéssel rendelkező – ezért a lakosságot ingyen gyógyító –, a papoktól teljesen független orvosi kar működött. Egyiptomban a fáraóknak saját orvosaik voltak. Te is szeretnél orvos lenni de nincsenek hozzá kellékeid? Ne aggódj, hiszen ez a doktortáska gyerekeknek egyenesen neked lett kitalálva! Doktorbácsis játékokhoz 12 féle orvosi kellékkel. Tartalmaz: vérnyomásmérő készüléket, sztetoszkópot, csipeszt, kötszert, ollót, fecskendőt, lázmérőt stb. Jellemzők: - Származási hely: Németország - 100% Német gyártmány és minőség - Méretei: 16x28x20cm A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Tűzoltó készlet 6 részes - Klein Toys

  9 990 Ft
  6 részes tűzoltó felszerelés Tartalmaz: gázmaszkot, sipot, tűzoltó palackot, szótölcsért, elemlámpát, mobiltelefont A termék 2x 1,5V-os R6 -os elemmel működik melyet a készlet nem tartalmaz, de webáruházunkban rendkívűl kedvező áron kínálunk hozzá. Származási hely: Németország 100% Német gyártmány és minőség A doboz mérete: 40x35x10cm
  Raktáron
 • Doktor táska 10 részes - Klein Toys

  7 090 Ft
  Doktortáska gyerekeknek Doktorbácsis játékokhoz 10 féle orvosi kellékkel. Tartalmaz: Sztetoszkópot, csipeszt, kötszert, ollót, fecskendőt, lázmérőt, kötszert, orvosi kalapácsot, fogvizsgálót és egy táskát amiben tarthatod mindezeket. Szerezd be most ezt a csodás Doktor táskát és vizsgáld meg a szüleidet és a barátaidat. Ha ne adj isten valamilyen játékbetegségük van akkor gyógyítsd meg őket ezekkel az eszközökkel és írj fel nekik gyógyszereket amik majd segítenek a továbbiakban. Jellemzők: - Származási hely: Németország - 100% Német gyártmány és minőség - Méretei: 25x10x18cm A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Orvosi ruhafelső - Klein Toys

  5 351 Ft
  Mindig is arra vágytál, hogy ha egyszer nagy leszel akkor igazi orvos leszel? Ha igen akkor ezzel az orvosi felsőruhával pont úgy nézhetsz ki mint egy igazi doki. Vedd fel és játssz doktorbácsis játékot a barátaiddal vagy a családtagjaiddal. A ruha anyaga kiváló minőségű! Jellemzők: - A teljes hossza 58 cm - A szélessége 40 cm - A váll szélessége 30 cm. Kiegészítőként a doktor táskáinkat ajánljuk hozzá. Származási hely: Németország 100% Német gyártmány és minőség A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Doktor táska 11 részes mobiltelefonnal - Klein Toys

  7 990 Ft
  A barátaidnak szüksége van valakire aki kigyógyítja őket a betegségeikből! Siess a segítségükre ezzel a gyerekeknek tervezett doktortáskával. Kifejezetten doktorbácsis játékokhoz találták ki és 11 féle orvosi kellékkel rendelkezik. Tartalmaz: Sztetoszkópot, csipeszt, kötszert, ollót, fecskendőt, lázmérőt és egy mobiltelefont hogy ha még több segítségre van szükséged. A telefon 2db R03 -as elemmel működik melyet a készlet nem tartalmaz, de webáruházunkban rendkívűl kedvező áron kínálunk hozzá. Jellemzők: - Származási hely: Németország - 100% Német gyártmány és minőség - Méretei: 27x10x24cm A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Doktor műanyag táska 10 részes - Klein Toys

  5 850 Ft
  Mindig is arról álmodoztál, hogy egyszer majd te is a beteg és sérült embereken fogsz segíteni és meggyógyítod őket? Ha igen, akkor ez a műanyag 10 részes doktor táska pont neked való! Ezzel a szettel garantáltan mindenféle betegséget kezelni tudsz hiszen van benne lázmérő, fogvizsgáló, orvosi kis kalapács, injekciós tű, sztetoszkóp, olló és fogó is! Szerezd be most és vizsgáld meg a családtagjaidat és a barátaidat. Jellemzők: - Származási hely: Németország - 100% Német gyártmány és minőség - Méretei: 27x23x10cm A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Sam, a tűzoltó: Tűzoltósisak mikrofonnal - Simba Toys

  3 929 Ft
  Egy szerepjáték során szükséged lehet kiegészítőkre annak érdekében, hogy a lehető leginkább hasonlíthass kedvenc mesehősödre. Sam a tűzoltó sisakja tökéletesen megfelel a célra, hiszen pontosan ugyan úgy néz ki, mint ahogyan a mesében láthattad. A tűzoltó sisak átmérője 23 cm, 48-53 cm közötti fejkerület esetében használható, tépőzáras pánttal rögzítheted. Öltözz be Samnek és vegyél részt az izgalmas küldetésekben, segíts a bajbajutottakon és mentsd meg őket a vészhelyzetben. Jellemzők: - Sam, a tűzoltó: Tűzoltósisak mikrofonnal - Anyaga: Műanyag - Állítható tépőzáras pánt - A sisak átmérője: 23cm
  Raktáron
 • Fém sztetoszkóp - Klein Toys

  3 150 Ft
  A barátod panaszkodott rá, hogy van valami probléma a mellkasával? szerezd be ezt a fém orvosi sztetoszkópot és hallgasd meg a szívverését. Ha őt sikerült megvizsgálnod akkor érdemes ezt a rutint az összes plüssállatodon alkalmazni, hátha Nekik is van valamilyen betegségük. Jellemzők: - Származási hely: Németország - 100% Német gyártmány és minőség - Méretei: 15x28x2cm A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Tűzoltósági vízpumpa - Klein Toys

  6 990 Ft
  A tűzoltás legrégebbi ismert ábrázolása a Ninive melletti Nimrudból származik. Ezen a kb. 2800 éves illusztráción az emberek hosszú nyelű kanalakkal öntözik a várból kidobált égő fáklyákat. Ktészibiosz és tanítványa, Hérón i. e. 250 körül megalkották az első tűzoltásra is alkalmas kéthengeres, szelepekkel ellátott nyomószivattyút. De ez az idő múlásával feledésbe merült. A 15. századtól ún. vízipuskát, a 17. századtól ún. gólyanyakú fecskendőt használtak. Ez a vizpumpa egy modern változata a tűzoltóeszközöknek. Az eredetinek az élethű hátra vehető mása, aminek még valódi funkciója is van. A terméket 2 liter vízzel lehet feltölteni. Jellemzők: - Anyaga: műanyag - Származási hely: Németország A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • My Music World rock gitár - Simba Toys

  5 991 Ft
  Adj élő koncertet otthon! Játsz el hogy Te vagy a legklasszabb rockbanda gitárosa! Ez az 56cm -es gitár metál zene hangokat ad, ideális gitárszolónak! A demo gombbal igazi gitárzene aktiválható. Gitártudást nem igényel. A termék 2xR6 -os elemmel működik melyet a készlet tartalmaz.
  Raktáron
 • Tűzoltósági megafon - Klein Toys

  3 490 Ft
  Gyermek tűzoltósági megafon, valódi funkciókkal. A játékhoz 3db R03-as elem szükséges. Anyaga: műanyag Származási hely: Németország A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Mentőautó és elsősegély szett 2in1 fénnyel és hanggal - Simba Toys

  9 249 Ft
  Mi az, első ránézésre mentőautó, ha kinyitod, akkor pedig elsősegély szett? Ez a Simba Toys újdonsága, melynek Te sem fogsz tudni ellenállni. A fénnyel és hanggal ellátott mentőautót ketté nyitva egy fantasztikus elsősegély készlet tárul eléd, melyben megtalálsz minden a vizsgálathoz és betegellátáshoz szükséges kelléket. Mérd meg a beteg lázát, vagy lásd el sérülését, és adj be neki egy gyulladásgátló injekciót! Ha nagy a baj, és szükséges, egy ollót is találsz a szettben a sebet takaró ruha levágásához. Egy biztos, amint kinyitod a mentőautót, barátaid meglepődnek majd, de biztosan örömmel mennek bele az orvosos szerepjátékba. A termék jellemzői: - A mentőautó mérete kb. 33 cm - Fény-, és hangeffektekkel - A szett tartalma: Sztetoszkóp Olló Injekció Lázmérő Csipesz Orvosi tál Reflexkalapács
  Raktáron
 • -26%
  Piros tűzoltósisak - Klein Toys - p/i/Piros-tuzoltosisak-Klein-Toys.jpg

  Piros tűzoltósisak - Klein Toys

  4 990 Ft 6 789 Ft
  A tűzoltás olyan cselekmény, amely a pusztító tüzek eloltására irányul. A tűzoltó feladata, hogy megakadályozza emberek életének, környezetének és tulajdonának tűz általi lerombolását. Ez a piros tűzoltósisak az eredeti tűzoltósisak gyermekeknek az MSA cég licence alapján. Olyan, akár az igazi! A sisak átlátszó rostélya nem lehúzható! Jellemzők: - Anyaga: műanyag - Származási hely: Németország A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Doktor táska 10 részes - Simba Toys

  2 289 Ft
  Kis doktortáska gyerekeknek Doktorbácsis játékokhoz 10 féle orvosi kellékkel. Tartalmaz: Sztetoszkópot, fecskendőt, lázmérőt, fülvizsgálót, reflex kalapácsot stb. Méretei: 20x14x6cm
  Raktáron
 • Rendőr készlet 10 részes dobozban - Klein Toys

  7 891 Ft
  Ebben a csomagban mindent megtalálunk, amivel egy rendőrt fel kell szerelni. Természetesen az első és legfontosabb dolog egy rendőr igazolvány, és a szolgálati fegyver. De persze fel kell készülni a rossz fiúk elfogására is, ezért a csomagban találunk egy bilincset is, illetve egy sípot, amivel jelezni tudunk a rendőrtársaink részére. Végül, de nem utolsó sorban egy elem lámpa sem árt ha esetleg egy sötét helyen kell a nyomozást folytatnunk. Egyszóval minden adott, hogy a készlet segítségével sikeresen induljunk a bűnözök nyomába. Tartalma: - 1 bilincs és kulcs - 1 vízipisztoly - 1 lámpa - 1 telefon - 1 síp - 1 igazolvány Anyaga: Műanyag és papír Mérete: 41.2 x 32 x 4.5 cm
  Raktáron
 • -23%
  Nagy orvosi szett táskában - Klein Toys - n/a/nagy-orvosi-szett-taskaban-klein-toys.jpg

  Nagy orvosi szett táskában - Klein Toys

  8 490 Ft 10 991 Ft
  Légy gazi orvos és gyógyítsd meg a betegeket! A gyerekek most rendkívül izgalmas szerepjátékba kezdhetnek, hiszen orvosi felszerelést szerezhetnek be a játékhoz. A kreativitást és a gyerekek személyiségét is fejleszti a szerepjáték, az orvosi eszközökkel pedig remek játékélményt is kapnak. A készletet egy praktikus orvosi táskában tárolhatják és hordozhatják. A szett tartalma: - 10db Orvosi eszköz - Tároló táska Méretaránya: 27x17x16cm Anyaga: műanyag
  Raktáron
 • -28%
  Doktor táska 5 részes - Klein Toys - d/o/Doktor-taska-5-reszes-Klein-Toys.jpg

  Doktor táska 5 részes - Klein Toys

  2 590 Ft 3 590 Ft
  Az orvoslás a világon az egyik legfontosabb munka hiszen ha ez nem lenne akkor az emberek nem élnének ennyi ideig és folyton betegségekben szenvednénk. Szeretnéd ezt a fontos foglalkozást választani? Ha igen akkor első lépésnek tökéletes ez az 5 részes doktor táska a Klein Toys jóvoltából. Egy dobozban tárolhatod a benne található sztetoszkópot, lázmérőt, fogvizsgálót, kalapácsot és injekciós tűt. Szerezd be most ezt a csodás darabot és vizsgáld meg vele barátaidat és családtagjaidat Jellemzők: - Származási hely: Németország - 100% Német gyártmány és minőség - Méretei: 20x15x14cm A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Bevásárló kocsi - D-Toys

  2 090 Ft
  Ezzel a színes kis bevásárló kocsival most eljátszhatod hogy megveszel mindent a családodnak a bevásárló központban amire csak szükségetek van. Rakd telis-tele játékkal vagy játék élelmiszerekkel és gyümölcsökkel, zöldségekkel, és told oda a pénztárhoz! A D-Toys anyagminőségének köszönhetően ez a bevásárló kocsi garantáltan elbírja az összes terméket amit bele akarsz rakni. Vedd meg most és segíts a szüleidnek a nagy bevásárlásban. Jellemzők: - Méret: 42x35x59cm - Kétféle színváltozatban szállíthatjuk! Kérjük a megjegyzés részlegben tessék feltüntetni melyik verziót szeretné megrendelni.(piros-sárga vagy türkizkék-piros kosarú) - Az ár 1 változatot jelent.
  Raktáron
 • Orvosi táska fa kiegészítőkkel

  4 519 Ft
  Vajon Te milyen orvos lennél? Vizsgáld meg a körülötted lévőket, vagy akár csak plüssállataidat, és lásd el őket ha esetleg betegek lennének. A táskában található orvosi felszereléssel igazi kis ápolók lehetnek a gyerekek, így kiváló szerepjáték veheti kezdetét. Vizsgálj és gyógyíts a fa elemekkel! A doktortáska mérete: 19,5x14,5x7cm Alkotóelemek száma: 10db A kiváló minőségű Woodyland fajátékok mindegyike rendelkezik az ITC Tanúsító Intézet fajátékokra vonatkozó biztonsági tanúsítványaival, így bizonyítottan alkalmas a gyermekek motorikus, mozgásszervi képességeinek fejlesztésére. Minden játék a legmagasabb nemzetközi általános irányelveknek megfelelően lett tesztelve, így méltán viselik a Biztonságos Játék titulust. Mindez garancia arra, hogy a gyermekek nem csak kiválóan szórakozhatnak, hanem megfelelő körülmények között fejleszthetik képességeiket is.
  Raktáron
 • Playgo: Doktortáska

  3 590 Ft
  Máris kezdődik a rendelés, jöhetnek sorban a betegek! Egy felkészült orvosnak semmi nem hiányozhat a táskájából, és semmi nem kerülheti el a figyelmét! vedd fel a szemüvegedet, miközben a beteget vizsgálod, hogy minden apró dolgot meg tudj figyelni! Ha pedig a szemed semmi furcsaságot nem talált, akkor tedd a füledbe a sztetoszkópot, és hallgasd meg, hogy a tüdő és a szív is rendben van-e. Ha pedig beteg az illető, akkor előkerülhetnek az egyéb felszerelések a lázmérőtől a reflexkalapácsig. Tartalma: - orvosi táska - szemüveg - sztetoszkóp - ollók - lázmérő - szikék - nagyító - fülvizsgáló - reflexkalapács - orvosi tálka
  Raktáron
 • Tűzoltókészülék - Klein Toys

  2 390 Ft
  A tűzoltók elsődleges célja, hogy életeket mentsenek. De sok más, egy közösség életét javító, vagy épp megmentő szolgálatot is tesznek. A tűzoltók egyik legjobb barátja a tűzoltókészülék. Ez a darab az eredetinek a méretarányos és élethű játék mása, ami valódi funkcióval rendelkezik. Kifejezetten kreatív gyermekeknek találták ki a Klein Toys gyártói. A játék vízzel feltölthető. Szerezd be most és állj szolgálatba a helyi tűzoltóságnál! Jellemzők: - Anyaga: műanyag - Származási hely: Németország - Méretei: 25 cm magas, 7 cm átmérő - 3 éves kortól ajánlott A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • Orvosi szett bőröndben - Simba Toys

  1 290 Ft
  Vizsgáld meg alaposan a betegeket, hogy az összes betegségüket meg tudd gyógyítani. Az átlátszó, műanyag orvosi táskában mindent megtalálsz ami a betegek ellátásához és kivizsgálásához szükséges, így a játék máris kezdetét veheti. Az orvosok alapfelszerelését képező sztetoszkópon és injekciós tűn kívül még sok minden mást is tartogat a táska, így a játék igazán élethű lesz. Az orvosi játéktáska hordozható, az elemek rendben tarthatóak benne. Mérete: 18x16cm A feltüntetett ár 1 készletet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.
  Raktáron
 • Orvosi szett 2 változatban

  1 290 Ft
  Legyél Te is igazi orvos ennek a fantasztikus orvosi szettnek a segítségével. A szettben minden szükséges felszerelést megtalálsz a helyes diagnózis felállításához és a vizsgálatok elvégzéséhez. Gyógyítsd meg babáidat vagy plüss állataidat, hiszen még gyógyszereket és injekciót is tartalmaz a készlet. Jellemzők: Orvosi szett 2 változatban - Sztetoszkópot - Lázmérő - Injekció - Maszk - Reflex kalapács - Olló - Gyógyszerek - Szemüveg - Az ár egy változatra vonatkozik!
  Raktáron
 • Rendőrségi jelzőlámpa - Klein Toys

  2 690 Ft
  A rendőrség olyan állami szerv, melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és bizonyos szabályok betartatása, a szabályszegőkkel szembeni eljárás megindítása. A testület a közigazgatás olyan rendészeti, polgári, fegyveres szervezete, amely a törvény végrehajtás oldalán működik, miáltal védelmező és kényszerítő erővel felruházott, az erőszakot végső esetben alkalmazó intézmény.[ A rendőrség tagjai és alkalmazottai hivatásuk gyakorlásakor, etikai alapszabályokat tartalmazó „Hivatás Etikai Kódex” szerint tevékenykednek, amelyek igazodnak a rendőr különleges közszolgálati hivatásának alapkövetelményeihez.Ez a lámpa az igazi rendőrök által használt jelzőlámpa pontos másolata. A lámpa egy színben, pirosan világít. A játék 2db R6-os elemmel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz. Jellemzők: - Anyaga: műanyag - Mérete: 16 x 29 x 5cm - Származási hely: Németország A Theo Klein céget 1949-ben alapította Theo Klein és felesége, mely kezdetben ecsetek és partvisok gyártásával foglalkozott. 1956-ban készítették el az első gyermekeknek szánt színes játékseprűket, mely mérföldkőnek számított egy igazi sikertörténet kezdetekor. Manapság a Klein játékcég Európa egyik legnagyobb oktató-szimuláló játékgyártója és sok termékszegmensben vezető szerepet tölt be. A Theo Klein partnerei többek között a Bosch, Miele, Braun és Vileda cégek.
  Raktáron
 • -33%
  Pénztárgép vonalkód-olvasóval - Unikatoy - p/e/penztargep-vonalkodolvasoval-unikatoy.jpg

  Pénztárgép vonalkód-olvasóval - Unikatoy

  3 990 Ft 5 991 Ft
  Alakíts ki egy kis boltot a gyerekszobából, ahova a barátaid betérhetnek egy kiadós bevásárlásra, azonban egy boltból senki nem távozhat fizetés nélkül, és alighanem belőled lesz a legjobb pénztáros. Ezzel a nagyszerű pénztárgéppel pillanatok alatt elvégezheted a munkát, hiszen a vonalkód olvasóval egyetlen mozdulattal beolvashatod a termékek árait. A játék nagyszerűen alkalmas a szerepek gyakorlására, amelyekkel a gyerekek megismerik a vásárlás menetét, illetve a pénztárnál való helyes viselkedési formákat valamint a számokat is gyakorolhatják. Jellemzők: - Pénztárgép vonalkód-olvasóval - Néhány megvásárolható árucikk - Működéséhez elem szükség - Villogó fények
  Raktáron
 • My Music World mikorofon - Simba Toys

  991 Ft
  Adj élő koncertet otthon és légy igazi Megasztár! Kapsz hozzá egy 14cm hosszú műanyag mikrofont, piros vagy kék színben.
  Raktáron
 • Ezüst színű tűzoltó sisak - Klein Toys

  6 090 Ft
  Csak a legbátrabb emberekből lesznek tűzoltók, hiszen nekik esetenként akár az égő házba is be kell menni, hogy a bent rekedt embereket kimenekítsék, és eloltsák a lángokat. Persze az ilyen vakmerő dolgokhoz nem árt, ha az ember a lehető legjobban igyekszik megvédeni magát is a sérülésektől. Pont az egyik ilyen védőfelszerelés a legendás tűzoltó sisak, ami már temérdek tűzoltó életét megmentette a fejére hulló törmeléktől, vagy épp a lángoló daraboktól. Ez a sisak a pontos mása a legelterjedtebb tűzoltó sisaknak. Anyaga: Műanyag és textil
  Raktáron
 • Rendőrautó és szett 2in1 fénnyel és hanggal - Simba Toys

  9 249 Ft
  Mi az, első ránézésre rendőrautó, ha pedig kinyitod, akkor egy rendőrségi szett tárul eléd? Ez a Simba Toys újdonsága, melynek Te sem fogsz tudni ellenállni. A rendőrautót ketté nyitva egy fantasztikus rendőrségi készlet tárul eléd, melyben megtalálsz minden olyan kelléket, mely a rosszfiúk elfogásához szükséges. Igazold magad jelvényed segítségével, és add le a drótot kollégáidnak a rádió adó-vevőn keresztül! Ha elkaptad a rablót, bilincseld meg, és vidd be a kapitányságra! Egy biztos, amint kinyitod a rendőrautót, barátaid meglepődnek majd, de biztosan örömmel mennek bele a rabló-pandúros szerepjátékba. A termék jellemzői: - A rendőrautó mérete kb. 33 cm - Fény-, és hangeffektekkel - A szett tartalma: Bilincs Rádió adó-vevő (nem funkcionál) Jelvény Igazolvány Síp
  Raktáron
 • Rendőrségi forgalomirányító lámpa fénnyel - Simba Toys

  1 990 Ft
  A KRESZ szabályainak elsajátítása rendkívül egyszerű lesz a rendőrségi forgalomirányító lámpa segítségével. A kicsi eljátszhatja, hogy ő egy igazi rendőr, aki a gyalogosan, biciklivel, illetve autóval közlekedő emberek forgalmát irányítja, mely során játékosan, mókával és kacagással telve tanulja meg, hogy mi az ami helyes, és mi az, ami nem. Ha megnyomjuk a lámpán lévő gombot, az világítani kezd, egyik oldalán pirosan, STOP, azaz megállj felirattal, míg a másikon zölden, mely szabad utat ad az arra közlekedőknek. A termék jellemzői - A forgalomirányító lámpa mérete kb. 24 cm - A játék működéséhez 2 db 1,5 V R6 elem szükséges
  Raktáron